Války beru jako "boj pod jedním praporem" (za svou říši) a Svaté víc "na své triko". Proto to sjednocení všech ve Svaté do jednoho hodnocení. Malá a Velká zvlášť.
Ve Statistikách by pak ve finále stačilo, aby se oddělení "Hrdinové" přejmenovalo na "Hrdinové - Války říší" a zde by se daly najít tři tabulky (pro Chunjo, Jinno a Shinsoo) a udělalo by se ještě nové oddělení "Hrdinové - Svatá říše" a zde by byla jedna společné tabulka nebo dvě tabulky pro Velkou a Malou Svatou zvlášť.
Ostatní oddělení bych nepředělával - maximálně naučil, aby třeba oddělení "Legendy" a další se naučili sčítat CB body z "Hrdinové - Války říší" a "Hrdinové - Svatá říše". Prostě to jen propojit.
stripes66 - přesně tak = Svaté běží nonstop, takže by stačilo jen několik hlavních údajů. A to Týdenní Maximum - to beru jako motivaci pro hráče, co chodí nebo mají možnost chodit Války říší pravidelně (3x týdně). Zkoušet si vylepšovat osobáky na krátké i dlouhé tratě (Bitevní a Týdenní Maximum). Ale není to tak zásadní údaj, takže když by nebyl, tak se dokážeme obejít.

Tommo - hodně řekl ve svém příspěvku lordsword. Já jen dodám, že když by se hodnosti rozdělily mezi říše bez výrazného navyšování, tak by to ještě nemuselo tolik Swamp ohrozit. Teď se dává: 1 Vojevůdce, 4 Generálové, 20 Rytířů a 75 Pěšáků. Já bych navrhoval přerozdělení na jednu říši: 1 Vojevůdce, 2 Generálové, 7 Rytířů a 25 Pěšáků. Navýšení tam je, ale myslím nepatrné - vzniknou nám dva noví Vojevůdci, dva Generálové a jeden Rytíř.
A hodnosti a odměny za ně u Svatých Válek? Tam by nás třeba hráči za Malou Svatou hnali, kdybysme jim nabídli Generála a k tomu delší pobyt ve Swampu. Takže v případě Svatých jiné hodnosti a odměny, než jsou za Válku.
Jestli má někdo dobrý nápad, jak ohodnotit týdenní vítěze jednotlivých Svatých - sem s ním - mě napadlo jen jednorázové Zlato.

lordsword - přesně tak. Tohle jsou jen návrhy a opravdu nemusí vyjít ani jeden a nebo se uchytí úplně jiný. Proto zkuste ještě na něco přijít a přispět tady do debaty.