Dotaz na kerindor co budu potřebovat..

Všeobecná diskuze ohledně dění ve hře.
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
cesminus
Lv.20
Lv.20
Dal poděkování: 3 poděkování
Dostal poděkování: 6 poděkování

Dotaz na kerindor co budu potřebovat..

Příspěvek od cesminus » pon 23. dub 2012 22:37:40

Takže mám pár otázek.. jak v keri vydělat bez stunera ? a kolik cca kkk na to budu potřebovat popř. co za věci a jaký char díky ;) a kolik bych si tak mohl dávat ;)
popř. brát či nebrat bufa ? a kolik buff ?
Naposledy upravil(a) cesminus dne pon 23. dub 2012 22:49:28, celkem upraveno 1 x.

bysta
Lv.25
Lv.25
Dal poděkování: 59 poděkování
Dostal poděkování: 80 poděkování

Re: Dotaz na kerindor co budu potřebovat..

Příspěvek od bysta » pon 23. dub 2012 22:49:27

skus mentala princip rovnaky ako u bmka ;) kazdy furt BMko mna by to zajimalo ci to ide aj z mentalem :D

cesminus
Lv.20
Lv.20

Příspěvek od cesminus » pon 23. dub 2012 22:50:06

Tak si to zkus sám :DD nebudu dávat tajdle jen tak prachy do pryč :D

brokolice
Lv.17
Lv.17
Dostal poděkování: 11 poděkování

Příspěvek od brokolice » pon 23. dub 2012 22:53:35

no BM ma to co nema mental,čiže temnou ochranu,ktera sníží obdrženou ranu o 33% takže mental se mu určite nemuže yrovnat...navíc při dobre rychlosti kouzel BM hazí jedno kouzlo za druhým

ideal BM 95 lvl,smrtící čepel,hodne rychlost kouzla,hodně ZB a v PvP bonech 8int a 10% příšeru a měl by to davat sám
Obrázek
Spoiler:
Lvl: 129
Zručnost: 11
Biolog: 110 hotovo
Guild: Camelot
Říše: Shinsoo
Konec....

cesminus
Lv.20
Lv.20

Příspěvek od cesminus » pon 23. dub 2012 22:56:59

brokolice píše:no BM ma to co nema mental,čiže temnou ochranu,ktera sníží obdrženou ranu o 33% takže mental se mu určite nemuže yrovnat...navíc při dobre rychlosti kouzel BM hazí jedno kouzlo za druhým

ideal BM 95 lvl,smrtící čepel,hodne rychlost kouzla,hodně ZB a v PvP bonech 8int a 10% příšeru a měl by to davat sám
Bez bufu ? jakou výbavu ? a na koho chodit ?

brokolice
Lv.17
Lv.17

Příspěvek od brokolice » pon 23. dub 2012 22:59:44

no výbavu asi co nejvíc na zvířata a chodit na ně,pokud nechceš mít stunera,asi ti stejne nic jineho nezbyde...
Obrázek
Spoiler:
Konec....

cesminus
Lv.20
Lv.20

Příspěvek od cesminus » pon 23. dub 2012 23:00:58

brokolice píše:no výbavu asi co nejvíc na zvířata a chodit na ně,pokud nechceš mít stunera,asi ti stejne nic jineho nezbyde...
a kolik se dá tak prumerne zarobit ? :)) no chci být samostaatný, :)) maximálně bufku ale stunera a healera apod. to ne . ;)

brokolice
Lv.17
Lv.17

Příspěvek od brokolice » pon 23. dub 2012 23:04:32

kolik zarobit? to fakt nevím,jen vím,že jsem taky koketoval s touhle myslenkou,ale nakonec je přeci jen asi lepší healer,buff a nekdo v promene...výhoda BM je,e se pak nemusíš delit,ale zas toho mín dropneš,když jsem to zkoušel,trvalo mi to docela dlouho,než jsem je zabil,tak jsem se na to vy.. a postavu smaznul :-)
Obrázek
Spoiler:
Konec....

bysta
Lv.25
Lv.25
Dal poděkování: 59 poděkování
Dostal poděkování: 80 poděkování

Příspěvek od bysta » pon 23. dub 2012 23:06:01

tak ty lepsi BMka davaju 200 ulomku za kerindor tak takych 100 by si mohol zo zaciatku davat

cesminus
Lv.20
Lv.20

Příspěvek od cesminus » pon 23. dub 2012 23:06:17

brokolice píše:kolik zarobit? to fakt nevím,jen vím,že jsem taky koketoval s touhle myslenkou,ale nakonec je přeci jen asi lepší healer,buff a nekdo v promene...výhoda BM je,e se pak nemusíš delit,ale zas toho mín dropneš,když jsem to zkoušel,trvalo mi to docela dlouho,než jsem je zabil,tak jsem se na to vy.. a postavu smaznul :-)
ale tak koukal jsem že tu někdo psal že si vydělá 400-1,2kkk a má jenom BM 80lv a bufku (svou) ;))

Odpovědět

• You do not have permission to post in chat.
@ Grout « úte 7:18 pm »
>:( Mio, trhej. :D
@ Martin1986 « úte 4:43 pm »
@Uncut666,  pokial viem na forume moze mat kazdy iba 1 ucet .. mat ich viacero je zakazane :)
@ ChunjoKing « úte 3:58 pm »
@jogurd007,  Ano, da sa este ziskat. Jeden dielik za dokoncenie OX, druhy dielik zo sveta Ekury, tretí dielik z fóra, 4. dielik univerzal
@ Uncut69 « úte 1:26 pm »
chci se zeptat zda by vadilo, že by kamarád napsal mojí postavu na forum kterej pumu nedělá, zajímá mě jestli by to vadilo či ne, nechci žádné problémy a jít proti pravidly proto se chci zeptat přímo vás, kdyby mě daroval jeho hlas jestli by to byl problém či ne děkují.
@ jogurd007 « úte 6:34 am »
Ahoj. Mám ještě možnost získat pumu, pokavaď mám jen 2. části amuletu? Doufám že jo :D Jednu část klasickou a druhou universální, ta se může použít jen jedna. Díky a hezký den
@ Uncut69 « pon 11:45 pm »
joo, musím napsat přání :D
@ Suko201 « pon 9:37 pm »
Koukněte se do IS skladu, pokud jste se nekoukli. Já ho měl tam :-)
@ Alter « pon 5:45 pm »
ahoj chtel jsem se zeptat proc jeste nemam amulet za prani .dekuju
@ Uncut666 « pon 5:25 pm »
Zdravím, posílal jsem tipovačku na více učtech, včera se rozdávali amulety a nejspíše se na mě zapomnělo, mohu poprosit dodání amuletu? děkují.
@ LazyMole « pon 4:51 pm »
přesně tak 5 hodin jsem dropoval jestli nepadne jedenáctá stránka (na další set) a nepadla tak jsem přehodil gear na jiného dropíka a za 10 minut padla takže je to asi omezené 10ks stránek na postavu
@ Grout « pon 4:46 pm »
Myslí tím, že mu už padlo 10 stránek. Proto se ptá, jestli to je omezeno na postavu :D
@ OrangEE « pon 4:01 pm »
@LazyMole,  Aká jedenáctá ? veď ich je 10
@ LazyMole « pon 2:39 pm »
nevíte někdo jestli náhodou není drop stránek limitovanej na postavu? na dropce jsem už posbíral celý set, a vždy padaly stránky 30min - 1 hodinka, jednou teda po 2 hodinách, teď dropuju už čtvrtou hodinu a prd :D, padla někomu jedenáctá stránka na jedné postavě??
@ Azi123 « pon 12:25 pm »
Dobrá, děkuji moc za informaci :)
@ Tomori « pon 12:01 pm »
Dobrý den, nemusíte se obávat. Ox samozřejmě ještě bude. Avšak pár dní po soutěžním týdnu. Vše bude předem ohlášeno, proto doporučím sledovat fórum. :hello:
@ Azi123 « pon 10:47 am »
Dobré ráno :) Nemá někdo nějakou informaci, jestli nebude OX? Ještě mi schází mimo deník jeden dílek a vypadá to zatím beznadějně :D
@ Hiearch « ned 11:28 pm »
Dobrý večer, plánuje se po ukončení druhého soutěžního týdne ještě jedna ox?
@ Tomori « ned 10:59 pm »
Dobrý večer, další várka 86 dílků byla předána :hello:
@ Relly « ned 10:50 pm »
...
@ deimos « ned 10:29 pm »
OrangEE píše: @deimos,  a stále nič :D
už tam je, měl jsem ho schovanej vlevo vrohu dole v is skladu
@ OrangEE « ned 10:06 pm »
@deimos,  a stále nič :D
@ deimos « ned 9:55 pm »
OrangEE píše: BM/GM kedy dostaneme dielik z forka? :-)
Tež by se hodil no... xd
@ kovardominik « ned 9:36 pm »
ano ten myslím
@ Grout « ned 8:54 pm »
jestli myslíš ten achievment (dort s patnáctkou), tak ne, ten byl za všechny ingredience na dort
@ kovardominik « ned 8:35 pm »
chápu to správně že hodnost 15 už získat nejde že?
@ lukyno10 « ned 6:52 pm »
Tak co ten tajný úkol na punu? Nejaky hint?
@ Tomas142 « ned 6:19 pm »
kdy bude prosím další OX
@ Grout « ned 2:47 pm »
Kterej zmetek se na tom mohl pakovat?! sakraa... :D
@ OrangEE « ned 11:05 am »
@Tomori,  Ďakujeme :-)
@ Tomori « ned 11:04 am »
Dobrý den, dílek bude předán dnes večer. Jen připomínám, že jsme také jen lidé s prací, studiem a životy :D . Rozhodně se nemusíte obávat, že dílek nedostanete :P
@ OrangEE « ned 10:51 am »
BM/GM kedy dostaneme dielik z forka? :-)
@ deimos « ned 10:33 am »
[
@ beniamino « ned 10:17 am »
když se na tom řádně někdo napakoval, tak je to jasne, že to povalí rychlostí větru
@ Makarov « ned 10:06 am »
Už je info, jak získat černou pumu venku! :P
@ Petronius « sob 10:32 pm »
nevíte prosím jak na černou pumu ? já už snad zkusil vše a pořád nevím jak na to :/ ti co na ni jezdí to nechcou říct :D
@ Petronius « sob 10:32 pm »
ahoj
@ TomasFoxx « sob 6:08 pm »
@Vydesenej,  tak dik
@ Lelaion « sob 3:20 pm »
dá se nějak zamezit tomu aby u amuletu pumy při stisknutí klávesy J pro rychlé nasednutí už nezobrazovala tabulka - Opravdu chceš použít jezdecký talisman ? je to docela otravné to pořád potvrzovat
@ Vydesenej « sob 11:16 am »
Grout píše: V novince je, abychom sledovali web pro další nápovědy co se týče černé pumy. Sleduji jak blázen a furt nic :D tak jak to bude, prý už se ve hře nějaké objevily...
Joooo taky chci nápovědu :D zatím to mají jen samé pochybné individua ve hře :D
@ Nonepovideeej « sob 9:44 am »
@tomas135,  Ty se věnuj spíš češtině a ne černé pumě
@ tomas135 « sob 8:54 am »
Me bi zajimalo u koho je ten tajny ukol na cernou pumu a prosim neudelal by video navod na youtube prosim moc
@ mojsklad007 « sob 7:53 am »
Přeji všechno nejlepší k vaším narozeninám :) rozhodl jsme se pro vás složit básen tak snad to bude stát za to :-D
@ Grout « sob 2:35 am »
V novince je, abychom sledovali web pro další nápovědy co se týče černé pumy. Sleduji jak blázen a furt nic :D tak jak to bude, prý už se ve hře nějaké objevily...
@ XTYRKYSX « sob 12:55 am »
Sobota
@ deimos « pát 10:26 pm »
pečení dortu do sobotní půlnoci... Je to myšleno do soboty 23:59:59 nebo do pátku 23:59:59
@ Petronius « pát 8:56 pm »
nevíte něco o tajným ukolu a jak na černou pumu ? :D
@ Grout « pát 6:15 pm »
jak padaji ty stranky knihy, je jich 10 a kdyz mas vsechny muzes udelat denik a s nim ti padne i univerzalni dilek
@ jivka007 « pát 6:13 pm »
nevím co je kniha ani jak se děla slyším to prvně :D
@ Vydesenej « pát 6:08 pm »
jivka007 píše: ja mam dvě časti 3 bych měl dostat za forum ale bohužel stařenku sem nepochopil , že mam vše dat 3x a momentalně už odemě nechce nic příjmout píše hlašku že už to nechce a surka se mi odečte je nějaka možnsot stařenku ještě dodělat ?
Prostě se na stařenku vykašli a udělej si knihu a je to :D
@ jivka007 « pát 5:56 pm »
ja mam dvě časti 3 bych měl dostat za forum ale bohužel stařenku sem nepochopil , že mam vše dat 3x a momentalně už odemě nechce nic příjmout píše hlašku že už to nechce a surka se mi odečte je nějaka možnsot stařenku ještě dodělat ?
@ Grout « pát 5:30 pm »
Dělám směny a taky pumu mám. Kdybych se na to nevyprdnul, tak i na druhé postavě... :D a to tou cestou dortu, neměl jsem univerzál. Pro mě byl problém stihnout OX (o první jsem byl v práci), jinak cajk. Hraju s týpkem, kterej nemá jidinej quest v Dongji, celou dobu říkal jak na to prdí, ale nakonec asi během dvou dnů si tu pumu jen tak ze srandy udělal. Nejvíc problém mu dělalo fórum btw. :D
@ noxforko « pát 3:42 pm »
No za mě je prostě blbost v rozdílu mít a nemít eventový předmět jen kvůli toho, že člověk nemůže hrát každý den - to znamená že nemůžu odevzdat každý den úkol nebo se účastnit každý den njáké soutěže (a to už mám 3 části amuletu), kdyby se 4tá dala koupit, usnadnilo by to život lidem co nemají tolik času a ještě by profitoval server, a rozhodně by to nebylo ani "zadarmo" protože i tak musíš mít další 3 části
@ LazyMole « pát 2:54 pm »
co nějakou indícii jak na černou pumu? :D drobnou :D
@ OrangEE « pát 1:52 pm »
Keď máš 10 kusov, klikneš pravým na jednu z nich a urobí ti Denník + dílek na výmenu
@ TomasFoxx « pát 1:13 pm »
@ChunjoKing,  možná když jich máš v invu 10 tak na jednu stačí jen kliknout a nabídne ti to, fakt nvm :D
@ ChunjoKing « pát 1:12 pm »
TomasFoxx píše: @ChunjoKing,  musíš jich mít 10 a pak je nějak spojíš v knížku, ale idk jak, nedělal jsem to :D
tak díky aspoň za info o počte. Skúsim vyheň, soona atď. Ešte raz dík 🙂
@ TomasFoxx « pát 1:08 pm »
@ChunjoKing,  musíš jich mít 10 a pak je nějak spojíš v knížku, ale idk jak, nedělal jsem to :D
@ ChunjoKing « pát 1:05 pm »
Tak neviem ako ty, ale ja mám fyzicky náročnú prácu na 3 zmeny
@ Vydesenej « pát 7:32 am »
noxforko píše: Petice, za možnost koupě poslední části amuletu za SD pro pracující lid :D
Pracuju každý den po-pá a už mám 3 pumy skoro :D takže není třeba ale jako ulehčilo by to i mi tu třetí / čtvrtou pumu :D
@ NedGabriel « pát 5:42 am »
Jak víte kolik je stránek knihy ?

Who is chatting

offline Akemos 
offline Dejvosh 
offline Impulse 
offline Lelaion 
offline Mionix 
offline OrangEE 
offline Windham 
offline Wzypt 
offline YoyopinX