Hodnosti
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
- D3NJIs
- Lv.28
- Dal poděkování: 264 poděkování
- Dostal poděkování: 73 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
- Dell
- Lv.19
- Dal poděkování: 9 poděkování
- Dostal poděkování: 216 poděkování
Re: Hodnosti
Sasku kup si brusle... ve svate je hodne vyuzijes. A posli uz konecne ten ticket na me jak sem se ti tam smal jak "neutikas". Mej se a uzivej si volani tech lidi, aby ste nebyli v presileDATteplice píše:ty sasku ja pred nikym utikam? mozna pred presilu nebudu stat na miste aby me zabijeli ne? ale pred jedinci abych utikal to nehrozi... na me si nedelej jmenoMadaraPL píše:Nevím hele neřeším mě řekl Saggi že už na ní pracuje tak si myslím že bude brzo spuštěná když ne tak ne rozhodně mu věřím že udělá zas dobrou práci a konečně bude pvp o víc lidech a o větší zábavě.

- Gwynbleidd
- Lv.8
- Dal poděkování: 3 poděkování
- Dostal poděkování: 16 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Červená vyhrává, to je jasné.
Žlutá je slabá to je jasné.
Ale proč mi je ve žluté dobře? A vždy bylo? Méně lidí, udělá méně bordelu
Nechápu nač soudíte červené a blá blá a modré a tamto žluté, když všechny říše jsou obsahem jednoho velkého pytle primitivů, ve kterých se čas od času najde někdo řekněme, jednooký mezi slepými. Nebo možná ve "výjimečných" případech i dvouoký král.
Až začnete hru posuzovat jako hru a ne jako svůj život a třídit nesmyslné s nesmyslným
Co to kecám to se nestane
Hodnosti jsou fajn. Uvidíme, co to udělá do budoucna
Žlutá je slabá to je jasné.

Nechápu nač soudíte červené a blá blá a modré a tamto žluté, když všechny říše jsou obsahem jednoho velkého pytle primitivů, ve kterých se čas od času najde někdo řekněme, jednooký mezi slepými. Nebo možná ve "výjimečných" případech i dvouoký král.
Až začnete hru posuzovat jako hru a ne jako svůj život a třídit nesmyslné s nesmyslným

Hodnosti jsou fajn. Uvidíme, co to udělá do budoucna

Kusy drahokamu: 40/60
103
Kde zřídka prošel člověk a otiskla se jeho bota, tam nejsnáze dočerpáš síly i chuť do života.
- MadaraPL
- Lv.14
- Dal poděkování: 7 poděkování
- Dostal poděkování: 9 poděkování
:DDD nechci být vůlgární ale Ilidar šel do tebe a já tam došel bylo to 2v1 ale Ilidar odešel a byl jsem tam sám ty ses do mě hned pustils a když jsem ti bral 4k a ty mě sotva 1200 tak jsi utíkal předemnou a ohlásil ses a už jsem tě neviděl ve svaté nemám si proč dělat na někom dobré jméno jsi mi pro smích a tím to hasne a minule jsi tma přišel bral jsem ti málo tys mě bral málo zavolal sis trolofa bylo to 2v1 na mě a jak přišel Trolof to mě zrovna Vojevůdca tak jsi mi napsal a teď zemřeš to je jasný že umřu když jsem 107 a vy jste 130+ a to dlěám biologa upomínky ty skillere jsi mi pro smích..DATteplice píše:ty sasku ja pred nikym utikam? mozna pred presilu nebudu stat na miste aby me zabijeli ne? ale pred jedinci abych utikal to nehrozi... na me si nedelej jmenoMadaraPL píše:Nevím hele neřeším mě řekl Saggi že už na ní pracuje tak si myslím že bude brzo spuštěná když ne tak ne rozhodně mu věřím že udělá zas dobrou práci a konečně bude pvp o víc lidech a o větší zábavě.
Trolofa,Tlamu,Rusilu nemám je rád ale jsou od začátku serveru co aspoň vím já jsou červení a jim to tam patří ale ty by ses měl chlapče vzpamatovat a to co nejdřív neumíš nic jiného než jen průnikovat..
- MadaraPL
- Lv.14
-
- Lv.5
- Dal poděkování: 41 poděkování
- Dostal poděkování: 101 poděkování
- MadaraPL
- Lv.14
:DDDD Blbí když nezabiješ nikoho 1v1 ty jsi možná tak vyžírka,žrout,tasemnice,co jen žere druhým CB když ve svaté se bojuje třeba 1v1 nebo tak tak hned se přisereš a musíš to vyžrat ty tvoje průniky tě jen zachranují ale je to těžká ubohost jen sekat o čem to je? To není PVP,PVP je o používání kouzel,spellů jsi v té říši červené pro smích a vždy budeš tohodle už se nezbavíš když tě to nezajímá tak příště nekomentuj já vím je to trapas pro tebe když tě takhle teď někdo strapnil možná děláš že ti to nevadí nebo tak ale přitom máš nerva a tobě se budu smát jako všichni ostatní ty BOOUCHAČI.
- kamosvsech
- Lv.19
- Dal poděkování: 13 poděkování
- Dostal poděkování: 75 poděkování
Zajímalo by mě, kolik sekund bys proti němu ustálMadaraPL píše::DDDD Blbí když nezabiješ nikoho 1v1 ty jsi možná tak vyžírka,žrout,tasemnice,co jen žere druhým CB když ve svaté se bojuje třeba 1v1 nebo tak tak hned se přisereš a musíš to vyžrat ty tvoje průniky tě jen zachranují ale je to těžká ubohost jen sekat o čem to je? To není PVP,PVP je o používání kouzel,spellů jsi v té říši červené pro smích a vždy budeš tohodle už se nezbavíš když tě to nezajímá tak příště nekomentuj já vím je to trapas pro tebe když tě takhle teď někdo strapnil možná děláš že ti to nevadí nebo tak ale přitom máš nerva a tobě se budu smát jako všichni ostatní ty BOOUCHAČI.

- Rusila
- Lv.17
- Dal poděkování: 57 poděkování
- Dostal poděkování: 21 poděkování
kamosvsech píše:Zajímalo by mě, kolik sekund bys proti němu ustálMadaraPL píše::DDDD Blbí když nezabiješ nikoho 1v1 ty jsi možná tak vyžírka,žrout,tasemnice,co jen žere druhým CB když ve svaté se bojuje třeba 1v1 nebo tak tak hned se přisereš a musíš to vyžrat ty tvoje průniky tě jen zachranují ale je to těžká ubohost jen sekat o čem to je? To není PVP,PVP je o používání kouzel,spellů jsi v té říši červené pro smích a vždy budeš tohodle už se nezbavíš když tě to nezajímá tak příště nekomentuj já vím je to trapas pro tebe když tě takhle teď někdo strapnil možná děláš že ti to nevadí nebo tak ale přitom máš nerva a tobě se budu smát jako všichni ostatní ty BOOUCHAČI.. DAT je právem Vojevůdce
.
Dokud by ho neuprunikoval

PS:Nebo nezabil někdo jiný a Dat vyžral...
Naposledy upravil(a) Rusila dne úte 22. kvě 2012 14:29:49, celkem upraveno 1 x.

- kamosvsech
- Lv.19
- Dal poděkování: 13 poděkování
- Dostal poděkování: 75 poděkování
Čti holka, prosimtě čti.Rusila píše:kamosvsech píše:Zajímalo by mě, kolik sekund bys proti němu ustálMadaraPL píše::DDDD Blbí když nezabiješ nikoho 1v1 ty jsi možná tak vyžírka,žrout,tasemnice,co jen žere druhým CB když ve svaté se bojuje třeba 1v1 nebo tak tak hned se přisereš a musíš to vyžrat ty tvoje průniky tě jen zachranují ale je to těžká ubohost jen sekat o čem to je? To není PVP,PVP je o používání kouzel,spellů jsi v té říši červené pro smích a vždy budeš tohodle už se nezbavíš když tě to nezajímá tak příště nekomentuj já vím je to trapas pro tebe když tě takhle teď někdo strapnil možná děláš že ti to nevadí nebo tak ale přitom máš nerva a tobě se budu smát jako všichni ostatní ty BOOUCHAČI.. DAT je právem Vojevůdce
.
Dokud by si ho neuprunikovalA jestli je Datel právem vojevůdce zodpověděl už MadaraPL
-
- Chat Center
-
- You do not have permission to post in chat.

@
Tomori « ned 2:48 pm »

@
Vydesenej « ned 10:15 am »

@
LittleNessa « sob 7:50 pm »

@
Vydesenej « sob 3:12 pm »

@
OrangEE « sob 2:49 pm »

@
LittleNessa « sob 1:49 pm »