Mám taký problemik.Mal som výbavu na ninju full 75/10 39% prumka luk atd proste dobra vybava chodil som na ezoterikov 95lvl. Lenže pisalo sa tu že 75/10 nefunguje do premeny tak som si zohnal vybavu 10/8 prunik.NOvy luk 49% prum kameny +6 proste luxusny 80% ezoterik.Lenže problemik .Zo starou vybavou som bral 43k cca s kostma teraz beru 34 viem mi niekdo vysvetliť v čom to je? popripade ako to vyriešiť?
Ne nič ine nič nezvičajne žiadne eliky len kosti ale to použivam vždy .Mna natom najviac štve že som dotoho napchal niekolko kkk a teraz tomu davam o 10k menej? ja sem čakal že budu padať pecky za 50k+
BlabosCZ píše:No tak to s tím 75/10 se řešilo mnohokrát a kosti do proměny také nefungují, zde máš odpověď na ticket, ve kterém se ptal na něco podobného:
Kelshak píše:Tak tady je slibeny screen :
Ty umíš zkopírovat obrázek a přepsat co je na něm napsaný? Hustý...
Jinak by možná bylo možný, že se nějak měnil DMG nebo obrany, či ZB u příšer. Na ně beru i ve swampu méně, než když jsem měl sépii bez kamenů.
Je to celý nějaký divný...
Na youtube je někde video, jak ninja se 75+10, a pak s 10+8 průnik nemá žádný rozdíl v DMG ... Jen ho najít je problém.
Shinsoo .. Rychlost prý zabíjí, uvidíme co udělá rychlost a síla.
Jsem k vidění na M. Warfare 2 .. Už jen zručnost, biolog a karma, dokud se to ve swampu neuklidní.