Morfik píše:
Přitom by stačilo zakázat vstup vám a každej by si to tam užíval
jasně, protože hlavně od našeho cechu dostáváš, jak tam nejsme tak bez zamaska dokážeš i běhat pořád se obouváš do Rusily a našeho cechu, ale sám nemáš žádnej jen máš kecy na pravopis, ale pravopis ti ve hře vojevůdce a respekt nezařídí

(toto forum je hlavně pro tuto hru)
zapamatuj si jedno : ,,dobré jméno trvá někdy roky získat, ale ztratit pouze jen vteřiny´´.
Ty si všechno přetváříš k obrazu svému a pak se divíš, že tě nikdo nebere vážně. Nehraju hru proto, abych měl nad hlavou vojevůdce, kdybych ho potřeboval, tak ho mam. Mě víc baví zabíjet lidi, od kterých vlastně dostávám (jako si třeba ty, včera sem si tě nesčetněkrát vyhlídl, pokud si nestihl zdrhnout, tak si umřel na 2-3 kouzla, přesto mam tolik bodů, abych byl vojevůdce). Znova opakuju, cech nemam, protože v Chunjo není cech, do kterýho bych rád šel. Váš cech neberu jako cech, vaše morální hodnoty jsou k pláči, neustále se (hlavně Rusilu) pomlouváte a nejste schopný si to ani vyříkat, tudíž opravdu není co závidět.
Nakonec bych tě poprosil abys přestal psát stylem, že strůjcem veškerý vaší síly je tvoje parta a hlavně ty, už se tomu ani nejde smát. Boje s váma většinou probíhaj tak, že na mě jdete ve 4 lidech, po chvíli vezmete luky na průniky (protože od vás dostávám neskutečný pecky kouzlama), když se zamaskuju, tak mě honíte po celý mapě. Ano, jste nejsilnější cech a budíte respekt, snad ti tohle stačí a už na mě dál nechoď s tim, jak mi tvůj cech zatápí, díky

.
P.S. Pravopis ve hře mě zachrání stejně, jako tebe hodnost Vojevůdce až budeš žádat o práci. Rozhodně to nezapomeň napsat do životopisu.