Kdo tohle tema sleduje casteji, tomu uz urcite neuniklo, ze nejake prispevky jiz parkrat "zahadne" zmizely. A nekteri uz maji tak trochu na kahanku s warnem (i kdyz se to nezda, pamatovaka mam dobreho).
Co se tyce statistik - to co zde provadi Ghibli je senzacni vec. Jen me trochu zarazi, kde berete tu jistotu, ze GM maji povinost byt v kazde valce - zapominate na to, ze tez maji sve vlastni "realne" povinosti (prace, skola, rodina atd...). Nejspise proto se do niceho podobne nechce nikdo z nich poustet

.
Nemluve o tom, ze je videt, ze by nebyl problem, kdyby se naslo nekolik uzivatelu forka a stridali se ve zpracovani statistik (a sami reknete, zda to neni lepsi, nez nejaky jen pripadne cislo, ktere by by se mihlo nekde v chatu od GM nebo automatu. Vzdyt tady je to krasne prehledny a funguje to jako archiv valek).
Dell - jeho napad se mi libi. Zohlednit v celkovych statistikach cb, za kolik valek ma kdo cb. Preci jen je rozdil, kdyz nekdo jde na jednu ci dve a ma 200 cb a nekdo jde na vsechny 3 a ma 240. Ale je to prace zase navic, tedy zalezi na zakladateli a pripadnych dobrovolnicich z vasich rad, zda se do toho pustite ci ne. Na druhou stranu, pocet valek se da dohledat v tech "dilcich statistikach".
Mozna by se tyhle statistiky daly resit vytvorenim nejakeho automatu, ktere by psal statistiky podobne jak vysledky valek. Otazka ale je, jak zohlednit prave ty buffy apod. Dale zda by to vubec melo takovy uzitek jako to, co je ted zde (skutecne pochybuji, ze by to bylo natolik prehledne) + zda by Saggi nasel vubec cas neco takoveho udelat. Pokud ma nekdo jiny napad jak to resit - zkuste napsat navrh na ticket. Treba uspejete...
Na druhou stranu, neni problem udelat temto statistikam prostor primo zde na forku s vasi pomoci... Udelat stale tema, ktere by se vice "hlidalo". Vzdy by tam nekdo mohl hodit statistiku, pripadne screeny z kterych by se statistika dala zpracovat atd... Ale jak jsem jiz psala vyse - vse se odviji od toho, zda to bude nekdo ochoten delat.
Ja sama priznavam, ze u me neni mozne, abych se na necem takovem podilela casteji, protoze zde na kazdou valku skutecne nejsem + nemam cas pocitat ty statistiky ani takovou trpelivost jako Ghibli si tak hrat s jejich zpracovanim....