Přesně takhle jsem to myslel,v tabulkách jsou prostě jen ti kteří bodujou a má to svůj smysl,ale ne počet celkových hráču,jen by šlo o rozdělení do dvou tabulek např.Malchus píše:Ja jsem nehlasoval (a jsem ze zlute, i kdyz byvaly cerveny), jen jsem napsal jak si kazdy muze pocet lidi zjistit. Kdyby mel existovat nejaky oficialni predhled od GM, jako idealni bych videl pocet lidi ve valce + pocet lidi, kteri dosahli 6 (pripadne 9) CB. Tim by se odlisili buferi nebo lide, kteri sice do valky skocili, ale museli (treba) odejit. Podle me i ten kanonenfutr s lv80+ nekde k 6 CB prijde...
Celkovy pocet lidi je pro me o nicem.
Je to opravdu takove tajemstvi?Ano pry je,prosim zamknout.
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
-
Pippi
- Lv.17

- Dal poděkování: 15 poděkování
- Dostal poděkování: 31 poděkování
Re: Je to opravdu takove tajemstvi?
-
LOCO30
- Lv.21

- Dal poděkování: 16 poděkování
- Dostal poděkování: 151 poděkování
Urážku? Kde? Já ti jen napsal jak si to můžeš spočítat, když tě to tak moc zajímá a budeš to mít přesné i bez buffů. Ještě jsem ti navrhl pomoc ohledně mého prcka, že si dá tu námahu. On si aspoň procvičí počítánílordsword píše:
Takze chytroline,kde sem napsal ze to neumim podle te tabulky spocitat?Tak si nech kecy od cesty.Ty stat u me tak uz jednu mas na tvari za ty kecy.Ja tujen pisu ze ta tabulka je nepresna a za tim si stojim a zatim me zadny kompetentni o tom nepresvedcil.Jediny co tu umi byvale VIP delat rozbroje a vyvolavat hadky a urazet.Ani se nedivim ze jedny cosou proti sou defakto jen cerveny.Tak si na tam nahore odkliknete bud je mi to jedno,nebo proste ne a sem nic nepiste,kdyz vas to nezajima.Na vase infatilni kecy tu fakt nejsem zvedavej.Napsalo tu i plno rozumnych lidi duvody pro,ale jen nekdo se tu ohani urazkama na me a nicim jinym.
Ve starych war to GM psal bezne do chatu a ted to proste nejde,protoze presne kvuli takovym jako si ty LOCO uz na to ani nemaj chut,za ty vase urazky a kecy..
-
nepoucitelny
- Lv.9

- Dostal poděkování: 5 poděkování
A že ne?lordsword píše:Ty stat u me tak uz jednu mas na tvari za ty kecy.
EDIT: Warn za spam.
Alea
-
DaggerT
- Lv.9

- Dal poděkování: 2 poděkování
- Dostal poděkování: 10 poděkování
To jsou tak trapný výmluvy, že Saggi má na práci něco důležitějšího
. Ušetřete si pár stupidních ticketů a hned bude čas na naprogramování, který určitě nezabere takovou dobu jako dohadování s nepřizpůsobivými jedinci. U žlutých je vidět, že bojujou proti trojnásobný přesile, tak snad je jedno, že to budou mít potvrzený programem ne? Aspoň se bude moct sledovat vzrůst nebo úpadek docházky jednotlivých říší.
-
lordsword
- Lv.36

- Dal poděkování: 38 poděkování
- Dostal poděkování: 314 poděkování
No ja doufam ze BA potresta spamery.
A pro ty normalni co mi napsal GM: My jakožto GM můžeme zjistit stav, ale musíme být ve hře a na stejné mapě. V tomto případě válka říší, což je CH99,ale pozdější zjištění stavu je na Saggim.
Takze by stacilo jedno hodne GM,aby se juklo az bude war a byl by klid.Na to aby se to zobrazovalo v chatu je jiny topic s navrhem,tak si to nechte tam.
A pro ty normalni co mi napsal GM: My jakožto GM můžeme zjistit stav, ale musíme být ve hře a na stejné mapě. V tomto případě válka říší, což je CH99,ale pozdější zjištění stavu je na Saggim.
Takze by stacilo jedno hodne GM,aby se juklo az bude war a byl by klid.Na to aby se to zobrazovalo v chatu je jiny topic s navrhem,tak si to nechte tam.
-
LOCO30
- Lv.21

- Dal poděkování: 16 poděkování
- Dostal poděkování: 151 poděkování
Zkusit to muzenepoucitelny píše:A že ne?lordsword píše:Ty stat u me tak uz jednu mas na tvari za ty kecy.
EDIT: Tez jste si tenhle komentar nemohl odpustit?
Alea
- TS96
- Lv.19

- Dal poděkování: 22 poděkování
- Dostal poděkování: 81 poděkování
Vrátil bych se k té kvalitě a kvantitě.
Je jasné proč války dopadají tak jak dopadají.
Modří mají kvantitu, žlutí kvalitu, a červení obojí
Tzn. Kdyby se pár zatvrzelejch rudochů rozmyslelo že vyrovnají války, a že o první místo budou všichni dřít do poslední vteřinky... mohli by
Ale oni to neudělají.
V červené jsou spokojení, v klídku si hrabou CB, a když někdo něco namítne ohánějí se tím že ,,ale my jsme přece v červené od začátku".
Řeknu vám, když by chunjo všechny drtilo, a shinsoo bylo nejslabší.. Jak je nemám rád, tak bych se z fleku sebral a šel jim pomoct.
Ale na to velcí PvP červení nemaj koule
Tudíž to dopadne tak že si musíme počkat než nám doroste nová generace PvP hráču, a do té doby... se spokojit s tím co máme.
Modří mají kvantitu, žlutí kvalitu, a červení obojí
Tzn. Kdyby se pár zatvrzelejch rudochů rozmyslelo že vyrovnají války, a že o první místo budou všichni dřít do poslední vteřinky... mohli by
Ale oni to neudělají.
V červené jsou spokojení, v klídku si hrabou CB, a když někdo něco namítne ohánějí se tím že ,,ale my jsme přece v červené od začátku".
Řeknu vám, když by chunjo všechny drtilo, a shinsoo bylo nejslabší.. Jak je nemám rád, tak bych se z fleku sebral a šel jim pomoct.
Ale na to velcí PvP červení nemaj koule
Tudíž to dopadne tak že si musíme počkat než nám doroste nová generace PvP hráču, a do té doby... se spokojit s tím co máme.
- Torrak
- Lv.14

- Dal poděkování: 2 poděkování
- Dostal poděkování: 4 poděkování
Jenže tu je háček... Doroste nová generace do všech tří říší a bude tu stejnej problém... A když tu děti tak rychle "vyrostly", tak ty další budou voprsklejší a problém naroste do velkých rozměrů. Jsem Shinsaak a přemýšlím, že se expnu a odlezu do Chunja. A věř mi, Chunjo nemám zrovna moc v lásce.TS96 píše:Vrátil bych se k té kvalitě a kvantitě.
Modří mají kvantitu, žlutí kvalitu, a červení obojí![]()
Tzn. Kdyby se pár zatvrzelejch rudochů rozmyslelo že vyrovnají války, a že o první místo budou všichni dřít do poslední vteřinky... mohli by![]()
Ale oni to neudělají.
Ale na to velcí PvP červení nemaj koule![]()
E: A v Shinsu bude lidí čím dál tím víc, protože tu máme 50% bony a všichni ze začátku chtějí co nejlepší podmínky...
- Lorryen
- Lv.2

- Dostal poděkování: 5 poděkování
tak se podívejte na STATISTIKU na webu před válkou říší a potom po válce... ten, kdo získal CB , tak tam byl ... jestli vás zajímá TOP , někteří se zase vrátili do hry.. taky podle CB
- Haky
- Lv.14

- Dal poděkování: 27 poděkování
- Dostal poděkování: 13 poděkování
TS96 píše:Vrátil bych se k té kvalitě a kvantitě.
Modří mají kvantitu, žlutí kvalitu, a červení obojí![]()
Tzn. Kdyby se pár zatvrzelejch rudochů rozmyslelo že vyrovnají války, a že o první místo budou všichni dřít do poslední vteřinky... mohli by![]()
Ale oni to neudělají.
Ale na to velcí PvP červení nemaj koule![]()
Prosil bych jmenovitě tu modrou kvantitu a tu červenou kvalitu