Troufám si říct, že tady většina lidí o něčím životě neví vůbec nic. Obzvlášť, když někoho už od samého počátku nesnášíš, tak jak můžeš vědět, jaký má život, kam to dotáhla a kam ne? Většina lidí je tu v "herním světě", tak proč sem tahat ten reálný? Je to tu zcela nedůležité.Gawaina píše:Kdo tady machří k sakru jen jsem vyjádřil můj názor na tebe.Bohužel to v hlavě nemáš v pořádku tak ani pořádně nevíš co píšeš... No každý je nějaký ty jseš možná virtuální hrdinka-(ale spíš ne jen troska) ale v životě jsi to nikam nedotáhla...Rusila píše:Gawaina píše:Rusilo,rusilo proč ty musíš všude tahat WP-čka
Belicharovi nadáváš že tu tahá jiné téma a sama děláš to samé takže sklidni
Jo a proč by tu belichar nemohl vytahovat život v realu,já myslím že je to dost podstatná věc...
Jo a že duch něco vyžírá pochybuju,občas něco vyžere to ano ale to když je málo lidí například ve svaté...
No a narozdíl od tebe to michalovi nevadí že mu někdo veme CB,ale ty už by jsi si trhala vlasy z hlavy a bůh ví co ještě...
No a k tématu stejně se s tím nic neudělá už tu bylo tolik témat které se tohoto týkaly,ale bohužel se nic neděje...
Dageři s lukem jsou prostě srabíci
Já mam dojem ,že každému je kulové po tom co kdo děla ,kort náctiletému frackovi co jen machří za pc a v pokoji má bordel jak v tanku
PS:Nevím proč to tu dále řešíte ,jediná věc co bude platit je ,že budem zabíjet a nechránit je
Pro osla