né, ale opravdu tahle hláška skáče jen když nemáš tu danou věc pro biologa...
a už máš nějaký ty červený větve odevzdaný? nebo jedeš první???
E: tak si jí u sebe neměl?

Jméno | charakter | level | říše |
---|---|---|---|
RockStarMag | Šaman - drak | 129 | SHINSOO |
Všechny větve jsem si sám poctivě nařezal v leseUltimateWhie*** píše:Jestli sis jí koupil tak bych si jí zkusil dropnout sám, popř. aktivovat Quest, ale to už si určitě zkusil takže nevím
Markoman píše:Zdravím, mám menší problém. Nejde mi použít vyzkumníkův elixír a za boha nevím, proč
Pokaždé když na něj kliknu, vyletí mi tato hláška:
Veci, které odevzdávám samozřejmě v inventáři mám, tak nechápu, proč mi to nefunguje...
Pokud by s tím někdo měl už nějakou zkušenost, nebo mi mohl nějak poradit, budu vám vděčný.
Díky
To to píše jinou hláškuMax píše:Markoman píše:Zdravím, mám menší problém. Nejde mi použít vyzkumníkův elixír a za boha nevím, proč
Pokaždé když na něj kliknu, vyletí mi tato hláška:
Veci, které odevzdávám samozřejmě v inventáři mám, tak nechápu, proč mi to nefunguje...
Pokud by s tím někdo měl už nějakou zkušenost, nebo mi mohl nějak poradit, budu vám vděčný.
Díky
A není to náhodou tím, že jdete odevzdat dříve než po uplynutí 8 hodin?
Moc děkuju, koukám, že ty 2 biologické questy aktivované skutečně mám.HonzaM píše:A nemáš náhodou aktivovanou nějakou knihu misí? Ještě před biologem? Asi je to hovadina , ale zkusit se má vše ... nebo jestli náhodou nemáš aktivované 2 biologické questy (nevím jestli se tato chyba ještě vyskytuje) .....