Vraždění lidí v kerindoru
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
- JsemPesVrr
- Lv.9

- Dal poděkování: 15 poděkování
- Dostal poděkování: 3 poděkování
Re: Vraždění lidí v kerindoru
Tak to pošli no. Nikdo kdo to má v hlavě pořádku mi nedá ani jediný TB když se ví co on udělal.
- JsemPesVrr
- Lv.9

A ještě když to bylo opakované zabití z dalšího dne.JsemPesVrr píše:Tak to pošli no. Nikdo kdo to má v hlavě pořádku mi nedá ani jediný TB když se ví co on udělal.
-
LoooooooL
- Lv.15

- Dal poděkování: 11 poděkování
- Dostal poděkování: 39 poděkování
To si vyriešte medzi sebouJsemPesVrr píše:A ještě když to bylo opakované zabití z dalšího dne.JsemPesVrr píše:Tak to pošli no. Nikdo kdo to má v hlavě pořádku mi nedá ani jediný TB když se ví co on udělal.
-
irwinka
- Lv.4

- Dostal poděkování: 5 poděkování
To je přesně ten případ, kdy mentálně omezení jedinci, chodí otravovat ostatní lidi, kteří normálně dropují a neotravují ostatním život. A pak mají ještě tu drzost, poslat ticket s vulgaritou.LoooooooL píše:No tak hafane, máš vraj strúhať dobrotu, lebo pošle tie screeny na tickettoľko krát čo si ho poslal do p*** ajajáj
![]()
Názov dementné decko a člen rómskej komunity by sa GMkam asi tiež nepáčilto som nevedel že si až takýto prípad
-
LoooooooL
- Lv.15

- Dal poděkování: 11 poděkování
- Dostal poděkování: 39 poděkování
Ja som tie screeny nikam neposielal. Iba som si prečítal, čo mu písal. Toť všeirwinka píše:To je přesně ten případ, kdy mentálně omezení jedinci, chodí otravovat ostatní lidi, kteří normálně dropují a neotravují ostatním život. A pak mají ještě tu drzost, poslat ticket s vulgaritou.LoooooooL píše:No tak hafane, máš vraj strúhať dobrotu, lebo pošle tie screeny na tickettoľko krát čo si ho poslal do p*** ajajáj
![]()
Názov dementné decko a člen rómskej komunity by sa GMkam asi tiež nepáčilto som nevedel že si až takýto prípad
- MadaraPL
- Lv.14

- Dal poděkování: 7 poděkování
- Dostal poděkování: 9 poděkování
Tak takDroperkaLB píše:Jediné co mě pomohlo bylo odhlášení dropera a nasazení PVP na šamana
-
Fox88
- Lv.8

- Dal poděkování: 2 poděkování
otazka trosku mimo...
Muze se vrazdit v dole kdyz nekdo v klidu tezi nebo je to nejak postihnutelny?
Muze se vrazdit v dole kdyz nekdo v klidu tezi nebo je to nejak postihnutelny?
- JsemPesVrr
- Lv.9

Zase mě tam 2 zabíjejí Tristman a DragonStar a víte proč? protože jim to nejde a schazujou to na mě že se tam roztahuju ikdyž to neni pravda jen přece už tam nákej ten měsíc chodim a myslim že to i celkem ovládm.
- JsemPesVrr
- Lv.9

-
stripes66
- Lv.19

- Dal poděkování: 29 poděkování
- Dostal poděkování: 21 poděkování