Zajímalo by mě jak se dá zvýšit DMG v proměně

Asi mám vše co to zvyšuje,ale potřebuju se ujistit

Děkuji za postřehy

![]() | BlabosCZ | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
70 000+ min | Jinno | Darebni | 132 | Full P | Hotovo | M1 | M6 | P |
![]() | DaWe88 | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||||||
70 000+ min | Jinno | Darebni | 110 | Full P | Hotovo | 19 | - | P |
muzu se zeptat kolik casu vydrzi na promene G10 kulicka a proc je na G10 nej utok diky za odpovedBlabosCZ píše:No s tím 10/75 se řešilo mnohokrát a teď navíc se saggi někde psal, že do proměny nikdy nefungovali ani kosti 200, tak nevím jak to teda je.
K tématu: Nejvyšší DMG bude na proměně G10 a věcmi co máš do proměny
O kolik je na G10 vyšší DMG přesně nevím (nezkoušel jsem to), ale ta proměna na G10 je asi tak 10-15 minut a na P 30-35 minutjanodr píše:muzu se zeptat kolik casu vydrzi na promene G10 kulicka a proc je na G10 nej utok diky za odpovedBlabosCZ píše:No s tím 10/75 se řešilo mnohokrát a teď navíc se saggi někde psal, že do proměny nikdy nefungovali ani kosti 200, tak nevím jak to teda je.
K tématu: Nejvyšší DMG bude na proměně G10 a věcmi co máš do proměny
![]() | BlabosCZ | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||||||
70 000+ min | Jinno | Darebni | 132 | Full P | Hotovo | M1 | M6 | P |
![]() | DaWe88 | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||||||
70 000+ min | Jinno | Darebni | 110 | Full P | Hotovo | 19 | - | P |
pokud vím tak to tak je. Možná jestli to není o 5 minut víc ale to už si nejsem jistýlukin11 píše:myslim se sem tu nekde videl ze G10 na 10 minut a P na pul hodky (tech 10min. nevim presne)