Upravený drop vo SWAMPe. Aký máte nato názor?
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
-
- Lv.4
- Dostal poděkování: 5 poděkování
Re: Upravený drop vo SWAMPe. Aký máte nato názor?
Dobrý den,
nemám potřebu se tu vyjadřovat k milion tématům, které tu bývají na foru. Ale dneska si myslím, že sindi přijde o dost hráčů, kteří tu byli ( někteří už odešli, ale tohle jim určo nepřidá na tom,aby se vrátili ).
Názor Rusili, je blábol. To může říct leda člověk, co tu hraje skoro dva roky, má vyděláno hafo peněz a půjčené postavy od LOCKA30 ( podotýkám, že to není závist, ale jen konstatování ). Chápu, že tu hrají lidi, co nemohou hrát 10 hodin denně ( sice patřím mezi ně ), ale opravdu už mě to vyčerpává po tom dnešku, co se tu předvedlo. Ať si tu každý vydělá, jak to bylo dřív. Proč se omezil drop? To chceme, aby jsme skončili jako na ofiku? Je tahle hra opravdu zábava, nebo to bude jen o tom, kdo tu bude sedět dlouhou dobu, aby něco měl jako na ofiku. Vesměs je to tak - dlouhý čas strávený na metinu = relativně dobrá postava ( krom těch, co si už za tu dobu hraní nahrabali např. herbařící postava atd.. ).
Nemůžu si stěžovat, co jsem chtěla, na hře jsem získala, ale beru to z pohledu ostatních. Ne každý je takový blázen, aby tu tolik trávil času jako já.
Hlavní postava je k ničemu, na 138 lvl mi nepadalo už předtím nic. Takže to, že člověk vydělal cca 50-100 mil na ezo, je celkem o ničem. Upřímě, jsem naštvaná a kdyby né party lidí, se kterou jsem v kontaktu, tak bych se tu asi ani neukázala. Už mě to nebaví, dělat pořád nové postavy, aby člověk hledal zábavu a něco vydělal. Mám postavy na drapy a esence a jsou opět k ničemu.
MRZÍ MĚ, ŽE SI SINDI ODRAZUJE HRÁČE SVÝMA VYLEPŠOVÁKAMA. VŽDYCKY TO TU BYLO SUPER, PROČ SE TO TAK MĚNÍ???
nemám potřebu se tu vyjadřovat k milion tématům, které tu bývají na foru. Ale dneska si myslím, že sindi přijde o dost hráčů, kteří tu byli ( někteří už odešli, ale tohle jim určo nepřidá na tom,aby se vrátili ).
Názor Rusili, je blábol. To může říct leda člověk, co tu hraje skoro dva roky, má vyděláno hafo peněz a půjčené postavy od LOCKA30 ( podotýkám, že to není závist, ale jen konstatování ). Chápu, že tu hrají lidi, co nemohou hrát 10 hodin denně ( sice patřím mezi ně ), ale opravdu už mě to vyčerpává po tom dnešku, co se tu předvedlo. Ať si tu každý vydělá, jak to bylo dřív. Proč se omezil drop? To chceme, aby jsme skončili jako na ofiku? Je tahle hra opravdu zábava, nebo to bude jen o tom, kdo tu bude sedět dlouhou dobu, aby něco měl jako na ofiku. Vesměs je to tak - dlouhý čas strávený na metinu = relativně dobrá postava ( krom těch, co si už za tu dobu hraní nahrabali např. herbařící postava atd.. ).
Nemůžu si stěžovat, co jsem chtěla, na hře jsem získala, ale beru to z pohledu ostatních. Ne každý je takový blázen, aby tu tolik trávil času jako já.
Hlavní postava je k ničemu, na 138 lvl mi nepadalo už předtím nic. Takže to, že člověk vydělal cca 50-100 mil na ezo, je celkem o ničem. Upřímě, jsem naštvaná a kdyby né party lidí, se kterou jsem v kontaktu, tak bych se tu asi ani neukázala. Už mě to nebaví, dělat pořád nové postavy, aby člověk hledal zábavu a něco vydělal. Mám postavy na drapy a esence a jsou opět k ničemu.
MRZÍ MĚ, ŽE SI SINDI ODRAZUJE HRÁČE SVÝMA VYLEPŠOVÁKAMA. VŽDYCKY TO TU BYLO SUPER, PROČ SE TO TAK MĚNÍ???

Když toužíš po lásce,dávej lásku.Když chceš přítele,buď přítel.Když chceš milosrdenství,buď milosrdný.Když toužíš po kráse,zkrášluj svět kolem sebe a pro druhé,protože tohle je zákon.
- Saggitarius
- Game Administrator
- Dal poděkování: 8 poděkování
- Dostal poděkování: 2825 poděkování
jeste jedno upozorneni
na co jsem tak nejak prisel "pozdeji", ale funguje to tak uz od pocatku
pokud se monstrum meni v jiny typ
tak automaticky ztraci "sanci na drop"
takze viz nasledujici tabulka
na co jsem tak nejak prisel "pozdeji", ale funguje to tak uz od pocatku
pokud se monstrum meni v jiny typ
tak automaticky ztraci "sanci na drop"
takze viz nasledujici tabulka
Mob | Level | Po zabití se mění na | Vyvolává | Drop |
Vzteklý Prašivec | 105 | ANO | ||
Vzteklý Pes | 110 | Vlkodav | Vlkodav | NE |
Vlkodav | 111 | Vzteklý Vlkodav | Vzteklý Prašivec | NE |
Vzteklý Vlkodav | 112 | Šavlozubý Tygr | Vzteklý Prašivec | NE |
Šavlozubý Tygr | 113 | Vzteklý Šavlozubý Tygr | Vzteklý Prašivec | NE |
Vzteklý Šavlozubý Tygr | 114 | Vlkodlak | Vzteklý Prašivec | NE |
Vlkodlak | 115 | Vzteklý Prašivec | ANO | |
Vzteklý Bažinatec | 110 | ANO | ||
Bažinatec | 115 | Pololiliput z bažin | Pololiliput z bažin | NE |
Pololiliput z bažin | 116 | Vzteklý Pololiliput | Vzteklý Bažinatec | NE |
Vzteklý Pololiliput | 117 | Mutant z bažin | Vzteklý Bažinatec | NE |
Mutant z bažin | 118 | Vzteklý Mutant z bažin | Vzteklý Bažinatec | NE |
Vzteklý Mutant z bažin | 119 | Liliput z bažin | Vzteklý Bažinatec | NE |
Liliput z bažin | 120 | Vzteklý Bažinatec | ANO | |
Vzteklý Skřetí Ork | 115 | ANO | ||
Skřetí Ork | 120 | Skřetí Černý Ork | Skřetí Černý Ork | NE |
Skřetí Černý Ork | 121 | Vzteklý Skřetí Černý Ork | Vzteklý Skřetí Ork | NE |
Vzteklý Skřetí Černý Ork | 122 | Skřetí Velký Ork | Vzteklý Skřetí Ork | NE |
Skřetí Velký Ork | 123 | Vzteklý Skřetí Velký Ork | Vzteklý Skřetí Ork | NE |
Vzteklý Skřetí Velký Ork | 124 | Velitel Skřetích Orků | Vzteklý Skřetí Ork | NE |
Velitel Skřetích Orků | 125 | Vzteklý Skřetí Ork | ANO | |
Vzteklý Popravčí z bažin | 120 | ANO | ||
Popravčí z bažin | 125 | Arahan z bažin | Arahan z bažin | NE |
Arahan z bažin | 126 | Vzteklý Arahan z bažin | Vzteklý Popravčí z bažin | NE |
Vzteklý Arahan z bažin | 127 | Zmutovaný Arahan | Vzteklý Popravčí z bažin | NE |
Zmutovaný Arahan | 128 | Vzteklý Zmutovaný Arahan | Vzteklý Popravčí z bažin | NE |
Vzteklý Zmutovaný Arahan | 129 | Velitel Bažinatců | Vzteklý Popravčí z bažin | NE |
Velitel Bažinatců | 130 | Vzteklý Popravčí z bažin | ANO |
[GA]Saggi
Ekura tým
Pokud máte nějaký problém, kontaktujte nás na http://www.ekura.cz/herni_ucet/support
Ekura tým
Pokud máte nějaký problém, kontaktujte nás na http://www.ekura.cz/herni_ucet/support
-
- Lv.6
- Dal poděkování: 2 poděkování
- Dostal poděkování: 1 poděkování
Líp bych to neřekl..naprostý ULTRABRUTÁLNÍ souhlas...irwinka píše:Dobrý den,
Jsem ten nejlepší a vím to...
Pan Vikernes
Pan Vikernes

- Cepino
- Lv.38
- Dal poděkování: 874 poděkování
- Dostal poděkování: 1257 poděkování
Pro Jitro: žvatláš tu nesmysly, ve swampu jsi zřejmě vubec nebyl, od nas z cechu 131 level a 134 a říkaly že drop otřesný.
Pro další rejpaly ohledně placení, platím ač nemusím (SD bych si vydělal na black marketu) protože jsem považoval tuto hru za férovou a hlavně dobře vedenou a chtěl jsem prostě majitele zasponzorovat, což ted mi teda srazili moje mínění o nich.
Pro Sagiho: Sám sis v tvém posledním postu s tabulkou odpověděl na drop pro levely 100-115, a z vlastní zkušenosti ti řeknu, že drop nebyl jen z první a poslední skupiny, ale v celém průběhu ze všech monster. Netuším jaký jsi měl pro tuto změnu důvod, těm tvým důvodům moc nevěřím, kvanta yangů s ekonomikou moc nedělalo a levelu 130 a více je 90, kdežto ostatních nad 100 je 900, tak že kvůli nim to také asi nebylo, spíše si myslím, ..................... a to už tu psát nebudu.
Pro další rejpaly ohledně placení, platím ač nemusím (SD bych si vydělal na black marketu) protože jsem považoval tuto hru za férovou a hlavně dobře vedenou a chtěl jsem prostě majitele zasponzorovat, což ted mi teda srazili moje mínění o nich.
Pro Sagiho: Sám sis v tvém posledním postu s tabulkou odpověděl na drop pro levely 100-115, a z vlastní zkušenosti ti řeknu, že drop nebyl jen z první a poslední skupiny, ale v celém průběhu ze všech monster. Netuším jaký jsi měl pro tuto změnu důvod, těm tvým důvodům moc nevěřím, kvanta yangů s ekonomikou moc nedělalo a levelu 130 a více je 90, kdežto ostatních nad 100 je 900, tak že kvůli nim to také asi nebylo, spíše si myslím, ..................... a to už tu psát nebudu.
Naposledy upravil(a) Cepino dne úte 22. kvě 2012 23:16:28, celkem upraveno 1 x.
![]() | Cepino19731 | Renegat | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() | 150 | Hotovo | P | P | P | M6 |
-
- Lv. 18
- Dal poděkování: 4 poděkování
- Dostal poděkování: 22 poděkování
no tohle je super napad aspon vetsi lvl vydela vic nez 110 ....chtel vyvazit jen drop.....ale vy to nechapate protoze vydelate neco malo pres 1/3 co predtim tak vas to stve
vsak ja swamp pujdu az dyl ...tedka se tam nebudu mackat
vsak ja swamp pujdu az dyl ...tedka se tam nebudu mackat
Naposledy upravil(a) jitro dne úte 22. kvě 2012 23:15:00, celkem upraveno 1 x.
uz tady tomu nerozumim......
Mam te rad :-*
- 0razzor0
- Lv.6
- Dal poděkování: 5 poděkování
- Dostal poděkování: 4 poděkování
Ješte bych to sem nejradši hodil 3x aby jste si to přečetly protože je mi opravdu líto Saggiho a teamu že do nich takhle šijeme už by se to mělo zamknout protože já nad tímto tématem proseděl celej den sice mě to taky štve ale co užAzaret píše:Koukám, že jste parta sobců a nic víc. Když se člověk chce zavděčit a na první pokus to nevýjde, jako že to na první pokus nevychází moc často nikde (nemyslím jen metin) tak na něj jen hazíte špínu. Nejvíc se musím smát, i když je to spíš k breku, k vaším neustálým řečím co se týká peněz reálných. Něco se vám nelíbí tak prostě řeknete, že jim jde jen o peníze a Saggi starej se. Spousta keců také vyznívá že server je váš a Saggiho si platíte aby se vám o něj staral.![]()
Mě by to za to nestálo a vůbec se divím že je Saggi stále v klidu, nebo se alespoň chová profesionálně.
Vážně lidi, zkuste se zamyslet.![]()
Naposledy upravil(a) 0razzor0 dne úte 22. kvě 2012 23:18:54, celkem upraveno 1 x.
- Pufas
- Lv.15
- Dal poděkování: 13 poděkování
- Dostal poděkování: 17 poděkování
Saggi to mě chceš říct že na lvl 110 můžu dropovat jen ze Vzteklý Prašivec a Vzteklý Pes?? tak to ten Swamp pro mě nemá vůbec smysl a můžu se zas vrátit na 60tky metiny
. a podle mě se ceny věcí teď jen zvednou.. už nebudou magiče.. ani kameny +5 +6 a ani prachy.. protože já dřív chodil na bažiny a teď můžu leda na zvěř.. takže nebudou pruty 10KK ani 25KK 

Web cechu DeathComing

V CHUNJO jsem se narodil, v CHUNJO žiju a za CHUNJO taky padnu!
Youtube -->>> NEW Zkouška DMG
Lvl: 127 Skill: 5x P Vedení: P Těžba: P Proměna: P Bylinky: 16Lvl Karma: M3
Zručnost: M7 Zkrocené zvíře: Drako

V CHUNJO jsem se narodil, v CHUNJO žiju a za CHUNJO taky padnu!
Youtube -->>> NEW Zkouška DMG
Lvl: 127 Skill: 5x P Vedení: P Těžba: P Proměna: P Bylinky: 16Lvl Karma: M3
Zručnost: M7 Zkrocené zvíře: Drako
- podrysek
- Lv.16
- Dal poděkování: 3 poděkování
- Dostal poděkování: 1 poděkování
kde teda vydělám na lvl 128? to mě zajímá, protože jsem zkoušela všechny meteory a nic stejně na prd drop
tak mi někdo poraďte co mam dělat teď? droper 110 je k ničemu a předělávat věci na zvěř je zbytečné, protože to si pak na vlkodlacích nezaexpim tak co teď?

- Rusila
- Lv.17
- Dal poděkování: 57 poděkování
- Dostal poděkování: 21 poděkování
irwinka píše:Dobrý den,
Mila zlatá, na jaky můj nazor reaguješ?Na ten prvotní?Ano myslela sem si, že bude to padam všem na jakem lv je (viz něco podobne cv2) tohle ale není vůbec dobré.Takže si laskavě přečti co se píše dál aby si nenapsala nějaky blábol ty

-
- Lv. 18
- Dal poděkování: 4 poděkování
- Dostal poděkování: 22 poděkování
expit na 130 ...a nebo cekat az se stim neco udelapodrysek píše:kde teda vydělám na lvl 128? to mě zajímá, protože jsem zkoušela všechny meteory a nic stejně na prd droptak mi někdo poraďte co mam dělat teď? droper 110 je k ničemu a předělávat věci na zvěř je zbytečné, protože to si pak na vlkodlacích nezaexpim tak co teď?
uz tady tomu nerozumim......
-
- Chat Center
-
- You do not have permission to post in chat.

@
Suko201 « čtv 5:10 pm »

@
TomasFoxx « čtv 4:05 pm »

@
diver « čtv 3:34 pm »

@
Suko201 « čtv 3:07 pm »

@
diver « čtv 2:01 pm »

@
Suko201 « čtv 11:21 am »