Je to opravdu takove tajemstvi?Ano pry je,prosim zamknout.
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
-
- Lv. 18
- Dal poděkování: 4 poděkování
- Dostal poděkování: 22 poděkování
Re: Je to opravdu takove tajemstvi?
pro kantu...ve war risi cb neztracis..a kazdej snad 3 cb nekde sezene ...takze proto bral od 3 cb ...0 bejt nikdy nemuze takze spis dekfekt mas ty..a tu hodinu co je valka ziskas cb jen ve valce....takze pocet by mel sedet
uz tady tomu nerozumim......
Mam te rad :-*
Mam te rad :-*
- epileptic
- Lv. 18
- Dostal poděkování: 12 poděkování
Ok tak já ti teď povím proč sem ty nebo loco30 píšete .....
Vy totiž máte strach se dozvědět že nejste žádní hrdinové ,ale že vaše výhry pramení pouze z toho že vás je všude přesila.
Myslím že když poprosíš nějakýho gm který bude mít dohled nad válkou tak ti počty sdělí ,ale jak jsem už psal počty budou co minutu jiné ,respawnování postav logování atd...
E: jinak nechápu jak si přišel na to že 0 cb být nemůže , ono kdyŽ ti bude někdo celou válku vyžírat cb tak budeš mít 0 jak vyšitou.Viz. móda couter strike od "lukařů"
Vy totiž máte strach se dozvědět že nejste žádní hrdinové ,ale že vaše výhry pramení pouze z toho že vás je všude přesila.
Myslím že když poprosíš nějakýho gm který bude mít dohled nad válkou tak ti počty sdělí ,ale jak jsem už psal počty budou co minutu jiné ,respawnování postav logování atd...
E: jinak nechápu jak si přišel na to že 0 cb být nemůže , ono kdyŽ ti bude někdo celou válku vyžírat cb tak budeš mít 0 jak vyšitou.Viz. móda couter strike od "lukařů"
KONEC HRY
-
- Lv.9
- Dal poděkování: 2 poděkování
- Dostal poděkování: 10 poděkování
Ale oni to moc dobře věděj. Akorát se o tom nemluví tolik, jako kdyby to obden ukazovalo, že vyhrávaj jen díky kvantitativní převaze a to by jim nebylo po chuti. Samozřejmě svoje proti si obhájej tim, že tu zbylý říše budou "brečet", že vyhrávaj jen díky kvantitativní převaze. Ty chytřejší z červený říše, co nemaj koule přestoupit sem aspoň nepíšou, protože vědí, že to tak je, ale nic s tim dělat nebudou.epileptic píše:Ok tak já ti teď povím proč sem ty nebo loco30 píšete .....
-
- Lv.21
- Dal poděkování: 27 poděkování
- Dostal poděkování: 236 poděkování
Klidně udělejte statistiku, mě je to úplně jedno. Každej rozumně uvažující člověk to ve war vidí. Mě je absolutně jedno kolik cb udělám a i kolik udělají ostatní. Je mi jedno jestli mě zabijou 1-2-3 hráči, já se tam chodím odreagovat. Vidím i celou dobu tabulku a v té jsou po war stále ty samá jména. Celkové skore samozřejmě pramení z počtu hráčů, ale kdyby v červené nešlo do war těch 10-20 stálích PVP hráčů, tak červená nevyhrává stále.
Počty od Malchuse jsou snad všem jasný, a každý si to může spočítat sám
Počty od Malchuse jsou snad všem jasný, a každý si to může spočítat sám

Pomalinku a jistě! Do měsíce snad
-
- Lv.14
- Dostal poděkování: 21 poděkování
Dobře, já to beru, udělala jsem si z toho spíš srandu.
Ale opravdu pořád nechápu k čemu vám to bude.
Si myslíte, že kvůli tomu, že je jich ve válce hodně tam přestanou červení chodit?
Vždyt to tam i vidíte.
A nebo že snad kvůli tomu začnou vaši bojovníci chodit do války?
Za to přece červená nemůže, že ostatní do války nechodí.
Ať to berete z kterýho chcete konce - červených bude ve válce vždycky nejvíc. Protože TOP hráči z červené chodí do válek.
Tak řekněte na rovinu, že bojovníci z jiných říší do válek nechodí a vás štve, že pořád prohráváte, protože vás tam chodí málo.
Ale to žádné statistiky neovlivní
Ale opravdu pořád nechápu k čemu vám to bude.
Si myslíte, že kvůli tomu, že je jich ve válce hodně tam přestanou červení chodit?
Vždyt to tam i vidíte.
A nebo že snad kvůli tomu začnou vaši bojovníci chodit do války?
Za to přece červená nemůže, že ostatní do války nechodí.
Ať to berete z kterýho chcete konce - červených bude ve válce vždycky nejvíc. Protože TOP hráči z červené chodí do válek.
Tak řekněte na rovinu, že bojovníci z jiných říší do válek nechodí a vás štve, že pořád prohráváte, protože vás tam chodí málo.

Ale to žádné statistiky neovlivní

"Sevřenou pěstí stisk ruky nevyměníš" I.Gandhí
Citát: "Je nutné rozlišit, jestli něco děláte z dobré vůle,
nebo proto, že jste dobrý vůl "
Citát: "Je nutné rozlišit, jestli něco děláte z dobré vůle,
nebo proto, že jste dobrý vůl "
- Ghibli
- Lv.24
- Dal poděkování: 506 poděkování
- Dostal poděkování: 582 poděkování
Malchus – můžu potvrdit tvé výpočty. Taky jsem si to spočítal a vyšlo mi to samé:
49 bojovníků Shinsoo (13 šamanů, 14 sur, 11 válečníků a 11 nijů)
29 bojovníků Chunjo (11 šamanů, 9 sur, 6 válečníků a 3 ninjové)
33 bojovníků Jinno (9 šamanů, 7 sur, 12 válečníků a 5 ninjů)
Ale jak sám vidíš, počítat to po sobotní válce, kdy v tabulce Hrdinů týdne bylo k srovnávání něco přes 250 hračů, to je práce na dost dlouho.
A teď si vemte, že kdyby se ty Války pořádně zatraktivnily, tak první válka v úterý může začít ještě větším počtem. A pak to počítat – samozřejmě, že to jde. Ono by to šlo i kdyby tam bylo těch hráčů tisíc - ale kdo tomu chce dát čas, který může věnovat na Sindi jiným a příjemnějším způsobem. Proto do budoucna by bylo fajné, aby to Saggi naprogramoval do Statistik tak, aby to počítalo za nás. My budeme mít radost a budeme si moct o čem povídat a Saggi bude mít radost, že my máme radost ze Sindi.
Mě osobně víc zajímalo, co tam kdo dělal, než kolik lidí se „dotklo balonu“. Proto jsem šel hlouběji. Je to pracnější, ale zajímavější a vylezly mi i výkony jednotlivců. Jen je otázka, jestli má tady někdo podobný zájem o to vědět, kdo byl nejaktivnější a jak.

Ale jak sám vidíš, počítat to po sobotní válce, kdy v tabulce Hrdinů týdne bylo k srovnávání něco přes 250 hračů, to je práce na dost dlouho.

Mě osobně víc zajímalo, co tam kdo dělal, než kolik lidí se „dotklo balonu“. Proto jsem šel hlouběji. Je to pracnější, ale zajímavější a vylezly mi i výkony jednotlivců. Jen je otázka, jestli má tady někdo podobný zájem o to vědět, kdo byl nejaktivnější a jak.

![]() | YMIR | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() ![]() | |||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
+200k min. | Chunjo | ReLions | 141 | 6P | full | P | P | P | Meripa |
- brokolice
- Lv.17
- Dostal poděkování: 11 poděkování
ghibli: jo,zveřejni to,je skoda,když už jsi si dal tu praci to nezveřejnit
Spoiler:
Lvl: 129
Zručnost: 11
Biolog: 110 hotovo
Guild: Camelot
Říše: Shinsoo
Zručnost: 11
Biolog: 110 hotovo
Guild: Camelot
Říše: Shinsoo
Konec....
-
- Lv.9
- Dal poděkování: 2 poděkování
- Dostal poděkování: 10 poděkování
Myslíš tim, kdo loví buffky aby měl co nejvíc CB, kdo loví luknikáře a kdo skáče do chumlů s cílem pomoct je zabít místo nahnat někde CB?Ghibli píše:Malchus – můžu potvrdit tvé výpočty. Taky jsem si to spočítal a vyšlo mi to samé:![]()
Ale jak sám vidíš, počítat to po sobotní válce, kdy v tabulce Hrdinů týdne bylo k srovnávání něco přes 250 hračů, to je práce na dost dlouho.A teď si vemte, že kdyby se ty Války pořádně zatraktivnily, tak první válka v úterý může začít ještě větším počtem. A pak to počítat – samozřejmě, že to jde. Ono by to šlo i kdyby tam bylo těch hráčů tisíc - ale kdo tomu chce dát čas, který může věnovat na Sindi jiným a příjemnějším způsobem. Proto do budoucna by bylo fajné, aby to Saggi naprogramoval do Statistik tak, aby to počítalo za nás. My budeme mít radost a budeme si moct o čem povídat a Saggi bude mít radost, že my máme radost ze Sindi.
![]()

- Ghibli
- Lv.24
- Dal poděkování: 506 poděkování
- Dostal poděkování: 582 poděkování
Top Ten Nejaktivnějších hráčů z Války říší - sobota 21.4. 2012 (podle získaných CB z Tabulky Hrdinů)
1. DiDinea
396
2. Trolof
357
3. Qemists
321
4. Rusila
285
5. MissiPippi
279
6. Sanely
258
7. nova1
252
8. ExTreeeMeee
246
9. Neos
246
10. wraciiik2
240
Nejaktivnějších Pět z Shinsoo víme, tak Nejaktivnějších Pět z Jinno
1. stajaninja 189
2. LORDxMICHAL 186
3. Belichar 162
4. Reli1985 150
5. Saskkia 144
A Nejaktivnějších Pět z Chunjo
1. Sanely 258
2. Neos 246
3. Batistaa 213
4. Giant 204
5. Ishan 186
A tady si už jde hrát s čísly = poměřovat, odměňovat a trvale zaznamenávat pro příští srovnávání s Válkami, co přijdou.
Kontrolní otázka na závěr: jaké bylo závěrečné skóre ze sobotní války říší? A o co, že už si to nikdo nepamatuje. Ptám se proto, že by taky nebylo marné, kdyby se i tyhle údaje uchovávali do nějakého přehledu ve Statistikách. Tady je velká nápověda pro ty, co si už nepamatují …
DaggerT - techniku a taktiku boje nechávám na každém. Je fakt, že když se vynoří před žlutou rojnicí modrá nebo červená 95tka, tak většina zahne tím směrem (prostě si vybírá nejsnažší cestu). Ale tahle strategie platí pro všechny barvy bez rozdílu. 
Bodlinka - Souhlasím. Samotné čísla nikoho nepřilákají a ani neodlákají. Od lákání do Války říší by tu měl být dobře propracovaný PvP systém, který hráče bez rozdílu bojové vyspělosti motivuje k tomu jít si zabojovat, nebo je aspoň nutí o tom uvažovat a připravovat se, že patřičně vybaveni do bitvy taky jednou vstoupí. Motivovat bude i cech nebo parta dobrých kamarádů. Čísla jsou jen čísla a za součastný výsledkový stav nemůžou. A na co nám teda ty čísla budou? Co hráč, to důvod-y.
1. DiDinea

2. Trolof

3. Qemists

4. Rusila

5. MissiPippi

6. Sanely

7. nova1

8. ExTreeeMeee

9. Neos

10. wraciiik2

Nejaktivnějších Pět z Shinsoo víme, tak Nejaktivnějších Pět z Jinno
1. stajaninja 189
2. LORDxMICHAL 186
3. Belichar 162
4. Reli1985 150
5. Saskkia 144
A Nejaktivnějších Pět z Chunjo
1. Sanely 258
2. Neos 246
3. Batistaa 213
4. Giant 204
5. Ishan 186
A tady si už jde hrát s čísly = poměřovat, odměňovat a trvale zaznamenávat pro příští srovnávání s Válkami, co přijdou.
Kontrolní otázka na závěr: jaké bylo závěrečné skóre ze sobotní války říší? A o co, že už si to nikdo nepamatuje. Ptám se proto, že by taky nebylo marné, kdyby se i tyhle údaje uchovávali do nějakého přehledu ve Statistikách. Tady je velká nápověda pro ty, co si už nepamatují …
Spoiler:
Informace z Války říší: Aréna
Body: Shinsoo = 1744, Chunjo = 962, Jinno = 757
Říše Shinsoo získala větší šanci na dvojnásobné spadnutí yangů 50%
Říše Chunjo získala větší šanci na zisk bodů zkušeností 25%
Body: Shinsoo = 1744, Chunjo = 962, Jinno = 757
Říše Shinsoo získala větší šanci na dvojnásobné spadnutí yangů 50%
Říše Chunjo získala větší šanci na zisk bodů zkušeností 25%

Bodlinka - Souhlasím. Samotné čísla nikoho nepřilákají a ani neodlákají. Od lákání do Války říší by tu měl být dobře propracovaný PvP systém, který hráče bez rozdílu bojové vyspělosti motivuje k tomu jít si zabojovat, nebo je aspoň nutí o tom uvažovat a připravovat se, že patřičně vybaveni do bitvy taky jednou vstoupí. Motivovat bude i cech nebo parta dobrých kamarádů. Čísla jsou jen čísla a za součastný výsledkový stav nemůžou. A na co nám teda ty čísla budou? Co hráč, to důvod-y.

![]() | YMIR | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() ![]() | |||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
+200k min. | Chunjo | ReLions | 141 | 6P | full | P | P | P | Meripa |
-
- Lv. 18
- Dal poděkování: 16 poděkování
- Dostal poděkování: 13 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Podle mě se neměli vůbec zavádět přestupy, i to podle mě kazí to tkz. PvP. Plno lidí přechází za bonusy, ale taky kolik je rozumných lidí v shinsu že? Tak 10%. Ve hře se nepřátelím skoro s žádným červeným, ale zato v chunju znám dost lidí s přátelskými vztahy a to v shinso nikoliv. Červená bude čase bojovat sama se sebou, ale to si neuvědomují. Teď nadávejte že to je problém naší říše že nás je málo.
-
- Chat Center
-
- You do not have permission to post in chat.

@
Hakan « úte 12:40 pm »

@
XTYRKYSX « úte 11:41 am »

@
Bisky « úte 11:37 am »

@
Makarov « úte 11:18 am »

@
Hakan « úte 11:00 am »

@
Tomori « úte 10:58 am »