slušný začátek?

Všeobecná diskuze ohledně dění ve hře.
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
Odpovědět
odoaker17
Lv. 11
Lv. 11
Dal poděkování: 5 poděkování

slušný začátek?

Příspěvek od odoaker17 » pon 07. kvě 2012 15:43:20

zdravím, dá se slušně začít za 4kkk? myslím věci 10/8 šperky klasika od 54 se vejdou do 1kkk 100% ale spíš mě trápí abych za 3kkk sehnal boty stít a helmu

edit: téma zde možná už je a já se přiznám že sem nehledal.
postavu šamana jmenem odoaker mi někdo ukradl!

návrat 4fun :)

simiu123
Lv.5
Lv.5
Dostal poděkování: 1 poděkování

Re: slušný začátek?

Příspěvek od simiu123 » pon 07. kvě 2012 15:46:54

uplna pohodicka boty mas do 300kk 75/10+9 a prilba od 41 ti staci +6 75/10 taky tak 150kk a nebo kalenka a ta tak 900kk+- ale spis si sezen veci na buffy 8 int pvp bonusy a tak to te vyjde vsechno cela buffka tak na 600kk takze ti urcite i zbydou nejaky money

odoaker17
Lv. 11
Lv. 11

Příspěvek od odoaker17 » pon 07. kvě 2012 15:48:21

jinak dodám že začátek za šamana a věci chci jen kvalitní nové : boty 75, helma 65,císařák. všude 8/10

GurenaimeYuraki
Lv.23
Lv.23
Dal poděkování: 55 poděkování
Dostal poděkování: 190 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od GurenaimeYuraki » pon 07. kvě 2012 15:49:12

odoaker17 píše:zdravím, dá se slušně začít za 4kkk? myslím věci 10/8 šperky klasika od 54 se vejdou do 1kkk 100% ale spíš mě trápí abych za 3kkk sehnal boty stít a helmu

Rozhodně se začít dá-záleží ovšem na jaký char věci sháníš.Pokud si je budeš sám kovat může Tě to vyjít dráž než koupené věci. Přijde mi 3kkk jen za boty a helmu vcelku dost. Raději bych sehnal "trochu více" PvM věci a šel s nimi ještě lehounce vydělat. Není dobrý nápad hned být hrrrr a utratit všechno naráz.
Obrázek

odoaker17
Lv. 11
Lv. 11

Příspěvek od odoaker17 » pon 07. kvě 2012 15:50:20

GurenaimeYuraki píše:
odoaker17 píše:zdravím, dá se slušně začít za 4kkk? myslím věci 10/8 šperky klasika od 54 se vejdou do 1kkk 100% ale spíš mě trápí abych za 3kkk sehnal boty stít a helmu

Rozhodně se začít dá-záleží ovšem na jaký char věci sháníš.Pokud si je budeš sám kovat může Tě to vyjít dráž než koupené věci. Přijde mi 3kkk jen za boty a helmu vcelku dost. Raději bych sehnal "trochu více" PvM věci a šel s nimi ještě lehounce vydělat. Není dobrý nápad hned být hrrrr a utratit všechno naráz.
mohu samozřejmě ještě chvilku kouzlit (můj osobní cíl je 6kkk) a za to už bych měl věci sehnat napohodu... dejme tomu že oblekám šamana 81

MuHeHeHe
Lv.7
Lv.7
Dostal poděkování: 1 poděkování

Příspěvek od MuHeHeHe » pon 07. kvě 2012 15:54:21

odoaker17 píše:
GurenaimeYuraki píše:

mohu samozřejmě ještě chvilku kouzlit (můj osobní cíl je 6kkk) a za to už bych měl věci sehnat napohodu... dejme tomu že oblekám šamana 81
Za 4kkk seženeš vpoho výbavu pak ho hoď na 100Lvl a když začneš chodit swamp buď sám za sebe vydělávat (což je když si šaman dobrý jelikož máš svůj buff) a nebo buffovat někoho jinýho s kterym bys jel fifty fifty ...

matesWSW
Lv.4
Lv.4
Dal poděkování: 2 poděkování

Příspěvek od matesWSW » úte 08. kvě 2012 10:29:41

tak to trochu rozebereme.. císař a helma od 65+9 zhruba tak 800-900kk. S botama od 75+9 je to trochu horší.. se štěsím seženeš za 1kkk, ale pokud chceš nějaký lepší tak spíš až tak za 1,5kkk. Když budeš mít štěstí na prodejce, tak ti to dá.. Pokud chceš luxus tak by sis měl připravit ještě tak 1-2kkk. To je moje rada..

odoaker17
Lv. 11
Lv. 11

Příspěvek od odoaker17 » úte 08. kvě 2012 11:10:07

matesWSW píše:tak to trochu rozebereme.. císař a helma od 65+9 zhruba tak 800-900kk. S botama od 75+9 je to trochu horší.. se štěsím seženeš za 1kkk, ale pokud chceš nějaký lepší tak spíš až tak za 1,5kkk. Když budeš mít štěstí na prodejce, tak ti to dá.. Pokud chceš luxus tak by sis měl připravit ještě tak 1-2kkk. To je moje rada..
díky a myslím si že ten tejden ještě počkám :) aspon si dám víc biologa... :) jakmile mám takovou částku zdá se mi že už mam penez dost ale teď si mi ukázal že 6-7kkk v tom zmizí jak nic. prosím o lock musím ještě šetřit |:D

Zvížátko
Lv.16
Lv.16
Dostal poděkování: 12 poděkování

Příspěvek od Zvížátko » úte 08. kvě 2012 11:13:10

náramky do 1Kkk s 10\8int seženeš v pohodě... helma lunární 10\8int tak do 900kk pokuď nebude mít základní bonusi nějaké moc masivní a císař tež do 900kk se dá sehnat botky +9 75 se daj koupit za 1kkk ale já si je většinou vyrobím aj s helmou vyjde mě to nejmíň o 60% levněji ale za 4kkk nemáš problém sehnat ty věci brnko no jak to bude bs nebo voda tak full+6 se dá do 600Kk sehnat
Sindicate

!!!Shinsoo!!!

odoaker17
Lv. 11
Lv. 11

Příspěvek od odoaker17 » úte 08. kvě 2012 11:14:23

Zvížátko píše:náramky do 1Kkk s 10\8int seženeš v pohodě... helma lunární 10\8int tak do 900kk pokuď nebude mít základní bonusi nějaké moc masivní a císař tež do 900kk se dá sehnat botky +9 75 se daj koupit za 1kkk ale já si je většinou vyrobím aj s helmou vyjde mě to nejmíň o 60% levněji ale za 4kkk nemáš problém sehnat ty věci brnko no jak to bude bs nebo voda tak full+6 se dá do 600Kk sehnat
díky za názor ale radši s rezervou než počítat každý yang :)

Odpovědět

• You do not have permission to post in chat.
@ Suko201 « čtv 5:10 pm »
diver píše:
Suko201 píše:
diver píše: Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
tma je pořád stejná, ale drop košťat je mnohem těžší.
Na youtube na starších videií takový tma není :-)
yes tak na starších videích je to zorne pole mnohem menší.. Ale takto černě je to už minimálně druhým rokem. Bohužel
@ TomasFoxx « čtv 4:05 pm »
taková kontrolni otazka, nez mi zacne srotovat mozek s tajnym ukolem, urcite byly pridane 2 nove hodnosti? my totiz vidime jen jednu
@ diver « čtv 3:34 pm »
Suko201 píše:
diver píše: Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
Na youtube na starších videií takový tma není :-)
@ Suko201 « čtv 3:07 pm »
@ diver « čtv 2:01 pm »
Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
@ Suko201 « čtv 11:21 am »
Mionix píše: @Suko201,  "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
ok, takže když to včera začalo ve 12, tak od toho času každé 4h bude boj až do konce eventu, chápu už správně? Nevím, kde sem předtím četl že 4x denně :’D
@ neasy « čtv 9:59 am »
:heart:
@ VOJTTANOOO « čtv 9:46 am »
@neasy uz to bezi :D
@ neasy « čtv 9:41 am »
tak napiste az to půjde :fight:
@ p4tresss « čtv 9:39 am »
dneska by to šlo :D
@ VOJTTANOOO « čtv 9:34 am »
no jasneee v poho :-) :D
@ neasy « čtv 9:32 am »
taky dobry dneska se budu poflakovat a hrat s vami ju
@ p4tresss « čtv 9:31 am »
konečne trochu oddych od prace
@ VOJTTANOOO « čtv 9:31 am »
joooo jde to :-) a co ty ? :D
@ neasy « čtv 9:31 am »
je to tak
@ p4tresss « čtv 9:30 am »
Sviatočne :D
@ neasy « čtv 9:30 am »
a jak se mate?
@ p4tresss « čtv 9:29 am »
Ako dlho bude údržba prosim ? :D
@ VOJTTANOOO « čtv 9:25 am »
ahoj, predpokladany konec udrzby ? :D
@ TomasFoxx « čtv 9:23 am »
@neasy,  čaaau kamo
@ neasy « čtv 9:17 am »
CUS CUS
@ Vydesenej « čtv 9:06 am »
hh a stánky zas dole :(
@ Hakan « stř 11:44 pm »
TomasFoxx píše: jo a 666 kosti odevzdat mi přijde jako extrémní přepal
To máš na další roky, aby se nemuselo vymýšlet nic dalšího
@ MastnyRozek « stř 7:44 pm »
@Narsi,  Aha dobře, děkuji :)
@ Narsi « stř 7:43 pm »
Zdravím, je prázdná jen pokud neprobíhá zrovna žádný vstup.
@ MastnyRozek « stř 7:41 pm »
@Mionix,  Ahoj na vývěsní tabuli ve městě po zvolení možnosti vstup do ugorohu se objevuje pouze prázdná tabulka https://i.imgur.com/f1lsa1D.png
@ Mionix « stř 5:46 pm »
@Suko201,  "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
@ Suko201 « stř 5:04 pm »
Takže ty časy jsou Teda 8:10 12:10 16:10 a 20:10?
@ Narsi « stř 4:09 pm »
V 16:10
@ TomasFoxx « stř 4:05 pm »
nema ted bejt dalsi boj o ugoroth?
@ TomasFoxx « stř 1:50 pm »
jo a 666 kosti odevzdat mi přijde jako extrémní přepal
@ Suko201 « stř 1:03 pm »
Narsi píše: Ty časy byly obdobně i u zabíjení se u májek. Jen se změnilo prostředí v kterém boje probíhají a mapa byla záměrně zvolena, kvůli vzpomínkám na staré časy.
aha, tak to si asi pamatuji špatně, dobře. Díky :-D
@ Narsi « stř 1:02 pm »
Ty časy byly obdobně i u zabíjení se u májek. Jen se změnilo prostředí v kterém boje probíhají a mapa byla záměrně zvolena, kvůli vzpomínkám na staré časy.
@ Suko201 « stř 12:58 pm »
Mě by zajímalo, kdo jako vymyslel ty časy těch válek. Však to normální pracující člověk, co má aspoň trochu i život tam venku, nemůže stihnout. Max tak jeden ten čas a to je dobrá bída. Bylo by dobré to doupravit.
@ TomasFoxx « stř 12:44 pm »
u tech kosti musi byt jmeno dyl, realne jsem ted v zamasku jen behal kolem zlute a cervene a kradl jim to ze zeme
@ Mionix « stř 12:41 pm »
@Valkaryan,  budou. Vyčkejte prosím do zítra.
@ Vydesenej « stř 12:40 pm »
Já teda čekal že to bude 15min jedna 15min druha 15min 3 a dál :D a ne že dropnu všechny naráz ale ok no
@ Relly « stř 12:30 pm »
@TomasFoxx,  To je záměr. Vracíme se do starých časů.
@ TomasFoxx « stř 12:25 pm »
a ent je prej nejakej buglej, ze ukazuje chx
@ TomasFoxx « stř 12:24 pm »
1v1 poust ch3
@ TomasFoxx « stř 12:24 pm »
@Vydesenej,  tak pod
@ Narsi « stř 12:21 pm »
Zdravím, je to v řešení. Děkujeme za trpělivost.
@ Vydesenej « stř 12:03 pm »
Tak já tě tímto vyhlašuju
@ TomasFoxx « stř 12:01 pm »
nefunguje vam vyhlaseni boha, tu cekame zbytecne
@ Valkaryan « stř 10:07 am »
Kdy budou v prodeji kloubouky?
@ Mionix « stř 7:39 am »
@Nonepovideeej,  Nejdou, jediné co jdou jsou z truhel. Ty co jsou z kalendáře se nově nastavovali neprodejné. Aby si nedělali hráči 100vky účtů a pak to neprodávali.
@ Vydesenej « stř 7:00 am »
Díky že jste udělali nějaký zajimavý vstup do Ugorohu a není to zas to stejné :)
@ Nonepovideeej « úte 11:38 pm »
Může mi někdo říct, proč nejdou dát do shopu zahradnická povolení z eventu a ani s nimi obchodovat? :(
@ Vydesenej « úte 5:47 pm »
Se to dostane ta údržba až na čtvrtek možná
@ gagefranjo « úte 4:11 pm »
Přicházejí velký změny (korektury)
@ Hakan « úte 12:53 pm »
To posouvání údržby je fakt parádní :lol:
@ Nonepovideeej « čtv 8:55 pm »
@Mionix,  Krásná práce :)
@ Mionix « čtv 6:57 pm »
@Nonepovideeej,  proto jsem to psal. GA byl tak šikovný, že to dokázal opravit bez údržby. :-)
@ Nonepovideeej « čtv 4:35 pm »
Mně se meteory dneska už spawnují celý den normálně :)
@ Mionix « čtv 7:48 am »
Tak chyba se spawnem meteorů snad opravena. Vyzkoušejte.
@ kovardominik « stř 9:55 pm »
když tu máme soutěž ke dni tance, všimnul si někdo že není ani jeden tanec při kterém by si postava s mečem v ruce neusekla hlavu a všechny ostatní části těla (kdyby to šlo samozřejmě)?
@ Mionix « stř 7:31 pm »
Ráno bude chviličková mimořádná údržba kvůli spawnu meteorů. Omlouváme se, GA hledá chybu.
@ Mionix « stř 6:00 pm »
@Nonepovideeej:up: děkuji
@ Nonepovideeej « stř 5:39 pm »
Ty meteory nejdou spawnout vůbec nikde, kde se normálně dají spawnout a eventové prémko mi taky nefunguje celý den..
@ Mionix « stř 4:52 pm »
@reeenda,  on sám z nedostupného místa zmizí a objeví se jinde, do toho sahat GM nesmí

Who is chatting

offline Borda91 
offline Mionix