Jinak asi jak resetnu proměnu z P na G10 ?

neresetneš, a elíky mrkni do pruvodce, ryby, myslím že uhoř dava sílu...Shamanice píše:A něco konkrétního za elíky a ryby?
Můžeš zkusit ticketShamanice píše:A něco konkrétního za elíky a ryby?
![]() | BlabosCZ | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
70 000+ min | Jinno | Darebni | 132 | Full P | Hotovo | M1 | M6 | P |
![]() | DaWe88 | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
70 000+ min | Jinno | Darebni | 110 | Full P | Hotovo | 19 | - | P |
Jméno | charakter | level | říše |
---|---|---|---|
RockStarMag | Šaman - drak | 129 | SHINSOO |
Ja nevim, ale fakt je problem hledat ?Shamanice píše:A něco konkrétního za elíky a ryby?
Ale bez kuličky to snad nedela bordel ne ??sir elabor píše:zdravim, bacha na ty ryby s elíkama, nedělá to dobře. buď jedno nebo druhý, ale obojí má neblahé učinky, ba dokonce sem slyšel, že se rušej mezi sebou. nicméně jsem je zkoušel a je to fakt, že jsem vypil elíky bral X DMG, sežral ryby a bral prd, tak nemíchat
BrruceLee | ||
---|---|---|
Shinsoo | Ninja - Archer | 112 LvL |
Ehm...Myslíš že to neznám,mám udělané elíky,ryby atd...Akorát jsem chtěl vědět,jestli se to dá ještě nějak zvednout...rumplex píše:Ja nevim, ale fakt je problem hledat ?Shamanice píše:A něco konkrétního za elíky a ryby?
http://m2.sindicate.cz/forum/viewtopic.php?f=8&t=73152
http://m2.sindicate.cz/editor.php?kateg ... sekce=1001
Ale bez kuličky to snad nedela bordel ne ??sir elabor píše:zdravim, bacha na ty ryby s elíkama, nedělá to dobře. buď jedno nebo druhý, ale obojí má neblahé učinky, ba dokonce sem slyšel, že se rušej mezi sebou. nicméně jsem je zkoušel a je to fakt, že jsem vypil elíky bral X DMG, sežral ryby a bral prd, tak nemíchat
To jako faktStrees píše:Elky na sílu, int a poh nefungujou, ba dokonce DMG ruší.Odzkoušeno!