Daggeři s luky

Prostor k diskuzi o obratných ninja bojovnících, kteří dovedou hbitě zacházet s dýkami i lukem.
Zamčeno
DaggerT
Lv.9
Lv.9
Dal poděkování: 2 poděkování
Dostal poděkování: 10 poděkování

Re: Daggeři s luky

Příspěvek od DaggerT » pát 27. dub 2012 14:47:14

Rusila píše: Ty si tak ulhanej až to bolí ,pravě v tom chumlu a to same i ve svate ,michal mi střelí zrůško ,sem v mínusu a napíše v chatu belichar zabil nepřátele ,to už je moc,duch líta neřízene a vybíra vše kolem sebe tak nežvan belikare ;)
Tady to nikoho nezajímá, máš mu napsat PM. Nauč se číst daggerko s lukem.
DaggerT PvP
Navarro PvM
Axel Buff

Azaret
Lv.16
Lv.16
Dal poděkování: 37 poděkování
Dostal poděkování: 30 poděkování

Příspěvek od Azaret » pát 27. dub 2012 14:49:43

Belichar píše:Aha, takže já mám běhat sám proti 15. a dávat vám body, tojo to by se vám líbilo. Zrušil bych CB. Zmizeli by rádoby lukaři a nebylo by se konečně proč hádat, vlastně bylo. Upocená by skočila z mostu. Jenže komu by to vadilo.
Dej si pauzu Belichare, fakt nech si to projít hlavou a nedívej se na to tak sobecky 8-) Je to jen hra, HRA! Prostě jen virtuální nic na které tu jsou stovky lidí závislí. Nevím proč tu taháte neustále život za obrazovkou toho druhého... asi vám došly argumenty nebo já nevím. Co se týče těch "lukařů", taky se mi to nelíbí, ale jak už bylo řečeno je to ninja a asi má mít možnost s tím lukem bojovat.

Abych ještě předešel příspěvku, tak se nezastávám Rusily, nejsme spolu kamarádi a ani proto že je červená, mě nic k žádné říši nepoutá, jsem kde chci a přestupuji si kdy chci.
Aurimek
130
Obrázek

D3NJIs
Lv.28
Lv.28
Dal poděkování: 264 poděkování
Dostal poděkování: 73 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od D3NJIs » pát 27. dub 2012 14:55:54

Jejich ostuda, že to dělají, ale to rovnou se může zakázat warům obouručky, šamanům vějíře a surům zbraně s velkou magii.
Obrázek

monjo
Lv.8
Lv.8
Dostal poděkování: 4 poděkování

Příspěvek od monjo » pát 27. dub 2012 14:56:31

To je nelidský :-D

Belichar
Lv. 18
Lv. 18
Dal poděkování: 16 poděkování
Dostal poděkování: 13 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Belichar » pát 27. dub 2012 15:50:26

Morfik píše:

Kód: Vybrat vše

BELICHAR
myslel jsem ze si vetsi format! ale ty tvoje urazky jsou strasne trapny ! jen poukazuješ na to jak si slabomyslnej. škoda no když už někdo neví kudy kam tak se začne obouvat do toho komu nejvíc asi závidí takhle to vidim já
Rád se s někým pošťuchuju to víš. Takovej už jsem ;) a ne, nic nezávidím :)
Rusila píše: Ty si tak ulhanej až to bolí ,pravě v tom chumlu a to same i ve svate ,michal mi střelí zrůško ,sem v mínusu a napíše v chatu belichar zabil nepřátele ,to už je moc,duch líta neřízene a vybíra vše kolem sebe tak nežvan belikare ;)
Děkuju za ponaučení od někoho kdo nehraje za BM a neví jak to ve válce chodí na mojí straně. Pokud vím tak jsem psal, že když jdu například na jednoho s někým tak ano, občas to vyžere, to jsem přiznal, ale ve válce je umění se duchem trefit do někoho kdo právě umírá a duch nejde ovládat. Jenže tebe přesvědčovat o něčem nemá cenu. Tak rači už mlč vůbec na mě nereaguj a pokud chceš reagovat tak mě piš do PM laskavě jo?

Karl
Lv.22
Lv.22
Dal poděkování: 33 poděkování
Dostal poděkování: 42 poděkování

Příspěvek od Karl » pát 27. dub 2012 15:56:22

No v těch velkých chumlech třeba kde je 20 lidí i víc tak tam duch vyžere tak 1 ze 100 případů co mám odzkoušeno protože do něj většinou dřív někdo sekne nebo dostane plošným kouzlem ale když se bijou ve skupince třeba 3-3 nebo 5-8 tak tam to vyžírá solidně.
Nebojuji za sebe bojuji za říši Shinsoo!
Mariness
Primo Victoria

Kelshak
Lv.19
Lv.19
Dal poděkování: 3 poděkování
Dostal poděkování: 73 poděkování

Příspěvek od Kelshak » pát 27. dub 2012 16:05:19

Nechcete si vy dva Rusilo a Belichare udelat vlastni tema kde se muzete hadat do konce sveta? Uz ste s tim vazne otravny oba dva, a nechci tu cist ja to nezacal(a).
Naposledy upravil(a) Kelshak dne pát 27. dub 2012 16:48:22, celkem upraveno 1 x.

Gawaina
Lv.19
Lv.19
Dal poděkování: 39 poděkování
Dostal poděkování: 34 poděkování

Příspěvek od Gawaina » pát 27. dub 2012 16:45:51

Rusilo,rusilo proč ty musíš všude tahat WP-čka

Belicharovi nadáváš že tu tahá jiné téma a sama děláš to samé takže sklidni
Jo a proč by tu belichar nemohl vytahovat život v realu,já myslím že je to dost podstatná věc...

Jo a že duch něco vyžírá pochybuju,občas něco vyžere to ano ale to když je málo lidí například ve svaté...
No a narozdíl od tebe to michalovi nevadí že mu někdo veme CB,ale ty už by jsi si trhala vlasy z hlavy a bůh ví co ještě...

No a k tématu stejně se s tím nic neudělá už tu bylo tolik témat které se tohoto týkaly,ale bohužel se nic neděje...

Dageři s lukem jsou prostě srabíci

Azaret
Lv.16
Lv.16
Dal poděkování: 37 poděkování
Dostal poděkování: 30 poděkování

Příspěvek od Azaret » pát 27. dub 2012 17:06:41

Gawaina píše:Rusilo,rusilo proč ty musíš všude tahat WP-čka

Belicharovi nadáváš že tu tahá jiné téma a sama děláš to samé takže sklidni
Jo a proč by tu belichar nemohl vytahovat život v realu,já myslím že je to dost podstatná věc...

Jo a že duch něco vyžírá pochybuju,občas něco vyžere to ano ale to když je málo lidí například ve svaté...
No a narozdíl od tebe to michalovi nevadí že mu někdo veme CB,ale ty už by jsi si trhala vlasy z hlavy a bůh ví co ještě...

No a k tématu stejně se s tím nic neudělá už tu bylo tolik témat které se tohoto týkaly,ale bohužel se nic neděje...

Dageři s lukem jsou prostě srabíci

Promiň, že ti do toho zasahuju, ale reál je podstatná věc? Ano je ale do téhle hry nepatři, je to jen hra a pokud ti příjde podstatné jak ostatní vypadají, kolik jim je a co mají za práci atp. tak ti jde asi jen o to abys je mohl pomlouvat, nic jiného v tom nevidím.
Aurimek
130
Obrázek

JsemPesVrr
Lv.9
Lv.9
Dal poděkování: 15 poděkování
Dostal poděkování: 3 poděkování

Příspěvek od JsemPesVrr » pát 27. dub 2012 17:15:59

Kelshak píše:Ale jo kdyby se jim ty luky zablokovali do valky. Pak by museli vyuzit to co patri k ninjovi na blizko. Nerikam jim zakazat luky uplne, jak ste rekli je to ninja. Ale do valky by se to mohlo udelat. Proti budou jen ninjove co ho tam pouzivaji, protoze by prisli o prijem CB. Kdyz se podivam do tabulky a na 10 miste je stajaninja je mi na zvraceni. S dykama neumi nic. Loco30 nemas uplne tak pravdu, chodi do nich skoro kazdej a i kdyz umiraj litaj porad, v modry sou dokonce zalezli u respu aby se schovali kdyby umirali
Nemám problém s tim zakázat luk stejně je to nuda a moc to nepoužívám, ale opovaž se navážet do modrý říše když vás tam přijde 2x tolik co nás i žlutejch dohromady nalezete před náš respawn a co máme asi dělat?

Zamčeno

• You do not have permission to post in chat.
@ Vydesenej « ned 3:24 pm »
Přemýšlel tady někdo už o tom že by se zavedly šeky na XP? Které by se prodávaly třeba pouze na BM, když už jsou ty generace a někdo nemá čas/chuť něbo cokoliv furt dávat postavu/údaje neustále na expení třena 0-96 pak za 96-120 pak 120-160. Možná by to i pomohlo k dohnání těch co už jsou daleko předaleko.
@ Makarov « ned 2:57 pm »
Bisky píše: Prosím YoyopinX o postavu, kam si přeje SD za výhru, děkuji :)
yoyopinx nejsem ale odměnu bych si klidně za něj přebral :-))))
@ Bisky « ned 2:06 pm »
Prosím YoyopinX o postavu, kam si přeje SD za výhru, děkuji :)
@ TomasFoxx « ned 8:41 am »
a kazuro
@ Hakan « sob 10:23 am »
Wellcome to the deadzone
@ TomasFoxx « sob 10:21 am »
ahoj azaril a tomori
@ Mionix « pát 7:34 am »
@Borda91,  tak prý je to jen špatné info, mělo by být funkční
@ Borda91 « čtv 3:09 pm »
A ukazatel boje o ugoroh nějak nefunguje.... další boj za 20216 dní to budeme čekat ještě pár let :D
@ Borda91 « čtv 2:21 pm »
Dobrý den, jen takový detail. Hledání čtyřlístků mělo být o hodnotné ceny nebo se mýlím? Ostatní soutěže tu na webu už jsou vyhodnocené. Děkuji
@ Suko201 « čtv 5:10 pm »
diver píše:
Suko201 píše:
diver píše: Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
tma je pořád stejná, ale drop košťat je mnohem těžší.
Na youtube na starších videií takový tma není :-)
yes tak na starších videích je to zorne pole mnohem menší.. Ale takto černě je to už minimálně druhým rokem. Bohužel
@ TomasFoxx « čtv 4:05 pm »
taková kontrolni otazka, nez mi zacne srotovat mozek s tajnym ukolem, urcite byly pridane 2 nove hodnosti? my totiz vidime jen jednu
@ diver « čtv 3:34 pm »
Suko201 píše:
diver píše: Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
Na youtube na starších videií takový tma není :-)
@ Suko201 « čtv 3:07 pm »
@ diver « čtv 2:01 pm »
Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
@ Suko201 « čtv 11:21 am »
Mionix píše: @Suko201,  "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
ok, takže když to včera začalo ve 12, tak od toho času každé 4h bude boj až do konce eventu, chápu už správně? Nevím, kde sem předtím četl že 4x denně :’D
@ neasy « čtv 9:59 am »
:heart:
@ VOJTTANOOO « čtv 9:46 am »
@neasy uz to bezi :D
@ neasy « čtv 9:41 am »
tak napiste az to půjde :fight:
@ p4tresss « čtv 9:39 am »
dneska by to šlo :D
@ VOJTTANOOO « čtv 9:34 am »
no jasneee v poho :-) :D
@ neasy « čtv 9:32 am »
taky dobry dneska se budu poflakovat a hrat s vami ju
@ p4tresss « čtv 9:31 am »
konečne trochu oddych od prace
@ VOJTTANOOO « čtv 9:31 am »
joooo jde to :-) a co ty ? :D
@ neasy « čtv 9:31 am »
je to tak
@ p4tresss « čtv 9:30 am »
Sviatočne :D
@ neasy « čtv 9:30 am »
a jak se mate?
@ p4tresss « čtv 9:29 am »
Ako dlho bude údržba prosim ? :D
@ VOJTTANOOO « čtv 9:25 am »
ahoj, predpokladany konec udrzby ? :D
@ TomasFoxx « čtv 9:23 am »
@neasy,  čaaau kamo
@ neasy « čtv 9:17 am »
CUS CUS
@ Vydesenej « čtv 9:06 am »
hh a stánky zas dole :(
@ Hakan « stř 11:44 pm »
TomasFoxx píše: jo a 666 kosti odevzdat mi přijde jako extrémní přepal
To máš na další roky, aby se nemuselo vymýšlet nic dalšího
@ MastnyRozek « stř 7:44 pm »
@Narsi,  Aha dobře, děkuji :)
@ Narsi « stř 7:43 pm »
Zdravím, je prázdná jen pokud neprobíhá zrovna žádný vstup.
@ MastnyRozek « stř 7:41 pm »
@Mionix,  Ahoj na vývěsní tabuli ve městě po zvolení možnosti vstup do ugorohu se objevuje pouze prázdná tabulka https://i.imgur.com/f1lsa1D.png
@ Mionix « stř 5:46 pm »
@Suko201,  "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
@ Suko201 « stř 5:04 pm »
Takže ty časy jsou Teda 8:10 12:10 16:10 a 20:10?
@ Narsi « stř 4:09 pm »
V 16:10
@ TomasFoxx « stř 4:05 pm »
nema ted bejt dalsi boj o ugoroth?
@ TomasFoxx « stř 1:50 pm »
jo a 666 kosti odevzdat mi přijde jako extrémní přepal
@ Suko201 « stř 1:03 pm »
Narsi píše: Ty časy byly obdobně i u zabíjení se u májek. Jen se změnilo prostředí v kterém boje probíhají a mapa byla záměrně zvolena, kvůli vzpomínkám na staré časy.
aha, tak to si asi pamatuji špatně, dobře. Díky :-D
@ Narsi « stř 1:02 pm »
Ty časy byly obdobně i u zabíjení se u májek. Jen se změnilo prostředí v kterém boje probíhají a mapa byla záměrně zvolena, kvůli vzpomínkám na staré časy.
@ Suko201 « stř 12:58 pm »
Mě by zajímalo, kdo jako vymyslel ty časy těch válek. Však to normální pracující člověk, co má aspoň trochu i život tam venku, nemůže stihnout. Max tak jeden ten čas a to je dobrá bída. Bylo by dobré to doupravit.
@ TomasFoxx « stř 12:44 pm »
u tech kosti musi byt jmeno dyl, realne jsem ted v zamasku jen behal kolem zlute a cervene a kradl jim to ze zeme
@ Mionix « stř 12:41 pm »
@Valkaryan,  budou. Vyčkejte prosím do zítra.
@ Vydesenej « stř 12:40 pm »
Já teda čekal že to bude 15min jedna 15min druha 15min 3 a dál :D a ne že dropnu všechny naráz ale ok no
@ Relly « stř 12:30 pm »
@TomasFoxx,  To je záměr. Vracíme se do starých časů.
@ TomasFoxx « stř 12:25 pm »
a ent je prej nejakej buglej, ze ukazuje chx
@ TomasFoxx « stř 12:24 pm »
1v1 poust ch3
@ TomasFoxx « stř 12:24 pm »
@Vydesenej,  tak pod
@ Narsi « stř 12:21 pm »
Zdravím, je to v řešení. Děkujeme za trpělivost.
@ Vydesenej « stř 12:03 pm »
Tak já tě tímto vyhlašuju
@ TomasFoxx « stř 12:01 pm »
nefunguje vam vyhlaseni boha, tu cekame zbytecne
@ Valkaryan « stř 10:07 am »
Kdy budou v prodeji kloubouky?
@ Mionix « stř 7:39 am »
@Nonepovideeej,  Nejdou, jediné co jdou jsou z truhel. Ty co jsou z kalendáře se nově nastavovali neprodejné. Aby si nedělali hráči 100vky účtů a pak to neprodávali.
@ Vydesenej « stř 7:00 am »
Díky že jste udělali nějaký zajimavý vstup do Ugorohu a není to zas to stejné :)
@ Nonepovideeej « úte 11:38 pm »
Může mi někdo říct, proč nejdou dát do shopu zahradnická povolení z eventu a ani s nimi obchodovat? :(
@ Vydesenej « úte 5:47 pm »
Se to dostane ta údržba až na čtvrtek možná
@ gagefranjo « úte 4:11 pm »
Přicházejí velký změny (korektury)
@ Hakan « úte 12:53 pm »
To posouvání údržby je fakt parádní :lol:

Who is chatting

offline Aliett 
offline Azaril 
offline Grout 
offline Mionix 
offline Trubice