Válka říší vs. Svatá
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
- Morfik
- Lv.15
- Dal poděkování: 8 poděkování
- Dostal poděkování: 3 poděkování
Re: Válka říší vs. Svatá
me nejde o to nasbirat CB me jde o to ze si chci zabojovat zjistit kdyz nabehne vice hracu kolik vydrzim tim padem co zlepsit a rozhodne me nebavi davat kazdymu za skladem vyzvu a pro p. MANSARIHO- co tu blejes do Rusily pokud vim nic nerekla a ty hned kecy vuci jejimu jmenu tak kdo potom vyvola hadku? a clovek se snad ma pravo prirozene branit. Zajimave kdyz sli pozehy tak do svate chodili znamejsi hraci a ted za celou novou svatou se neukazali
BrruceLee | ||
---|---|---|
Shinsoo | Ninja - Archer | 112 LvL |
Bio-Úlomky
[/td][td]Zručnost-M2Karma-16[/td][tr][td][/td][td]
Game for Fun
[/td][td]----[/td][/tr][/table]Proč nerostu na LVL? Jednoduché!- není proč expit

- shvetseek
- Lv.31
- Dal poděkování: 1218 poděkování
- Dostal poděkování: 457 poděkování
A ani se neplánuju ukázat, dokud nebudu mít pořádný PvP a level alespoň 110, abych se tam alespoň trošku čapal. Do té doby mi 3x týdně válka jako PvP řež stačí.
"Happines only real when shared."
- princik
- Lv.26
- Dal poděkování: 61 poděkování
- Dostal poděkování: 18 poděkování
nejde ti o CB? tak nevím, co stojíš před našim spawnem.kdyby jsi si chtěl zabojovat tak stojíš na prostředku ako většina lidí co si chcou zabojovatMorfik píše:me nejde o to nasbirat CB me jde o to ze si chci zabojovat zjistit kdyz nabehne vice hracu kolik vydrzim tim padem co zlepsit a rozhodne me nebavi davat kazdymu za skladem vyzvu a pro p. MANSARIHO- co tu blejes do Rusily pokud vim nic nerekla a ty hned kecy vuci jejimu jmenu tak kdo potom vyvola hadku? a clovek se snad ma pravo prirozene branit. Zajimave kdyz sli pozehy tak do svate chodili znamejsi hraci a ted za celou novou svatou se neukazali

PrincBenHur 110 war
- Rusila
- Lv.17
- Dal poděkování: 57 poděkování
- Dostal poděkování: 21 poděkování
princik píše:nejde ti o CB? tak nevím, co stojíš před našim spawnem.kdyby jsi si chtěl zabojovat tak stojíš na prostředku ako většina lidí co si chcou zabojovatMorfik píše:me nejde o to nasbirat CB me jde o to ze si chci zabojovat zjistit kdyz nabehne vice hracu kolik vydrzim tim padem co zlepsit a rozhodne me nebavi davat kazdymu za skladem vyzvu a pro p. MANSARIHO- co tu blejes do Rusily pokud vim nic nerekla a ty hned kecy vuci jejimu jmenu tak kdo potom vyvola hadku? a clovek se snad ma pravo prirozene branit. Zajimave kdyz sli pozehy tak do svate chodili znamejsi hraci a ted za celou novou svatou se neukazali
A skym se tam bude ve prostředku mlátit mi řekni

- princik
- Lv.26
no, hele nechcu se nijak hadat nebo hadku vyvolat ale když procházím středem tak je tam taky pěknej chumelec , ale to ty asi nevíš, když jsi přisátá s tou svou bandou u našeho spawnuRusila píše:princik píše:nejde ti o CB? tak nevím, co stojíš před našim spawnem.kdyby jsi si chtěl zabojovat tak stojíš na prostředku ako většina lidí co si chcou zabojovatMorfik píše:me nejde o to nasbirat CB me jde o to ze si chci zabojovat zjistit kdyz nabehne vice hracu kolik vydrzim tim padem co zlepsit a rozhodne me nebavi davat kazdymu za skladem vyzvu a pro p. MANSARIHO- co tu blejes do Rusily pokud vim nic nerekla a ty hned kecy vuci jejimu jmenu tak kdo potom vyvola hadku? a clovek se snad ma pravo prirozene branit. Zajimave kdyz sli pozehy tak do svate chodili znamejsi hraci a ted za celou novou svatou se neukazali
A skym se tam bude ve prostředku mlátit mi řekniDe ke zdroji ,když uprostřed nikdo ,tak de logicky tam kde někdo je.
PrincBenHur 110 war
- Morfik
- Lv.15
PRO PRINCIKA a Ostani a ty kteri se jen vymlouvaji tohle co napsal shvetseek beru jako odpoved, proste nema pvp tak tam nejde a nevymlouva se na pocet!shvetseek píše:A ani se neplánuju ukázat, dokud nebudu mít pořádný PvP a level alespoň 110, abych se tam alespoň trošku čapal. Do té doby mi 3x týdně válka jako PvP řež stačí.
PRINCICKU- to je presne ono co mam delat jako kdyz nekoho nakliknu a bezi k vasim spawnum jako treba ty postavicka bezi za nim a kdyz vim ze jak tuhle war si jen strilel a lezel si na sip proc te nechat stat a vyzirat ostanim BODY?
BrruceLee | ||
---|---|---|
Bio-Úlomky
Game for Fun
[/td][td]----[/td][/tr][/table]Proč nerostu na LVL? Jednoduché!- není proč expit

- princik
- Lv.26
vyžírat? je sice pravda, že toho moc neudržím páč jsem začal PvP před několika dny, ale z dřívějška mám věci s útokama (dělal jsem je na metiny 90 a na čistku expiště) takže nepopírám to, že ležím na pár šťouchnutí. ALE luk jsem si vzal až ke konci, nějakých posledních 10-15 minut možná ani to ne, do té doby jsem běhal se shardama/medůzamaMorfik píše:PRO PRINCIKA a Ostani a ty kteri se jen vymlouvaji tohle co napsal shvetseek beru jako odpoved, proste nema pvp tak tam nejde a nevymlouva se na pocet!shvetseek píše:A ani se neplánuju ukázat, dokud nebudu mít pořádný PvP a level alespoň 110, abych se tam alespoň trošku čapal. Do té doby mi 3x týdně válka jako PvP řež stačí.
PRINCICKU- to je presne ono co mam delat jako kdyz nekoho nakliknu a bezi k vasim spawnum jako treba ty postavicka bezi za nim a kdyz vim ze jak tuhle war si jen strilel a lezel si na sip proc te nechat stat a vyzirat ostanim BODY?
PrincBenHur 110 war
- Morfik
- Lv.15

ke konci war? šak si ho vzal dříve jak mansari a Rusila tu dala screen a napsala i čas screenu a stejně výmluva, ale od toho tohle téma neni. Jak jsem psal jedinou dobrou odpověď dal zatím shveetsek (nevim přesně nick )
BrruceLee | ||
---|---|---|
Bio-Úlomky
Game for Fun

-
- Lv.19
- Dal poděkování: 39 poděkování
- Dostal poděkování: 34 poděkování
- Rusila
- Lv.17
- Dal poděkování: 57 poděkování
- Dostal poděkování: 21 poděkování
A skym se tam bude ve prostředku mlátit mi řekni
De ke zdroji ,když uprostřed nikdo ,tak de logicky tam kde někdo je.[/quote]
no, hele nechcu se nijak hadat nebo hadku vyvolat ale když procházím středem tak je tam taky pěknej chumelec , ale to ty asi nevíš, když jsi přisátá s tou svou bandou u našeho spawnu[/quote]
Koho chumelec?Modří dou k vám ,my dem za nima ,mi řekni jakej chumelec tam vidíš

no, hele nechcu se nijak hadat nebo hadku vyvolat ale když procházím středem tak je tam taky pěknej chumelec , ale to ty asi nevíš, když jsi přisátá s tou svou bandou u našeho spawnu[/quote]
Koho chumelec?Modří dou k vám ,my dem za nima ,mi řekni jakej chumelec tam vidíš

-
- Chat Center
-
- You do not have permission to post in chat.

@
Uncut69 « sob 5:44 pm »

@
Tomori « sob 5:29 pm »

@
Uncut69 « sob 5:20 pm »

@
Mionix « sob 4:55 pm »

@
Grout « sob 3:53 pm »

@
Mionix « sob 3:52 pm »