Ideální by bylo, kdyby jsi vzal tu 140 a ukázal nám na výsledcích, jak to nepadá nebo padá. Já ten level nemám.
Renegade2 - pondělí je pondělí a do konce týdne daleko a věřím, že se to otočí na všechny strany (jednou víc té, podruhé tamté atd.)

Debata začala o padání Esencí (konkrétně M) - takže nejdřív si dokážeme, jestli padají nebo ne a když ano, tak kolik a jaké a ten přehled se potom může hodit i do budoucna, až to někomu chvíli nebude padat. A pak bych zabrousil do toho: "Co s tím, když mám velký level a nepadají mi esence".
Rychlost padání - měl jsem včera prvních 30 minut pocit, že vám budu muset dát za pravdu. Prostě nespadla ani jedna esence. Pak v rozmezí 10ti minut spadlo pět esencí, z toho čtyři, co potřebuju (M-esence) a normálně bych ten swamp zabalil a šel dělat něco jiného. Takhle jsem si to rozmyslel, že to dám, dokud to nevyhodí buffku ze Swampu (1,5h). Ale s tou rychlostí je to stejné, jako s četností = jednou je to hned a jindy se načekáme.
Přijmeš výzvu a ukážeš, jak to padá tobě na 133 (tuším) - třeba to padá jen do 131 a pak už skoro vůbec.

LORDxMICHAL - věřím, že se ten drop s levelem snižuje - ale JAK MOC nebo JAK MÁLO to padá?
Děláš Karmu? Máš na ní dropa nebo to dropuješ s hlavní? Jsi dokonce level MAX - nechceš si s námi dát "souboj" s tvojí hlavní postavou, kdo kolik a jakých přiveze ze Swampu Esencí? O nic nejde.

Ostatní - přidejte se - nic to nestojí a aspoň si uděláme přehled, jak to padá nebo ne. Třeba přijdeme na to, od kterého levelu je to už náročnější na čas dropování a kdy už to opravdu nejde.