ale natočit ČDB 10 lidi, 12 poh, 12 sil a 20 rychlost kouzla, musel by ten žralok být sakra dobrej aby byl lepší
PvP už jen o průnicích?
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
-
vymahac
- Lv.17

- Dal poděkování: 1 poděkování
- Dostal poděkování: 5 poděkování
Re: pvp už jen o prunicích?
možná jo, možná ne
ale natočit ČDB 10 lidi, 12 poh, 12 sil a 20 rychlost kouzla, musel by ten žralok být sakra dobrej aby byl lepší
hádám 23+ 
-
UltimateWhie***
- Lv. 12

- Dal poděkování: 9 poděkování
- Dostal poděkování: 9 poděkování
Jenže takovou čdb jen tak nenatočíš stejně jako žraloka s poškozením 22%+ .. Jinak mě přijde,že např. pro wara tělo je nejlepší baron ..
- Slaughterhouse
- Lv.10

- Dostal poděkování: 22 poděkování
Ja teda mam na mentalovi radsi ČDB, kdyz ma hezky bonusy (12 sil, 20 rychlost kouzel, 10 kritik), tak je mnohem lepsi, to by zralok musel mit 23%+.
-
LoooooooL
- Lv.15

- Dal poděkování: 11 poděkování
- Dostal poděkování: 39 poděkování
- brokolice
- Lv.17

- Dostal poděkování: 11 poděkování
jo no, je hezci....ale, jak uz tu na foru bylo receno, klidne budu mit v ruce nasadu od kostete, jen kdyz bude mit poradnej dmgLoooooooL píše:Ale žralok je akčnejší
-
UltimateWhie***
- Lv. 12

- Dal poděkování: 9 poděkování
- Dostal poděkování: 9 poděkování
Re: PvP už jen o průnicích?
Má to jednu výhodu když jsem jednou měl ve war shardy tak mi nějaký jedinec napsal co jsem to za lamu, že nemám medůzy, ale o to víc se divil když mu přilítla léčka za 14k
Jinak souhlasím s tím, že žralda by musela být sakra dobrá aby se vyrovnala nějaký pěkný čdb, ale mě se žralok zase víc líbí, ale hlavní je dmg
No a s tou násadou od koštěte by mohl takový šaman vypadat zajímavě

- WaRrec
- Lv.13

- Dal poděkování: 15 poděkování
- Dostal poděkování: 24 poděkování
Moje vlastní skušenost je že když sem měl žraloka bral jsme meně jak kouzla tak i seky. Tak sem ho dal do skladu a udělal luxus barona a beru podstatně více jak průnikama tak i na kozlama zaprvé je tam více lidí a pro wary baron luxus !!! 
-
DROPERMUJ
- Lv.8

- Dostal poděkování: 5 poděkování
já mám žraloka 19 % a mám ho do války a jsem s ním spokojenej ale až udělám o něco větší obranky taky budu jen sekat s baronkou 
Ale tedka je pro mě žralok 19 schop vyhovující... a kouzlem v skupce lidí vždy hodně pomůžu si myslím.. takže tak
Ale tedka je pro mě žralok 19 schop vyhovující... a kouzlem v skupce lidí vždy hodně pomůžu si myslím.. takže tak
-
Petter
- Lv.14

- Dal poděkování: 2 poděkování
- Dostal poděkování: 10 poděkování
Vy ste divní
nestežujte si na žraloky ja s ním dávám perdy pořád. Schopku neprozradím
ale žralok na skily se vyplatí od 18% je to odzkoušené...
- shvetseek
- Lv.31

- Dal poděkování: 1197 poděkování
- Dostal poděkování: 446 poděkování
Pettere taky není mentál jako tělo... Ty prdítka s aurou můžou mít schopku jakou chtějí a stejně budou brát nic
Teda kdomě KeiRy :/