vypadavani serveru
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
-
colinek7777
- Lv.5

vypadavani serveru
Copak se deje dnes se sindi?? Immer jsem vykopnuty?? A ntem to neni hraje mi radio a skype tak jako vzdy??
-
sir elabor
- Lv.19

- Dal poděkování: 119 poděkování
- Dostal poděkování: 13 poděkování
- Houbickar
- Lv. 18

- Dal poděkování: 30 poděkování
- Dostal poděkování: 10 poděkování
Re: vypadavani serveru
Divné, poslední dobou mě to přibližně 1 za 2-3dny kopne a nelze se 15-30m přihlásit "chyba servru"
-
Petter
- Lv.14

- Dal poděkování: 2 poděkování
- Dostal poděkování: 10 poděkování
Eh toak to netuším.. JA mam taky zaplej torent, skype, ventrilo a buh vi co dalši
a jede to jak má...
-
filiph1
- Lv.20

- Dal poděkování: 1 poděkování
- Dostal poděkování: 32 poděkování
zaplej torent, skype, ventrilo a buh vi co dalši. to rozhodne pomuze aby ti to nepadalo. me se to stalo jednou a to v utery kolem 15:00, ale to mozna vypl saggi kvuli ty chybe na ch3
- BlabosCZ
- Lv.17

- Dal poděkování: 52 poděkování
- Dostal poděkování: 17 poděkování
Přesně, v úterý mě to kolem 15:00 vykoplo všechny postavy a pak to prostě nejelo. A včera mi to na CH3 kopalo pořád, měl jsem zaplé dva účty a třeba po 10 minutách mi to jednu z nich koplo... Po změně CH už to nedělalo, tak nevímfiliph1 píše:zaplej torent, skype, ventrilo a buh vi co dalši. to rozhodne pomuze aby ti to nepadalo. me se to stalo jednou a to v utery kolem 15:00, ale to mozna vypl saggi kvuli ty chybe na ch3
- Sapphire
- Lv. 11

- Dal poděkování: 8 poděkování
- Dostal poděkování: 15 poděkování
posledním týdnem se mi to také stává treba neustále okolo 20:00 zprvu se zacne celá hra spomalovat... a tím myslím reakce treba pri klinutí na teleportéra a poté dlouhé odpovědi a otevrení okénka kam se chci portnout.
Poté hru relognu a hlásí mi to chybu : chyba serveru
Poté hru relognu a hlásí mi to chybu : chyba serveru
-
Taznovejsi
- Lv.30

- Dal poděkování: 82 poděkování
- Dostal poděkování: 136 poděkování
Za celej den mi to spadne max 2 x takže chyba serveru to asi nebude že tebe to padá
co se ch 3 tíka včera som nanom stravil asi 3 hodiny a tiež nespadlo takže neviem
- Azarach
- Lv.7

- Dal poděkování: 6 poděkování
- Dostal poděkování: 5 poděkování
Přesně tak, v úterý byla opravována chyba, když se začali ztrácet věci z inventáře.
K tématu: Mě se spíš teď stává, že se mi to dost laguje na Ch2 a přitom kolem mě nikdo není, a co tak vím, tak nejsem jediný kdo má problémy. Když mě to kopne tak je to velmi zřídka (což je zapříčenou mojí chybou), že si kopnu pod stolem do zásuvky
K tématu: Mě se spíš teď stává, že se mi to dost laguje na Ch2 a přitom kolem mě nikdo není, a co tak vím, tak nejsem jediný kdo má problémy. Když mě to kopne tak je to velmi zřídka (což je zapříčenou mojí chybou), že si kopnu pod stolem do zásuvky