ori - nelíbí? Tak to jedině, že by jsi přesvědčil Saggiho, aby to nechal jako možnost nastavit si ty údaje v Launcheru.

![]() | YMIR | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() ![]() | |||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
+200k min. | Chunjo | ReLions | 141 | 6P | full | P | P | P | Meripa |
Ghibli píše:Azarach - slovo budík zní fakt divně, ale pořád něco ve smyslu, jak to vidí i Taznovejsi = nějaké odpočítávadlo času - na Biologa, Esence, na Zahrádku a i na Odběr další Krve. A když to nebude na očích, tak s nějakou "upomínkou" (že už uběhl čas atd.), která mi vyskočí vlevo.
Jméno | charakter | level | říše |
---|---|---|---|
RockStarMag | Šaman - drak | 129 | SHINSOO |
Celkem to není špatný třeba dát u herbaření, stím bych souhlasil .) Bilog no nevím, ale asi by to nebylo špatný. Co se týká esence by se to třeba mohlo objevovat v questovém listu s časem, jako např. u zkoužky na koně. Dost mi tam zeje tato část prázdnotou někdy. Kdyby se třeba zrušili info o CB a nahradilo by se to tímto by bylo dobré.Ghibli píše:Azarach - slovo budík zní fakt divně, ale pořád něco ve smyslu, jak to vidí i Taznovejsi = nějaké odpočítávadlo času - na Biologa, Esence, na Zahrádku a i na Odběr další Krve. A když to nebude na očích, tak s nějakou "upomínkou" (že už uběhl čas atd.), která mi vyskočí vlevo.
Saggitarius píše:nelibi ?
vpravo nahore je krizek
Souradnice jsou zaokrouhlovany, nebot hra pocita na cm, a ne jenom na metry.
Jen je zajimave ze to pokazde zaokrouhli jinakI presto ze zdrojem jsou jedny a ty same souradnice