Vraždění lidí v kerindoru
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
-
- Lv. 12
- Dal poděkování: 9 poděkování
- Dostal poděkování: 9 poděkování
Re: Vraždění lidí v kerindoru
Jen upozorňuji, jestli Belichar bude zabíjet červený v kerindoru tak budu dělat to samé modré, protože nevím proč bys měl zabíjet celou červenou kvůli jednomu člověku.. Mě se taky pořád někdo sere do mobů a nevraždím kvůli tomu celou říši..
-
- Lv.6
- Dal poděkování: 4 poděkování
- Dostal poděkování: 1 poděkování
Přidavam se k tobě....Belichare asi maš v cechu nevychovany jedince kteři se neumi chovat....UltimateWhie*** píše:Jen upozorňuji, jestli Belichar bude zabíjet červený v kerindoru tak budu dělat to samé modré, protože nevím proč bys měl zabíjet celou červenou kvůli jednomu člověku.. Mě se taky pořád někdo sere do mobů a nevraždím kvůli tomu celou říši..
- shvetseek
- Lv.31
- Dal poděkování: 1218 poděkování
- Dostal poděkování: 457 poděkování
Nu podle mě je to jednoduché: Nezabírej s dropem místo v TheAvenues a postav si k němu ninju, který v Avenues bude. -> logické řešení: dropa nechají na pokoji a půjdou po ninjovi
(varování: logická řešení často v praxi nefungují a tříští se o lidskou hloupost)
Pravda, takhle lze vyřešit jen konkrétně Pejskův problém...
A samozřejmě, že my z ostatních říší vás nemáme rádi... Já teda omezuju svojí "nenávist" na války říší, jinak jste fajn cech a já váš exčlen, ale poté, co mi bylo sděleno, že jsem "namachrovaný blbec", protože jsem řekl, že nemám u sebe PvP za skladem, jsem se nakrkl a odešel nejen od vás, ale taky z modré

Pravda, takhle lze vyřešit jen konkrétně Pejskův problém...
A samozřejmě, že my z ostatních říší vás nemáme rádi... Já teda omezuju svojí "nenávist" na války říší, jinak jste fajn cech a já váš exčlen, ale poté, co mi bylo sděleno, že jsem "namachrovaný blbec", protože jsem řekl, že nemám u sebe PvP za skladem, jsem se nakrkl a odešel nejen od vás, ale taky z modré

"Happines only real when shared."
- sem1rek
- Lv.21
- Dal poděkování: 43 poděkování
- Dostal poděkování: 143 poděkování
Proč by to dělal? Protože s těmito stupidními řečmi a konáním začal někdo jiný. Takže poděkuj nějakému idiotovi ve svých vlastních řadách.UltimateWhie*** píše:Jen upozorňuji, jestli Belichar bude zabíjet červený v kerindoru tak budu dělat to samé modré, protože nevím proč bys měl zabíjet celou červenou kvůli jednomu člověku.. Mě se taky pořád někdo sere do mobů a nevraždím kvůli tomu celou říši..
-
- Lv.10
- Dal poděkování: 1 poděkování
- Dostal poděkování: 2 poděkování
Jsou to ubožáci co stojí v PvP za starou bačkoru. Tak to chtějí zkusit takhle.
WE EDucate.
Dříve znám jako Griffe.
Dříve znám jako Griffe.
- socik
- Lv.15
- Dostal poděkování: 2 poděkování
jako sorry ale toto se deje uz delsi dobu resi se to az ted co jeden zacal brecet na foru ano udelal nekdo z nasich svinstvo tak at se msti jemu.to ze na sebe rise neutoci v keri je takova ticha dohoda.ale vzdy se najde nejakej blbec.me vcera taky sundal nekdo z modre kdyz jsem mel na sobe 6 mobek a nebrecim tu hned proste je to hra stane se.sem1rek píše:Proč by to dělal? Protože s těmito stupidními řečmi a konáním začal někdo jiný. Takže poděkuj nějakému idiotovi ve svých vlastních řadách.UltimateWhie*** píše:Jen upozorňuji, jestli Belichar bude zabíjet červený v kerindoru tak budu dělat to samé modré, protože nevím proč bys měl zabíjet celou červenou kvůli jednomu člověku.. Mě se taky pořád někdo sere do mobů a nevraždím kvůli tomu celou říši..
bouzel ted uz sebou clovek musi nosit i pvp veci a tim ma min mista na ulomky.
to co se deje v keri je uz delsi dobu v metinlandu proste je to hra.jen to nekdo snese hure nekdo lepe.sam vis ze kdyz se dva lidi domluvi normalne je klid nebo si sebe nevsimaji. ale vzdy najdes nejakyho **** kteremu rodice dovoli hrat dele na pc co to podela:D
W
-
- Lv. 12
- Dal poděkování: 9 poděkování
- Dostal poděkování: 9 poděkování
Pochopil jsem to tak, že "asi" bude zabíjet červený v kerindoru tak jenom říkám, pokud se chcete mstít tak jenom jednomu člověku ne celé říši já nemůžu za to, že mám v říši x debilů kteří se chovají tak jak se chovají.. Věřím, že se k tomuhle Váš cech který mi přijde jako absolutně bezproblémový nesníží ... Říkám vyřiďte si to s tím jedincem a nevztahujte to na celou říši ..sem1rek píše:Proč by to dělal? Protože s těmito stupidními řečmi a konáním začal někdo jiný. Takže poděkuj nějakému idiotovi ve svých vlastních řadách.UltimateWhie*** píše:Jen upozorňuji, jestli Belichar bude zabíjet červený v kerindoru tak budu dělat to samé modré, protože nevím proč bys měl zabíjet celou červenou kvůli jednomu člověku.. Mě se taky pořád někdo sere do mobů a nevraždím kvůli tomu celou říši..
- Pufas
- Lv.15
- Dal poděkování: 13 poděkování
- Dostal poděkování: 17 poděkování
Jak to tu tak čtu ty hlášky zub za zub a podobný… takže z toho uděláme svatou… já zabiju modrého pač mě před týdnem taky zabil. A jiný modrý vyhladí vše žluté… a omylem i jednoho červeného. A červený zas vyhladí vše co potká.. nepřijde vám tohle jako blbost! Já měl problém s cechem TheRebels.. ty nám zase kradli zastunované příšery a nebo sekali do zastunovaných a čekali jestli jim nepadnou úlomky. Prostě zkráceno, když se setkáte s blbcem, je to problém a je jedno jestli je fialový nebo zelený.. Já sem proto udělat peklo těm co za to můžou a né těm co jsou v tom nevinně!!
Web cechu DeathComing

V CHUNJO jsem se narodil, v CHUNJO žiju a za CHUNJO taky padnu!
Youtube -->>> NEW Zkouška DMG
Lvl: 127 Skill: 5x P Vedení: P Těžba: P Proměna: P Bylinky: 16Lvl Karma: M3
Zručnost: M7 Zkrocené zvíře: Drako

V CHUNJO jsem se narodil, v CHUNJO žiju a za CHUNJO taky padnu!
Youtube -->>> NEW Zkouška DMG
Lvl: 127 Skill: 5x P Vedení: P Těžba: P Proměna: P Bylinky: 16Lvl Karma: M3
Zručnost: M7 Zkrocené zvíře: Drako
-
- Lv.19
- Dal poděkování: 100 poděkování
- Dostal poděkování: 154 poděkování
Je to skoro to same jako když ty zabíjíš lidi v přitažlivce na 90tkách,akorát stím rozdílem ze tam nikdo nemá promenu, ale mužeš to taky brát jako mensi pomstu pokud si te z pritažlivky nekdo pamatuje, já osobne si te pamatuju z města jakej tam děláš bordel a taky bych te sundal.Víc ktomu nemám co dodat.JsemPesVrr píše:Tak myslím že zabíjet lidi v proměně v keirndoru je naprostá ubohost. Důvod který mi položil jeden sura.........Nemám rád cech Avenues.
Zajímalo by mě jestli když vymlátim všechny červený v kerindoru , budu taky moci říct ,že je prostě nemám rád.
Dnes konkrétně Altnuemerr.
Bohužel si nenatáčím od rána až do večera hříšníka, takže bych byl rád za nějakou radu co můžu udělat, aby byl nějak potrestán.
Děkuji.

What doesn't kill you makes you stronger.
- sem1rek
- Lv.21
- Dal poděkování: 43 poděkování
- Dostal poděkování: 143 poděkování
Obvykle to takhle děláme, u nás většinou nejsme sv*ně... Ale jak se chceš postavit k tomu, když někdo nás "prostě nemá rád" a kvůli toho kazí všem členům Kerindor? Tam už je to potom trochu o nervy. Asi hodně z nás zažilo ten pocit, kdy má pak chuť zabít všechno, co se hýbe a má jinou barvu... Naštěstí jsem relativně trpělivý člověkUltimateWhie*** píše:Pochopil jsem to tak, že "asi" bude zabíjet červený v kerindoru tak jenom říkám, pokud se chcete mstít tak jenom jednomu člověku ne celé říši já nemůžu za to, že mám v říši x debilů kteří se chovají tak jak se chovají.. Věřím, že se k tomuhle Váš cech který mi přijde jako absolutně bezproblémový nesníží ... Říkám vyřiďte si to s tím jedincem a nevztahujte to na celou říši ..sem1rek píše:Proč by to dělal? Protože s těmito stupidními řečmi a konáním začal někdo jiný. Takže poděkuj nějakému idiotovi ve svých vlastních řadách.UltimateWhie*** píše:Jen upozorňuji, jestli Belichar bude zabíjet červený v kerindoru tak budu dělat to samé modré, protože nevím proč bys měl zabíjet celou červenou kvůli jednomu člověku.. Mě se taky pořád někdo sere do mobů a nevraždím kvůli tomu celou říši..

-
- Chat Center
-
- You do not have permission to post in chat.

@
Suko201 « čtv 5:10 pm »

@
TomasFoxx « čtv 4:05 pm »

@
diver « čtv 3:34 pm »

@
Suko201 « čtv 3:07 pm »

@
diver « čtv 2:01 pm »

@
Suko201 « čtv 11:21 am »