ja nemám nijakého dropaCepino píše:nikdo normální se na eza necpal.
som normálny a aj tak chodím na eza, lebo ma to expí a dalo sa tam zarobiť (úprimne dúfam, že sa aj bude dať)
tak sklidni hormon
ja nemám nijakého dropaCepino píše:nikdo normální se na eza necpal.
kolik si level? stopro nejsi mezi 100-110 ?a sklidni hormon rikej nekomu stejne staremu, ne me. Vetsina lidi jde zver-ezo nebo orci-ezo, proste to tak bylo nastavene, dle expu, obtiznosti a dropu. Téměř každý to tak dělal. Proč se najednou ostatnim upravi pravidla? Protoze by server zacal pokulhavat ve vydelku? Nenarazim na správnou notu, zacínají být peníze také na prvním míste jako na ofiku?Johanides píše:ja nemám nijakého dropaCepino píše:nikdo normální se na eza necpal.
som normálny a aj tak chodím na eza, lebo ma to expí a dalo sa tam zarobiť (úprimne dúfam, že sa aj bude dať)
tak sklidni hormon
![]() | Cepino19731 | Renegat | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() | 150 | Hotovo | P | P | P | M6 |
a kto bude kupovať tie úlomky, keď vo swampe to nepadá?MadaraPL píše:Vydělat jde všelijak udělejte si postavy na kerindor nadropujte 100ks úlomků buď prodejte nebo otevřete a máte vždy tak 300kk za kerindor pak si zlepšíte věci na swamp půjdete si zaexpit pak znova kerindor..