Temný drak vs. archer
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
-
- Lv. 18
- Dal poděkování: 4 poděkování
- Dostal poděkování: 22 poděkování
Re: Temny drak vs archer
jinak si myslim ze by nebyl problem domluvit gm at hodi draka a mensari nam muze ukazat jak ho slozi kdyz mu loco puci dyky x)
uz tady tomu nerozumim......
Mam te rad :-*
- kamosvsech
- Lv.19
- Dal poděkování: 13 poděkování
- Dostal poděkování: 75 poděkování
Nemůžeš srovnávat poškození schopností s útokem na příšery stejně jako nemůžeš rovnávat 10% poškození schopností s 10% útok proti lidem.taqDROP píše:Prisery. Posko dava "len" 5% a prisery 6%. Popripade este dsny typ moba. Ale to nieje tak univerzalne
TS: Na kouzla jednoznačně lepší poškození schop, ale vyplatí se to asi jen na věci přímo zaměřený ke kouzlení, resp. aby si s tim pak nešel na metiny do swampu a nenadával, že sis měl dát příšery

-
- Lv.21
- Dal poděkování: 27 poděkování
- Dostal poděkování: 236 poděkování
Ego mě netrápí vůbec, ale spíše lidi co si vymýšlejí. Kdyby si napsal že si měl dýky s 50% a zvířatama, tak ani nepípnu. Ale když napíšeš, že ho dáš ještě menší průmkou, než jsem to zkoušel já a jiný ninjové, tak je to do nebe volající lež a výmysl. Zkoušelo to více ninjů a výsledek byl vždy stejný. Testoval jsem to i se zdvojenýma kostma na útok a stále chybělo tak 2,5-3k na sek. Takže vím, že si tady jen honíš triko.lordsword píše:neboj az tam pujdu dam ti vedet aby si nerekl.A talismany ja ted neresim.Na to fakt neni vubec cas.Sem rad ze chodim do hry odevzdavat zrusnost a obcas zajit do war.Ale vy si stejne budete mlit svou a jen proto ze si to ty nedal tak to neda nikdo ze?Njn posramoceny ego boli ze?LOCO30 píše: To je jasný. Až budou talismany atd. Momentálně bez talismanů, se drak usekat nedá. To co si napsal je čistá ...Nic dokazovat nemusíš, už vím ským mám tu čest
S talismanama už by to mělo jít. Pokuď si dá někdo práci a natočí, průmku, zvířata nebo příšery.

Pomalinku a jistě! Do měsíce snad
-
- Lv.36
- Dal poděkování: 39 poděkování
- Dostal poděkování: 332 poděkování
Mno chytroline ukaz mi kde sem napsal ze mam takove dyky?Jen sem psal Jatrovy ze,jak si driv psal ty,stacilo by 30% prumka s 20 zviratama:))LOCO30 píše:Ego mě netrápí vůbec, ale spíše lidi co si vymýšlejí. Kdyby si napsal že si měl dýky s 50% a zvířatama, tak ani nepípnu. Ale když napíšeš, že ho dáš ještě menší průmkou, než jsem to zkoušel já a jiný ninjové, tak je to do nebe volající lež a výmysl. Zkoušelo to více ninjů a výsledek byl vždy stejný. Testoval jsem to i se zdvojenýma kostma na útok a stále chybělo tak 2,5-3k na sek. Takže vím, že si tady jen honíš triko.lordsword píše:neboj az tam pujdu dam ti vedet aby si nerekl.A talismany ja ted neresim.Na to fakt neni vubec cas.Sem rad ze chodim do hry odevzdavat zrusnost a obcas zajit do war.Ale vy si stejne budete mlit svou a jen proto ze si to ty nedal tak to neda nikdo ze?Njn posramoceny ego boli ze?LOCO30 píše: To je jasný. Až budou talismany atd. Momentálně bez talismanů, se drak usekat nedá. To co si napsal je čistá ...Nic dokazovat nemusíš, už vím ským mám tu čest
S talismanama už by to mělo jít. Pokuď si dá někdo práci a natočí, průmku, zvířata nebo příšery.
Zbytecne resit tohle,uz.
Smrt vždycky stojí po boku bojovníka,
jídá s ním u stolu a uléhá s ním na lože.
Smrt je ta nejvěrnější milenka.
Ale je zbytečné si jí všímat,
dokuď vás nepožádá o polibek.
-
- Lv. 18
- Dal poděkování: 4 poděkování
- Dostal poděkování: 22 poděkování
Re: Temný drak vs. archer
proste priznej ze si lhal ....a loco rikal od zacatku prumku 50 a zvire k tomu ze to chce...jen ty neumis priznat chybu a lzes ....
neco jako tohle co jsi psal 7.zari
je to pekny,ale pro me ninja co umi hrat jen sekama neni hrac,Pak je je jakykoliv boj jen nuda:) a tedka behas s lukem a strilis ...takze divim se ze na valku ubec chodis ...
neco jako tohle co jsi psal 7.zari
je to pekny,ale pro me ninja co umi hrat jen sekama neni hrac,Pak je je jakykoliv boj jen nuda:) a tedka behas s lukem a strilis ...takze divim se ze na valku ubec chodis ...
uz tady tomu nerozumim......
- Morfik
- Lv.15
- Dal poděkování: 8 poděkování
- Dostal poděkování: 3 poděkování
jj mansari obcas lze jak v pvp tak v pvm 
Edit: Warn za spam.
/Script

Edit: Warn za spam.
/Script
BrruceLee | ||
---|---|---|
Shinsoo | Ninja - Archer | 112 LvL |
Bio-Úlomky
[/td][td]Zručnost-M2Karma-16[/td][tr][td][/td][td]
Game for Fun
[/td][td]----[/td][/tr][/table]Proč nerostu na LVL? Jednoduché!- není proč expit

- kamosvsech
- Lv.19
- Dal poděkování: 13 poděkování
- Dostal poděkování: 75 poděkování
- Morfik
- Lv.15
- Dal poděkování: 8 poděkování
- Dostal poděkování: 3 poděkování
kamosvsech píše:Až někde budete mít draka, tak křičte, taky bych ho zkusil.

BrruceLee | ||
---|---|---|
Shinsoo | Ninja - Archer | 112 LvL |
Bio-Úlomky
[/td][td]Zručnost-M2Karma-16[/td][tr][td][/td][td]
Game for Fun
[/td][td]----[/td][/tr][/table]Proč nerostu na LVL? Jednoduché!- není proč expit

-
- Lv. 12
- Dal poděkování: 9 poděkování
- Dostal poděkování: 9 poděkování
No a co, že to podle tebe psal, když ho přece dáváš levou zadní tak víš co na něj potřebuješ ne? Nepotřebuješ přeci rady od podle tebe "lamy loca". Píšeš, že pro to pro tebe není sebemenší problém a pak se tu oháníš sezonou, nedostatkem času a nakonec na to,že loco kdysi psal, že stačí průmka 30% + 20% zvíře přitom vím, že loco má dýky s 39% + 20% zvíře už nějaký pátek tak by přece nepsal, že potřebuje ještě menší průmku než on sám má a sám ho také nedá.. Mám ten příspěvek přímo před očima " zatím sám draka nedám, možná kdebych zvýšil průmku na 50% + 20% zvíře, ale to už jsme v říši snů". Takhle nějak to napsal a rozhodně nepsal 30% + 20% zvíře..
-
- Lv.36
- Dal poděkování: 39 poděkování
- Dostal poděkování: 332 poděkování
Njn cerveny bubou porad psat blaboly a tahat si z tematu co se jim hodi ze?UltimateWhie*** píše:No a co, že to podle tebe psal, když ho přece dáváš levou zadní tak víš co na něj potřebuješ ne? Nepotřebuješ přeci rady od podle tebe "lamy loca". Píšeš, že pro to pro tebe není sebemenší problém a pak se tu oháníš sezonou, nedostatkem času a nakonec na to,že loco kdysi psal, že stačí průmka 30% + 20% zvíře přitom vím, že loco má dýky s 39% + 20% zvíře už nějaký pátek tak by přece nepsal, že potřebuje ještě menší průmku než on sám má a sám ho také nedá.. Mám ten příspěvek přímo před očima " zatím sám draka nedám, možná kdebych zvýšil průmku na 50% + 20% zvíře, ale to už jsme v říši snů". Takhle nějak to napsal a rozhodně nepsal 30% + 20% zvíře..
Ja sem napsal k tematu co bylo treba jen nekdo se chytal slov
,hlavne cerveny.
Proste lukem drak nejde dat a tim to hasne.Pokud me nekdo nejake pripominky ke me.od toho je PM.Kdo nevi co to je at si precte pravidla fora,ci si poposedne.
Tot muj posledni prispevek k tematu.Dalsi jen PM.
Smrt vždycky stojí po boku bojovníka,
-
- Chat Center
-
- You do not have permission to post in chat.

@
Nonepovideeej « úte 10:00 am »

@
Nonepovideeej « úte 10:00 am »

@
Vydesenej « ned 3:24 pm »

@
Makarov « ned 2:57 pm »

@
Bisky « ned 2:06 pm »

@
TomasFoxx « ned 8:41 am »