Když už jsme u toho tak proč to vadí těm kteří chodí do kerindoru v proměně, vždyť namusí za celej jeden kerindor kromě máčknutí na tu kuličku do něj ani kliknout. Elíky jsou v rychlovolbě,(které stejně ani nepotřebujou, protože příšera která se nemůže bránit neuškodí) no a nic jiného snad nepotřebujou ne
Pravda možná ještě elík na rychlost útoku a nějakej doping, ale ten může být úplně někde jinde od kuličky. Mě se maximálně stane že se přemáčknu o jedno políčko, proto si všechny důležité věci které momentálně používám (pláště) dávám hooodně daleko od aktivních portů.
Nebo můžou z tý rychlovolby vyházet všechny kouzla a nechat tam jen ty elíky

Prostě mě to rozum nebere

, proč to za těhle podmínek a těch výdělcích chtějí zrovna postavy do kerindoru ještě za podmínky že kuličky většinou tahá "sekundární" postava tenhle upgrade.
Může mě to někdo vysvětlit
A ve swampu když tě zabije tak je taky putna. Tak zabíje v proměne no. Vezmu medaili draka, zabijou nic se nestane, počkám až se příšery uklidní, tak uteču. Pokud po mě jdou a nejsem dostatečně rychlej tak bud použiju prapor, nebo se odlognu a tím získám čas v neviditelnosti jim utéct. Proměním se, bufnu a jedu znova no
Jenom ta ztráta času než se udělají tyhle všechny věci chjo