Příspěvek
od sem1rek » pon 16. dub 2012 10:51:32
Podle mě tenhle nápad rozhodně v současné situaci stojí za zvážení. Jen si vemte, kolik je lokací, kde je pro level 121 využití těch kuliček proměny? Jediný, co mě napadá, tak je snad Kerindor na královnách.
Samozřejmě, něco se chystá v souvislosti s novou výbavou. Modrá smrt, tam se proměna určitě využije, snad i nějaká nová lokace k získání dalších střípků do výbavy? Pokud tam budou mobové levelově na úrovni těch kuliček a proměna sehraje v jejich zabíjení důležitou roli, tak pak se nad překováním proměn uvažovat moc nemusí, protože všechny kuličky pak najdou své uplatnění.
Ale jak říkám, v současnosti je hra zavalena kuličkami, pro které není pořádné využití, takže za mě to buď vidím na nějaké alternativní uplatnění těch kuliček (právě to překování nebo surovina pro výrobu nějaké jiné věci, např. jako jsou kameny ducha) anebo si počkejme, co nám admin přichystá, třeba tam ty kuličky konečně využijeme.
Pokud bych ale brala překování kuliček, tak bych si to představovala trochu jednodušeji. Změna na jakoukoliv náhodou kuličku za jednotnou cenu 5kk s tím, že je tam i nějaká šance, že rupne. Pro člověka, který nutně shání kvalitní kuličku bez ohledu na cenu je to přijatelné, pro dropy to by to nějaký negativní dopad nemělo.