Jinak Belicharovi gratuluju ,protože je to jediný rodilí hráč ,který mě byl schopnej predběhnout v tabulce
Válka říší - statistiky - poslední - 12.5. 2012 (sobota)
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
- epileptic
- Lv. 18

- Dostal poděkování: 12 poděkování
Re: Válka říší - statistiky - aktuální 5. května 2012 (sobot
Jediný co je důležitý ,aby se lidi bavili.Tady se z toho stalo pro některý lidi cíl svého života.Neni nutné za každou cenu být v každý válce říší !
Jinak Belicharovi gratuluju ,protože je to jediný rodilí hráč ,který mě byl schopnej predběhnout v tabulce
-
Belichar
- Lv. 18

- Dal poděkování: 16 poděkování
- Dostal poděkování: 10 poděkování
Děkuju, bych nečekalepileptic píše: Jinak Belicharovi gratuluju ,protože je to jediný rodilí hráč ,který mě byl schopnej predběhnout v tabulce
PS: Furt jsem ten co pro Jinno nehnul ani prstem jak jsi říkal?
- epileptic
- Lv. 18

- Dostal poděkování: 12 poděkování
Tak polepšil ses
ale vidíš stačí trochu rejpnout a jak to funguje
někdo musel převzít otěže - Molekule nebyl rozjetej ,rasicek je moc složitej asi v.u.t. no a ty si měl našlápnuto tak akorát.
-
Secreat2
- Lv.9

- Dal poděkování: 5 poděkování
- Dostal poděkování: 4 poděkování
Moc pěkně to vedeš Ymire
Taky bych chtěl pogratulovat Belicharovi za supr výkon..
i když ode mě je to jako nic.
Nemohlo by se nějak udělat, aby se do války mohlo vztoupit třeba ještě 10minut po začátku, mě to vůbec nevychází. Domů přijdu v 7 a než se stihnu přihlásit..
Je to jen takový návrh
Nemohlo by se nějak udělat, aby se do války mohlo vztoupit třeba ještě 10minut po začátku, mě to vůbec nevychází. Domů přijdu v 7 a než se stihnu přihlásit..
Je to jen takový návrh
- Ghibli
- Lv.24

- Dal poděkování: 366 poděkování
- Dostal poděkování: 528 poděkování
Tak jsem konečně spočítal, jak jsme si vedli ve Válkách říší za celý týden - víc tady - klikni sem
JohnSaw - Belichara na hrad zatím ne - potřebujeme, aby bojoval. Ale Vojevůdce říše Jinno bysme z něj mohli udělat.
Strees - I když Chunjo dostává zabrat, tak se jen tak nevzdáváme. Hold nám musí dorůst součastná generace mladších bojovníků a pak ještě uvidíte, zač je toho Žlutá.
Secreat2 - Díky. Saggi psal, že by pro přesnější počítání výsledků posunul Válku říší na čas 19:05 až 20:05. UVidíš, jak to budeš stíhat.
JohnSaw - Belichara na hrad zatím ne - potřebujeme, aby bojoval. Ale Vojevůdce říše Jinno bysme z něj mohli udělat.
Strees - I když Chunjo dostává zabrat, tak se jen tak nevzdáváme. Hold nám musí dorůst součastná generace mladších bojovníků a pak ještě uvidíte, zač je toho Žlutá.
Secreat2 - Díky. Saggi psal, že by pro přesnější počítání výsledků posunul Válku říší na čas 19:05 až 20:05. UVidíš, jak to budeš stíhat.
-
sir elabor
- Lv.19

- Dal poděkování: 119 poděkování
- Dostal poděkování: 13 poděkování
(bez hádek)
EDIT: Nebudu psat extra koment, tak to pisnu sem. Dekovacka smazana, na to mate off topic. Tohle je tema o valkach, tak se toho laskave drzte.
Alea
nechcete si udělat téma "poděkování Belicharovi" ???
já si myslím, že to jak mu tu každej gratulujete (nic proti), tak že to nemá s tímhle tématem nic společného, tudíž spam... tudíž se to sem prostě nehodí. doufám, že tenhle komentář vezmete jako lidi a né, že tu zas začne někdo rejpat a nadávat...
já si myslím, že to jak mu tu každej gratulujete (nic proti), tak že to nemá s tímhle tématem nic společného, tudíž spam... tudíž se to sem prostě nehodí. doufám, že tenhle komentář vezmete jako lidi a né, že tu zas začne někdo rejpat a nadávat...
EDIT: Nebudu psat extra koment, tak to pisnu sem. Dekovacka smazana, na to mate off topic. Tohle je tema o valkach, tak se toho laskave drzte.
Alea
- Morfik
- Lv.15

- Dal poděkování: 8 poděkování
- Dostal poděkování: 3 poděkování
to vstupování do war třeba 10 min po začátku by nebyl špatnej nápad, třeba s tím kdo by chtěl vstoupit např. 10 min po začátku war musel by zaplatit třeba 5-10 CB
-
Pippi
- Lv.17

- Dal poděkování: 15 poděkování
- Dostal poděkování: 31 poděkování
Ghibli,ty jsi borec na konec...
Obdivuju lidi co se snaží takovým způsobem pomáhat,moc luxusní statistiky z války,ale asi tě to dlouho bavit nebude...
Obdivuju lidi co se snaží takovým způsobem pomáhat,moc luxusní statistiky z války,ale asi tě to dlouho bavit nebude...
- taqDROP
- Lv.13

- Dal poděkování: 28 poděkování
- Dostal poděkování: 1 poděkování
Len takOva malickost. Mohol by si pisat do nazvu nazo mesiaca aj po slOvensky? Neviem co je napr brezen, rijen a podobne.
- shvetseek
- Lv.31

- Dal poděkování: 1197 poděkování
- Dostal poděkování: 446 poděkování
taqDROP píše:Len takOva malickost. Mohol by si pisat do nazvu nazo mesiaca aj po slOvensky? Neviem co je napr brezen, rijen a podobne.
https://sites.google.com/site/ceskemesiace/
(Upřímně řečeno, na to, že jsme sousedi a máme tak podobné jazyky je v měsících opravdu poněkud maglajs