Obter!vr: Ahoj, promiň že to píšu zrovna Tobě, takových omylů tu padlo víc a už jsem musel reagovat (

). Jak už jsem zmínil ve svém úvodním příspěvku (ano, je na první straně), byla by tu možnost sice řády odebrat systémově, ale neviditelně pro hráče. A to tím způsobem, že všechna čísla by se zaokrouhlovala na desítky/stovky (tj. kolik míst přidáme vpředu, tolik jich ubereme vzadu). Jedinou zřejmou nevýhodou by pak bylo to, že bys nemohl zaplatit 7426 yangů, ale 7430, respektive 7400.
To ale při nynějších cenách snad nikomu vadit nebude. Samozřejmě by to znamenalo nějakým způsobem maličko upravit drop yangů, aby nedocházelo k zaokrouhlování malých čísel na nulu (to je problém hlavně u příšer cca do levelu 20). Jediným velkým problémem by pak bylo dohledat a převést všechny hodnoty zadané ve hře, jak v databázi, tak ve skriptech. To si bohužel vůbec nedovedu představit.
Tím vším nechci říct, že jsem pro návrh, svůj negativní postoj k němu už jsem vyjádřil dříve. Jen se snažím poukázat na to, že argument se zmatkem v řádech není úplně na místě, protože tomu lze úplně předejít. I tak tu bude ale obrovské riziko zneužití, protože úplně všechno se jistě na první pokus upravit nepodaří.