Daggeři s luky

Prostor k diskuzi o obratných ninja bojovnících, kteří dovedou hbitě zacházet s dýkami i lukem.
Zamčeno
lordsword
Lv.36
Lv.36
Dal poděkování: 39 poděkování
Dostal poděkování: 332 poděkování

Re: Daggeři s luky

Příspěvek od lordsword » čtv 26. dub 2012 22:42:32

No to sem cekal ze nekdo zalozi tohle tema:DDD Porad nadavate na chunjo lukare.Vzdyt sou ve vsech risich:D
Me taky vadi ze je zrusko a neni na to zadna obrana.Na pruniky od luku je obrana a Kelshaku je to vyhnuti na sipy a ne vyhnuti utoku.Myslite ze me bavi,kdyz na nekoho nabehnu s dykama,on dostane skill a hned zacne utikat?
nebo ze je zabava bejt prilepenej na jednorucce auraka,kterej dava kazdejch par vterin padit?
Uz se proberte.kdyz vamto vadi udelejte si taky ninju,prece na to neni nic potreba ne? Vyexpit na 100lv vzit luk a jen strilet ne?
Nechci se zastavat vsech dykolukaru,ale ja si vsechy CB co dam pro risi zaslouzim,umiram taky(nejsem superman) a snazim se pomahat ostatnim.To ze kdyz jdete na jednoho z nas a ti druzi dva mu pomuzou je jen to ze spolupracuji,nic vic,tak nevim proc to vubec resite.
Jo klidne si chodte jak tu pise ta lofka LOCO lovte nas a stejne vas zezadu budou lovit ostatni.Me se snazi lovit porad a vubec me to netrapi.Hlavne me pak neobtezujte vasima PM.
A hlavne by me zajimalo,kdybych byl na luk a mel prunikovy,jako ted jestli by jste taky remcaly,protze ja v tom nevidim zadny rozdil.Ja si snad kvuli vam udelam archera a bud vas strilet s nim:D
Smrt vždycky stojí po boku bojovníka,
jídá s ním u stolu a uléhá s ním na lože.
Smrt je ta nejvěrnější milenka.
Ale je zbytečné si jí všímat,
dokuď vás nepožádá o polibek.

Belichar
Lv. 18
Lv. 18
Dal poděkování: 16 poděkování
Dostal poděkování: 13 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Belichar » čtv 26. dub 2012 22:57:03

rumplex píše:
Belichar píše:Zatím nevidím že by byli zrušený, takže vám dávat jentak nebudu, kdybych měl někomu dávat body tak to budou žlutý a ne vy. Až se zruší tak vám tam budu běhat klidně bez věcí, ale to by vás už tam vlastně 3/4 lidí nebyla.
Takže tvym komentem, že pak tam budeš behat bez veci si mi dost jasne naznačil, že ti na CB zaleži, a že kdyby nebyli CB tak by sis z valky delal frašku.

Jinak kdyby nebyli CB tak by tam asi nebyl skoro nikdo. A po neake dobe by to začalo byt stereotypne, protože zabijet stale ty same potvory jen tak pronic zanic by asi nikoho nebavilo. Proste tento typ hry je jen a pouze o rebričkoch a touze byt nelepši, nebo aspon na chvili prvni, jen opravdu malo lidi si uživa hry jen tak pro radost...a ty mezi ne očividne nepatriš :)

to Rok: ty asi opravdu neznaš funkci bufu co ?? seduj co ti berou s bufem a co bez, a ver že pri 100% ti neberou nic :) A to jen a pouze dobre aspon se daji zabit ty co jen tak strili spoza dosahu sloupu :)
Ne nezáleží mě na bodech co vlastním, ani jsem o tom nepsal. Psal jsem že vám nedám jentak body i když jich nechám v tom chumlu u respu dost a věř že tam neumřu jen 10x, nabíhám tam skoro furt. Ale koho to má bavit nabíhat do 20 hráčů. Rád bych kdyby jste si někdy zkusili naši situaci a ukázali se. Pro mě nejsou „Legendy" ti co bojují za Shinso a zviditelňují se díky přesile a stáním za zády ostatních, jsou to pro mě všichni bojující za Chunjo a Jinno, ti kteří bojují proti přesile. Možná vás neni víc, ale co vidím tak je. Ono snažit se prosadit nějakou taktiku v modrý s kterou přijdu já a LORDxMICHAL není lehký když pulka se jí ani nesnaží zkusit, a těch taktik nebylo málo, hlavně od nás skoro nikdo nemá biologa, ani já ne, a to si myslím že je taky slabina modré, možná časem se vše obrátí. ;-)

rumplex
Lv.16
Lv.16
Dal poděkování: 91 poděkování
Dostal poděkování: 61 poděkování

Příspěvek od rumplex » čtv 26. dub 2012 23:29:05

:D Kdyby me zaleželo na obedech tak si mysliš, že sem v shinshoo ?? Tak to težce to bych byl modra bo, žluta at mam co zabijet :) A jo skusil sem si to i ze strany modre a musim rict, že sem nahral vic CB než za červene :). Bohužel už nehraji kvuli bodom nebo abych nečeho dosahl, pač už neni co, ale snad když bude zručnost M tak bude oč bjovat :D (asi škodam že se neda za CB neco kupovat :D)
Bla, blA.
Obrázek

Tommo
Lv.13
Lv.13
Dal poděkování: 6 poděkování
Dostal poděkování: 24 poděkování

Příspěvek od Tommo » čtv 26. dub 2012 23:49:30

Ahoj,

ninja může mít luk tak ho používá. Nikomu tady nezáleží na CB a všichni na ně nadávají. Tak už je nechte :-). Moje postava od nich dostává ve válce pěkný pecky. Ani kolikrát nestačím zjistit odkud to lítá. Dneska jsem pozoroval ve válce Mansariho. Na začátku dýky po chvilce luk. Asi o s těmi dýkami nešlo tak dobře? Ale je to jeho a jen jeho věc jak bude bojovat. Pokud bude chtít bojovat s párátkem a bude mu to umožňeno ať s ním bojuje. Jak už tu myslím psal Petter, chodím se do války odreagovat. Na ofiku jsem je neměl a tady si jich užívám. Jistě, že se po válce kouknu jak si na tom stojím, ale to určitě každý. Vlastně mi záleží jen udělat pěšáka kvůli swampu, více nepotřebuji.
Ale co mě dnes dost zarazilo bylo psaní do chatu ve válce. Urážky, urážky, urážky. Trochu si sáhněte do svědomí, taková nenávist se vidí opravdu málokdy. A bylo to od hráčů, od kterých bych to opravdu nečekal. Pokud se tím tak stresujete, tak to nehrajte.
A ještě k těm lukařům, každý vidí jen lukaře protivníka (což je logické). A "lukaři" od žluté to asi opravdu kosí nejvíce. A pak čtu v chatu od jednoho nejmenovaného válečníka ze žluté "Už jste s těma lukama trapný" (není to přesná citace, ale něco v tomhle smyslu). To jsem opravdu vybouchl smíchy.
A jen na závěr, hrou se bavte a nestresujte :-)

Edit:Tak ten war to opravdu myslel na "lukaře" ze své říše.
Naposledy upravil(a) Tommo dne pát 27. dub 2012 0:03:45, celkem upraveno 1 x.
Pokud používáš PLS místo PROSÍM, protože PLS je kratší, vždy odpovídám NE, jelikož je kratší než ANO

cc,cs,caw atd... není pozdrav-tudíž na PM začínající těmito písmeny neodpovídám

LOCO30
Lv.21
Lv.21
Dal poděkování: 27 poděkování
Dostal poděkování: 236 poděkování

Příspěvek od LOCO30 » pát 27. dub 2012 0:00:39

Tommo píše:Ahoj,
Ale co mě dnes dost zarazilo bylo psaní do chatu ve válce. Urážky, urážky, urážky. Trochu si sáhněte do svědomí, taková nenávist se vidí opravdu málokdy. A bylo to od hráčů, od kterých bych to opravdu nečekal. Pokud se tím tak stresujete, tak to nehrajte.
Stačí aby si ve war a svaté říše nerozuměli, jak to nějaký čas bylo a byl by naprostý klid. Méně keců a více bojů ;)
Obrázek
Pomalinku a jistě! Do měsíce snad

DaggerT
Lv.9
Lv.9
Dal poděkování: 2 poděkování
Dostal poděkování: 10 poděkování

Příspěvek od DaggerT » pát 27. dub 2012 0:20:02

ninja může mít luk tak ho používá. Nikomu tady nezáleží na CB a všichni na ně nadávají. Tak už je nechte :-). Moje postava od nich dostává ve válce pěkný pecky. Ani kolikrát nestačím zjistit odkud to lítá. Dneska jsem pozoroval ve válce Mansariho. Na začátku dýky po chvilce luk. Asi o s těmi dýkami nešlo tak dobře? Ale je to jeho a jen jeho věc jak bude bojovat. Pokud bude chtít bojovat s párátkem a bude mu to umožňeno ať s ním bojuje. Jak už tu myslím psal Petter, chodím se do války odreagovat. Na ofiku jsem je neměl a tady si jich užívám. Jistě, že se po válce kouknu jak si na tom stojím, ale to určitě každý. Vlastně mi záleží jen udělat pěšáka kvůli swampu, více nepotřebuji.
A ještě k těm lukařům, každý vidí jen lukaře protivníka (což je logické). A "lukaři" od žluté to asi opravdu kosí nejvíce. A pak čtu v chatu od jednoho nejmenovaného válečníka ze žluté "Už jste s těma lukama trapný" (není to přesná citace, ale něco v tomhle smyslu). To jsem opravdu vybouchl smíchy.

Narážíš na to, jak si psal ElectriXoj? :D mně taky píšeš dost často :D
DaggerT PvP
Navarro PvM
Axel Buff

Play4Win
Lv. 12
Lv. 12
Dal poděkování: 17 poděkování
Dostal poděkování: 25 poděkování

Příspěvek od Play4Win » pát 27. dub 2012 0:34:03

Jestli myslíš mě...tak ano psal jsem to na lukaře zer svojí říše. protože podle mě když má někdo ninju na blízko tak ma používat dýky na které má kouzla a né jen slepě střílet do lidí šíp za šípem to mi ani nepřijde jako zábava.
Obrázek

Obrázek
NO-LIFE POWER :inlove:

Rusila
Lv.17
Lv.17
Dal poděkování: 57 poděkování
Dostal poděkování: 21 poděkování

Příspěvek od Rusila » pát 27. dub 2012 1:47:45

Belichar píše:Aha, takže já mám běhat sám proti 15. a dávat vám body, tojo to by se vám líbilo. Zrušil bych CB. Zmizeli by rádoby lukaři a nebylo by se konečně proč hádat, vlastně bylo. Upocená by skočila z mostu. Jenže komu by to vadilo.

Belikare Belikare :D Ty už nevíš co by ,téma bylo o šípech a už hlásáš zrušte cb ,no jo chápu ,ty je nemáš ;) Aáá vlastně, ne jen v tomhle téma žvatláš ,že cb sou ti šumák ,tak proč je řešíš?Ale to se jen tak říká vid ;)
Další věc tlacháš ,že sloupy nefungují?Nevím ,ale dnes mě 3x sundaly :) Tak asi fungují ,jenže ty by si chtěl aby zabíjela už v půlce pole né?To neklapne věř mi ;)V dalším postu píšeš ,že vaše nevýhoda sou biology a že se nedokážete domluvit na taktice.No k biologovi vám v tom někdo bránil dělat biologa?Já myslím ,že ne ,tak špatná výmluva..
To ,že se nedokážete domluvit,vaše křeč opět špatná výmluva .Možná by i pomohlo kdyby si nespamoval urážky ve válce a více bojoval.Víš jak to je méně keců více boje ,kdyby ste bojovaly jak kecaly vyhrajete všechny války :) Tomu by pomohlo at si říše ve svaté a valce nerozumí ,méně urážek atd ,navíc by to usnadnilo dorozumívání o taktice boje.
Až budeš reagovat ,nezapomen ,zas nějakou urážku ,nejlépe tvé "upocená".

A k tématu ,nic se stim neudělá a tihle dýkaři ,kteří ani neví jak dýka vypada budou v tom pokračovat dál ,stejně jak zůstalo zrůško tak zůstane tohle a bude hůř ,jak už DagerT (asi jediná věc s kterou snim souhlasim) poznamenal ,že jak budou mít talismany na prumku tak vás ustřílí ani e knim nedostanete a u wp to bude ještě horší s talismanama schopností vám střelí zůško za 20k a můžete se jít klouzat.
Teda ,pokud saggi nepřidá do nových věcí něco noveho .Např .30%odvrátit ,30%miss šípem,20% obrana schopností a na to zrůško nevim ,když na něj funguje jen ta schopka a kosti ,asi nějaky bonus samostatný ,který by se dal natočit.

PS:Pro Mansaryho ,ty říkaš Locoušovi ,že je lofka :) No on narozdíl od tebe zná dýky ;)
Naposledy upravil(a) Rusila dne pát 27. dub 2012 4:15:17, celkem upraveno 1 x.
Obrázek

sir elabor
Lv.19
Lv.19
Dal poděkování: 121 poděkování

Příspěvek od sir elabor » pát 27. dub 2012 2:23:49

tak mě napadlo zakázat šípy všem charům krom archerů, to si myslim, že by vyřešilo situaci :D

nejsi archer nemáš nárok na šípy a šmitec :D do proměny je beztak nepotřebujou
...comming soon...

Jménocharakterlevel říše
RockStarMagŠaman - drak129 SHINSOO

Belichar
Lv. 18
Lv. 18
Dal poděkování: 16 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Belichar » pát 27. dub 2012 4:43:55

Rusila píše:
Belichar píše:Aha, takže já mám běhat sám proti 15. a dávat vám body, tojo to by se vám líbilo. Zrušil bych CB. Zmizeli by rádoby lukaři a nebylo by se konečně proč hádat, vlastně bylo. Upocená by skočila z mostu. Jenže komu by to vadilo.

Belikare Belikare :D Ty už nevíš co by ,téma bylo o šípech a už hlásáš zrušte cb ,no jo chápu ,ty je nemáš ;) Aáá vlastně, ne jen v tomhle téma žvatláš ,že cb sou ti šumák ,tak proč je řešíš?Ale to se jen tak říká vid ;)
Další věc tlacháš ,že sloupy nefungují?Nevím ,ale dnes mě 3x sundaly :) Tak asi fungují ,jenže ty by si chtěl aby zabíjela už v půlce pole né?To neklapne věř mi ;)V dalším postu píšeš ,že vaše nevýhoda sou biology a že se nedokážete domluvit na taktice.No k biologovi vám v tom někdo bránil dělat biologa?Já myslím ,že ne ,tak špatná výmluva..
To ,že se nedokážete domluvit,vaše křeč opět špatná výmluva .Možná by i pomohlo kdyby si nespamoval urážky ve válce a více bojoval.Víš jak to je méně keců více boje ,kdyby ste bojovaly jak kecaly vyhrajete všechny války :) Tomu by pomohlo at si říše ve svaté a valce nerozumí ,méně urážek atd ,navíc by to usnadnilo dorozumívání o taktice boje.
Až budeš reagovat ,nezapomen ,zas nějakou urážku ,nejlépe tvé "upocená".

A k tématu ,nic se stim neudělá a tihle dýkaři ,kteří ani neví jak dýka vypada budou v tom pokračovat dál ,stejně jak zůstalo zrůško tak zůstane tohle a bude hůř ,jak už DagerT (asi jediná věc s kterou snim souhlasim) poznamenal ,že jak budou mít talismany na prumku tak vás ustřílí ani e knim nedostanete a u wp to bude ještě horší s talismanama schopností vám střelí zůško za 20k a můžete se jít klouzat.
Teda ,pokud saggi nepřidá do nových věcí něco noveho .Např .30%odvrátit ,30%miss šípem,20% obrana schopností a na to zrůško nevim ,když na něj funguje jen ta schopka a kosti ,asi nějaky bonus samostatný ,který by se dal natočit.

PS:Pro Mansaryho ,ty říkaš Locoušovi ,že je lofka :) No on narozdíl od tebe zná dýky ;)
Prosimtě, jedinej kdo tu má křeče jsi akorát tak ty z toho neustálého sezení u PC. Bohužel naše říše nemá takové hráče jako jseš ty, ti kteří tu sedí tak se dvěmi hodiny spánku. Tak bohužel proto nemáme biologa. CB nemám? Mám, ale nehrabal jsem si je ve svatý jako ty před kerindorem lowko. A je mně uplně jedno jestli mám 26k CB nebo 1k CB je mně to uplně jedno. Jenže ty by jsi skočila z mostu kdyby jsi o to přišla. Přijď si zkusit do modrý kolik uděláš bodů ;)

Po 5sekundách přemýšlení o tobě, jsem se rozhodl že jsi dokonalá, proto jsem se tě rozhodl požádat o ruku. Vezmeš si mě "krásko"?

Pak jsem si vzpoměl že jsi moc upocená.

Ani mně neodepisuj. Bohužel jdu do školy a nebudu moct reagovat protože to bude zamklé. A z toho bych měl křeče. Asi si vytrhám vlasy z toho pak. :x

Zamčeno

• You do not have permission to post in chat.
@ Vydesenej « ned 3:24 pm »
Přemýšlel tady někdo už o tom že by se zavedly šeky na XP? Které by se prodávaly třeba pouze na BM, když už jsou ty generace a někdo nemá čas/chuť něbo cokoliv furt dávat postavu/údaje neustále na expení třena 0-96 pak za 96-120 pak 120-160. Možná by to i pomohlo k dohnání těch co už jsou daleko předaleko.
@ Makarov « ned 2:57 pm »
Bisky píše: Prosím YoyopinX o postavu, kam si přeje SD za výhru, děkuji :)
yoyopinx nejsem ale odměnu bych si klidně za něj přebral :-))))
@ Bisky « ned 2:06 pm »
Prosím YoyopinX o postavu, kam si přeje SD za výhru, děkuji :)
@ TomasFoxx « ned 8:41 am »
a kazuro
@ Hakan « sob 10:23 am »
Wellcome to the deadzone
@ TomasFoxx « sob 10:21 am »
ahoj azaril a tomori
@ Mionix « pát 7:34 am »
@Borda91,  tak prý je to jen špatné info, mělo by být funkční
@ Borda91 « čtv 3:09 pm »
A ukazatel boje o ugoroh nějak nefunguje.... další boj za 20216 dní to budeme čekat ještě pár let :D
@ Borda91 « čtv 2:21 pm »
Dobrý den, jen takový detail. Hledání čtyřlístků mělo být o hodnotné ceny nebo se mýlím? Ostatní soutěže tu na webu už jsou vyhodnocené. Děkuji
@ Suko201 « čtv 5:10 pm »
diver píše:
Suko201 píše:
diver píše: Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
tma je pořád stejná, ale drop košťat je mnohem těžší.
Na youtube na starších videií takový tma není :-)
yes tak na starších videích je to zorne pole mnohem menší.. Ale takto černě je to už minimálně druhým rokem. Bohužel
@ TomasFoxx « čtv 4:05 pm »
taková kontrolni otazka, nez mi zacne srotovat mozek s tajnym ukolem, urcite byly pridane 2 nove hodnosti? my totiz vidime jen jednu
@ diver « čtv 3:34 pm »
Suko201 píše:
diver píše: Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
Na youtube na starších videií takový tma není :-)
@ Suko201 « čtv 3:07 pm »
@ diver « čtv 2:01 pm »
Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
@ Suko201 « čtv 11:21 am »
Mionix píše: @Suko201,  "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
ok, takže když to včera začalo ve 12, tak od toho času každé 4h bude boj až do konce eventu, chápu už správně? Nevím, kde sem předtím četl že 4x denně :’D
@ neasy « čtv 9:59 am »
:heart:
@ VOJTTANOOO « čtv 9:46 am »
@neasy uz to bezi :D
@ neasy « čtv 9:41 am »
tak napiste az to půjde :fight:
@ p4tresss « čtv 9:39 am »
dneska by to šlo :D
@ VOJTTANOOO « čtv 9:34 am »
no jasneee v poho :-) :D
@ neasy « čtv 9:32 am »
taky dobry dneska se budu poflakovat a hrat s vami ju
@ p4tresss « čtv 9:31 am »
konečne trochu oddych od prace
@ VOJTTANOOO « čtv 9:31 am »
joooo jde to :-) a co ty ? :D
@ neasy « čtv 9:31 am »
je to tak
@ p4tresss « čtv 9:30 am »
Sviatočne :D
@ neasy « čtv 9:30 am »
a jak se mate?
@ p4tresss « čtv 9:29 am »
Ako dlho bude údržba prosim ? :D
@ VOJTTANOOO « čtv 9:25 am »
ahoj, predpokladany konec udrzby ? :D
@ TomasFoxx « čtv 9:23 am »
@neasy,  čaaau kamo
@ neasy « čtv 9:17 am »
CUS CUS
@ Vydesenej « čtv 9:06 am »
hh a stánky zas dole :(
@ Hakan « stř 11:44 pm »
TomasFoxx píše: jo a 666 kosti odevzdat mi přijde jako extrémní přepal
To máš na další roky, aby se nemuselo vymýšlet nic dalšího
@ MastnyRozek « stř 7:44 pm »
@Narsi,  Aha dobře, děkuji :)
@ Narsi « stř 7:43 pm »
Zdravím, je prázdná jen pokud neprobíhá zrovna žádný vstup.
@ MastnyRozek « stř 7:41 pm »
@Mionix,  Ahoj na vývěsní tabuli ve městě po zvolení možnosti vstup do ugorohu se objevuje pouze prázdná tabulka https://i.imgur.com/f1lsa1D.png
@ Mionix « stř 5:46 pm »
@Suko201,  "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
@ Suko201 « stř 5:04 pm »
Takže ty časy jsou Teda 8:10 12:10 16:10 a 20:10?
@ Narsi « stř 4:09 pm »
V 16:10
@ TomasFoxx « stř 4:05 pm »
nema ted bejt dalsi boj o ugoroth?
@ TomasFoxx « stř 1:50 pm »
jo a 666 kosti odevzdat mi přijde jako extrémní přepal
@ Suko201 « stř 1:03 pm »
Narsi píše: Ty časy byly obdobně i u zabíjení se u májek. Jen se změnilo prostředí v kterém boje probíhají a mapa byla záměrně zvolena, kvůli vzpomínkám na staré časy.
aha, tak to si asi pamatuji špatně, dobře. Díky :-D
@ Narsi « stř 1:02 pm »
Ty časy byly obdobně i u zabíjení se u májek. Jen se změnilo prostředí v kterém boje probíhají a mapa byla záměrně zvolena, kvůli vzpomínkám na staré časy.
@ Suko201 « stř 12:58 pm »
Mě by zajímalo, kdo jako vymyslel ty časy těch válek. Však to normální pracující člověk, co má aspoň trochu i život tam venku, nemůže stihnout. Max tak jeden ten čas a to je dobrá bída. Bylo by dobré to doupravit.
@ TomasFoxx « stř 12:44 pm »
u tech kosti musi byt jmeno dyl, realne jsem ted v zamasku jen behal kolem zlute a cervene a kradl jim to ze zeme
@ Mionix « stř 12:41 pm »
@Valkaryan,  budou. Vyčkejte prosím do zítra.
@ Vydesenej « stř 12:40 pm »
Já teda čekal že to bude 15min jedna 15min druha 15min 3 a dál :D a ne že dropnu všechny naráz ale ok no
@ Relly « stř 12:30 pm »
@TomasFoxx,  To je záměr. Vracíme se do starých časů.
@ TomasFoxx « stř 12:25 pm »
a ent je prej nejakej buglej, ze ukazuje chx
@ TomasFoxx « stř 12:24 pm »
1v1 poust ch3
@ TomasFoxx « stř 12:24 pm »
@Vydesenej,  tak pod
@ Narsi « stř 12:21 pm »
Zdravím, je to v řešení. Děkujeme za trpělivost.
@ Vydesenej « stř 12:03 pm »
Tak já tě tímto vyhlašuju
@ TomasFoxx « stř 12:01 pm »
nefunguje vam vyhlaseni boha, tu cekame zbytecne
@ Valkaryan « stř 10:07 am »
Kdy budou v prodeji kloubouky?
@ Mionix « stř 7:39 am »
@Nonepovideeej,  Nejdou, jediné co jdou jsou z truhel. Ty co jsou z kalendáře se nově nastavovali neprodejné. Aby si nedělali hráči 100vky účtů a pak to neprodávali.
@ Vydesenej « stř 7:00 am »
Díky že jste udělali nějaký zajimavý vstup do Ugorohu a není to zas to stejné :)
@ Nonepovideeej « úte 11:38 pm »
Může mi někdo říct, proč nejdou dát do shopu zahradnická povolení z eventu a ani s nimi obchodovat? :(
@ Vydesenej « úte 5:47 pm »
Se to dostane ta údržba až na čtvrtek možná
@ gagefranjo « úte 4:11 pm »
Přicházejí velký změny (korektury)
@ Hakan « úte 12:53 pm »
To posouvání údržby je fakt parádní :lol:

Who is chatting

offline Aliett 
offline Mionix 
offline Trubice 
offline marexanax