![]() | YMIR | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() ![]() | |||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
+200k min. | Chunjo | ReLions | 141 | 6P | full | P | P | P | Meripa |
Jen tak dál, na válce se mě nejvíc líbí, že když se mě zdá, že je nejvíc třeba surů, vemu štít vlítnu tam a jejda potkám jen šamany, občas je to docela alchimie vybrat si štít, vzhledem k tomu, že bych na nich potřeboval poladit bonusyKelshak píše:Viděl jsem, že 3 předělané věci na ninji mi stačili, abych některé donutil přendat štíty na wara. A na to že sem byl ve válce necelou půl hodinku, k tomu nejvíc sem se zaměřoval na ninji. Sem s výsledkem spokojen.... Teď už jen udělat nové šperky a ninjové budou potřebovat hodně obran na wary
Ber to tak, jít tam se surou nebo šamanem není tak zajímavé. Taky jsem kdysi byla párkrát s buffem a to s o hodně horší výbavou než mám teď, a byla jsem schopná udělat podobné množství bodů. Když udělá stejný počet bodů dračí šaman nebo léčitel a pak válečník, tak můj obdiv má spíše válečník, protože ten se nemůže tak snadno držet stranou, pokud chce něco vybojovat.shvetseek píše:Když tak sleduju ty počty CB, tak lituju, že jsem kdy dával moje BM pryč, protože jsem s ním šel válku tak 8x-15x (nějak jsem nevedl statistiku) a dával jsem (na stejném levelu) tak 2x-3x více CB než s mentošem. Můj rekord z války je 190 CB na levelu 101, s mentálkem si ale užiju víc srandy, i když můj rekord je asi těch 57 CB z poslední války
Ghibli píše:Tak a co vy – byli jste ve Válce říší? Přišel jsem, viděl jsem, a i když jsme jako Chunjo nevyhráli, tak si myslím, že jsme obstáli. Shinsoo spolu s Jinnem si u nás opět dali sraz a do poloviny to byla slušná přetlačovaná. Pak se modří potřebovali nadechnout a my jsme se začali nebezpečně přibližovat k jejich respawnu. Závěr byl zase nějak až moc u nás - nebo to bylo jinak?
![]() | ![]() | Cech | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Dragonicbuff | DeathKiss | 97 | 4xP | 21 | P | 10 |