Zajímalo by mě ohledně talismanů ... dám větší ránu kouzlem když si všude narvu.
a)poškození schopnostma
b)příšery
c)silný proti XY
Přijde mě zbytečný zakládat další téma když se můžu zeptat i tu, navíc zakladateli by se to také mohlo hodit

urcite das vetsi ranu.)Kazdy bonus navic ti pomuze.TS96 píše:Abych se zase vrátil k tématu :
Zajímalo by mě ohledně talismanů ... dám větší ránu kouzlem když si všude narvu.
a)poškození schopnostma
b)příšery
c)silný proti XY
Přijde mě zbytečný zakládat další téma když se můžu zeptat i tu, navíc zakladateli by se to také mohlo hodit
Možná se pletu, ale neptal se náhodou, co z toho bude nejlepší?lordsword píše:urcite das vetsi ranu.)Kazdy bonus navic ti pomuze.TS96 píše:Abych se zase vrátil k tématu :
a)poškození schopnostma
b)příšery
c)silný proti XY
Náhodou ptal.kamosvsech píše:Možná se pletu, ale neptal se náhodou, co z toho bude nejlepší?lordsword píše:urcite das vetsi ranu.)Kazdy bonus navic ti pomuze.TS96 píše:Abych se zase vrátil k tématu :
a)poškození schopnostma
b)příšery
c)silný proti XY
jedinej kdo tu blaboli ses jen ty.Ja to beru tak ze jen tezce da vsude ten sam ybonus 3x:a kazdy z tech bonusu mu pomuze i kdyby mel od kazdeho jeden.U potvor je to na ktere to potrebuje.taqDROP píše:Ptal ale mansari sa zasa zo svojOu inteligenciou predvadza
presne tak sem to myslel:)Sabousek píše:Kombinuj příšery a schopnost... bud ti padne 2x to nebo to. Nemůžeš srovnávat, že příšery jsou 6% a schonost 5%, jelikož schopnost se počítá až na konec.
Mansari: Hlavně, že na forum čas je, ale na sluj ne. Kdyby se sečetli všechny minuty, v kterých smolíš svoje příspěvky bylo by to XX hodin.
A nebudeš náhodou v té své košili 19. května v Plzni?:D