Narper píše:Morfíku. Chtěl si důvod máš ho. Pokud pokaždé, když přijdeš do svaté je tam přesila nebo jí velice rychle dokážete svolat, neni důvod tam dál bejt. Poslochat nadávky a chytré připomínky od "vítězů" neni nic zábavného tak co bych tam lez?
A že to jsou jenom výmluvy? OK, ale to kvůli těm "výmluvám" tam lidi nechodí, takže na nich asi něco pravdy bude.
Beli to tu psal tolikrát, že to dopadne se svatou kvůli červeným takhle a máte to tady. Tak si to užijte ne?
Pokud máš pořád chuť psát tu jen dál svoje "to mě nezajímá" " to je výmluva" je mi líto času, který jsem kvůli tobě strávil psaním.

Přesně tak, psal jsem to tady i přímo ve svaté, psal jsem to dlouho. Nic si z toho nebrali a měsíc na to, to dopadlo přesně jak jsem říkal.
Jedinej kdo byl schopnej se domluvit na vyrovnaném boji byl Dat, ten aspoň si chtěl zabojovat, ale ostatní to zkazili když jsme šli proti Datově skupině. Myslím že ani nemusím psát kdo to zkazil. Někdo kdo nepřenesl přes srdce že jsme se na něčem domluvili a takzvaně se bratříčkovali.
E: Jinak si myslim že MissiPippi to napsala přesně.
Pro modráky, pokud budete chtít tak napište a rád přijdu pomoct, pokud nebudu mít něco jiného v plánu.