Saggitarius - to není dobré. A zrovna okradu mé Chunjo - u tebe 34 bojovníků - u mě 32 bojovníků.
Srovnal jsem oba seznamy a nemám tam u Chunja:
27. Vrba99 ( 95 Lv. Válečník ) +27 CB
34. Selenie ( 110 Lv. Ninja ) +3 CB
Napadlo mě, že jsem je omylem smazal při třídění jmen hráčů, co neměli rozdíl mezi CB před a po Válce - ale bohužel, je to větší záhada, protože ty dva nemám v seznamu hráčů z 19:06 ani o hodinu později ve 20:05. Takže jsem je nedostal vůbec pod myšku.
Tady je zkopírovaný seznam hráčů z přehledu Hrdinů v 19:06
Tady je zkopírovaný seznam hráčů z Přehledu Hrdinů ve 20:06
A nejsou v Přehledu Hrdinů ani teď čerstvě po půlnoci
A přitom obě jména existují - tohle je z přehledu hráčů říše Chunjo (Aktualizace : 11.5.2012 0:05)
Pořadí Hodnost Jméno Povolání Říše Lvl CB (+/-)
1277 Panoš Vrba99 Válečník [Chunjo] 95 30 30
320 Panoš Selenie Ninja [Chunjo] 110 6 6
ZÁVĚR: jestli nezradila tabulka Hrdinové Tohoto Týdne a nebo jestli tam nehraje roli třeba to, že dotyční dneska získali poprvé ve hře nějaké CB. Ale jsou to jen domněnky.
Chyba se opraví a je skvělé, že si ty Statistiky už hlídá systém. Děkujeme
socik - taky se těším, že ta návštěvnost poroste nahoru a s tím i hratelnost Válek. Sice už teď moje grafika při Válkách umírá a mám lagy ve stylu Matrix - postavy ve hře zpomalý až se zastaví a po chvilce se pomalu rozeběhnou a vzápětí pak všechno běží, jak má - ale chce to nové PC. A grafiku do muzea.
A počkej, až otevřeme první ARMY SHOP na Seřadišti v každé říši, kde si za své CB bude hráč moct nakoupit různé vojenské doplňky a spotřební armádní materiál. To pak ve Válkách bude chtít být opravdu každý.