ja nikdy 500kk za swamp nemel max asi 450kk ale nikdy sem se kuli vydelku na lvl nedrzel ....takze to slo porad dolu a dolu takze kdyz nevis ani nepis kolik sem vydelavalCepino píše:Ještě si položím otázku, je spravedlivé, že hráči tipu Jitro si mohli udělat at už udělali nebo ne, nebo sami mohli vydělávat zavedením swampu 500kk za swamp a nyní (upozornuji, hraji teprve 4 měsíce) bude pro ostatní hráče drop omezen? Kdo chtěl tak si z těchto hráčů za pár desítek swampů udělal pvm, pvp výbavu, natunil dropíky, pořídil vše. Já osobně, ač jsem makal jak vůl, hrál denně, tak jsem zvládl udělat pouze Pvm výbavu na zvěř, zaplat bůh, že ne na ezo, to bych byl ted v tahu, páč nevím, za co bych to měnil.
Upravený drop vo SWAMPe. Aký máte nato názor?
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
-
- Lv. 18
- Dal poděkování: 4 poděkování
- Dostal poděkování: 22 poděkování
Re: Upravený drop vo SWAMPe. Aký máte nato názor?
uz tady tomu nerozumim......
Mam te rad :-*
-
- Lv.4
- Dostal poděkování: 5 poděkování
Já, už s hlavní postavou do swampu vydělávat dlouho nechodím. Jen dělám knihy misí, abych konečně doplácla 140 lvl a nemusela na postavě hrát.Saggitarius píše:myslim ze zamykat neni duvod
jen by me zajimalo co tam nektere 138ky teda ted delaly kdyz jim tam ted nic nepada, ale to je vedlejsi
co se tyce meho klidu, tak casty odchod od fora to celkem resi

Když toužíš po lásce,dávej lásku.Když chceš přítele,buď přítel.Když chceš milosrdenství,buď milosrdný.Když toužíš po kráse,zkrášluj svět kolem sebe a pro druhé,protože tohle je zákon.
-
- Lv.19
- Dostal poděkování: 3 poděkování
Irwinko - tak proč za tu postavu hraješ když tě to nebaví ?
Říše : Jinno
War Aurák
LVL : 111
Aura : P
Zuřko: P
Smršť : P
Trojcestný : P
Pádit : P
118%příšery
Zručnost : 17
Lepší je si to pos*at podle svýho, než podle toho co ti raděj ti druzí
War Aurák
LVL : 111
Aura : P
Zuřko: P
Smršť : P
Trojcestný : P
Pádit : P
118%příšery
Zručnost : 17
Lepší je si to pos*at podle svýho, než podle toho co ti raděj ti druzí
- bananek
- Lv.10
- Dostal poděkování: 24 poděkování
V tom případě postrádám důvod, proč to hraješ, když tě to nebavíirwinka píše:Já, už s hlavní postavou do swampu vydělávat dlouho nechodím. Jen dělám knihy misí, abych konečně doplácla 140 lvl a nemusela na postavě hrát.Saggitarius píše:myslim ze zamykat neni duvod
jen by me zajimalo co tam nektere 138ky teda ted delaly kdyz jim tam ted nic nepada, ale to je vedlejsi

Jihočeská šlechta
- Cepino
- Lv.38
- Dal poděkování: 874 poděkování
- Dostal poděkování: 1257 poděkování
pokud něco víš o dropování v kerindoru tak mě to tam už téměř padat nebude, sám Jitro tu psal že odsuzuje dropíky a spousta ostatních, tak že tudy cesta také nevde, makat jak skot za 500kk za swamp a nebo makat jako skot za 50kk za swamp trochu nepoměr že?Hard píše:Ahoj,Cepino píše:Ještě si položím otázku, je spravedlivé, že hráči tipu Jitro si mohli udělat at už udělali nebo ne, nebo sami mohli vydělávat zavedením swampu 500kk za swamp a nyní (upozornuji, hraji teprve 4 měsíce) bude pro ostatní hráče drop omezen? Kdo chtěl tak si z těchto hráčů za pár desítek swampů udělal pvm, pvp výbavu, natunil dropíky, pořídil vše. Já osobně, ač jsem makal jak vůl, hrál denně, tak jsem zvládl udělat pouze Pvm výbavu na zvěř, zaplat bůh, že ne na ezo, to bych byl ted v tahu, páč nevím, za co bych to měnil.
hráči " tipu jitro " hrají nejspíš déle než 4 měsíce...
Na to, aby si vydělali dle mého názoru taky makali "jako volové"....
Uvidíš jak to bude dropovat teď po úpravě, ale i kdyby to bylo téměř stejné tak tu stále zůstává Kerindor... PvM výbavu na zvěř můžeš při nejhorším využít i tam =)
Pro Jitra, 450kk je pěkných, dneska z cechu 131 a 134 samé kladné ohlasy, ani jeden se nedostal přes 100kk a to prodávali i karmu.
Naposledy upravil(a) Cepino dne stř 23. kvě 2012 0:13:17, celkem upraveno 1 x.
![]() | Cepino19731 | Renegat | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() | 150 | Hotovo | P | P | P | M6 |
-
- Lv. 18
cetl jsi co sem psal ??? par prispevku o tom kolik sem vydelaval nejvic??? tedka sem vydelaval na 140 150kk a byl sem rad ....takze asi takCepino píše:pokud něco víš o dropování v kerindoru tak mě to tam už téměř padat nebude, sám Jitro tu psal že odsuzuje dropíky a spousta ostatních, tak že tudy cesta také nevde, makat jak skot za 500kk za swamp a nebo makat jako skot za 50kk za swamp trochu nepoměr že?Hard píše:Ahoj,Cepino píše:Ještě si položím otázku, je spravedlivé, že hráči tipu Jitro si mohli udělat at už udělali nebo ne, nebo sami mohli vydělávat zavedením swampu 500kk za swamp a nyní (upozornuji, hraji teprve 4 měsíce) bude pro ostatní hráče drop omezen? Kdo chtěl tak si z těchto hráčů za pár desítek swampů udělal pvm, pvp výbavu, natunil dropíky, pořídil vše. Já osobně, ač jsem makal jak vůl, hrál denně, tak jsem zvládl udělat pouze Pvm výbavu na zvěř, zaplat bůh, že ne na ezo, to bych byl ted v tahu, páč nevím, za co bych to měnil.
hráči " tipu jitro " hrají nejspíš déle než 4 měsíce...
Na to, aby si vydělali dle mého názoru taky makali "jako volové"....
Uvidíš jak to bude dropovat teď po úpravě, ale i kdyby to bylo téměř stejné tak tu stále zůstává Kerindor... PvM výbavu na zvěř můžeš při nejhorším využít i tam =)
- Cepino
- Lv.38
- Dal poděkování: 874 poděkování
- Dostal poděkování: 1257 poděkování
cetl jsi co sem psal ??? par prispevku o tom kolik sem vydelaval nejvic??? tedka sem vydelaval na 140 150kk a byl sem rad ....takze asi tak[/quote]
I 150kk je více jak můj dněšní, 3 vlkodlaci 15kk yang + pruty a pár bylinek a run. Supe.
I 150kk je více jak můj dněšní, 3 vlkodlaci 15kk yang + pruty a pár bylinek a run. Supe.
![]() | Cepino19731 | Renegat | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() | 150 | Hotovo | P | P | P | M6 |
- arabela
- Lv.13
- Dal poděkování: 356 poděkování
- Dostal poděkování: 45 poděkování
Přesně, proč hraješ a jen "doplácáš" 140 lvl? Nechápu Tě. Když Tě to tak nudí, tak nehraj, nebo začni od 1 lvl a nekaž chuť do expení normálním hráčům, co hrají pro potěšení a "nedoplácávají" lvl.bananek píše:V tom případě postrádám důvod, proč to hraješ, když tě to nebavíirwinka píše:Já, už s hlavní postavou do swampu vydělávat dlouho nechodím. Jen dělám knihy misí, abych konečně doplácla 140 lvl a nemusela na postavě hrát.Saggitarius píše:myslim ze zamykat neni duvod

-
- Lv. 18
I 150kk je více jak můj dněšní, 3 vlkodlaci 15kk yang + pruty a pár bylinek a run. Supe.[/quote]Cepino píše:cetl jsi co sem psal ??? par prispevku o tom kolik sem vydelaval nejvic??? tedka sem vydelaval na 140 150kk a byl sem rad ....takze asi tak
ale ja 150kk vydelaval takovou dobu.... dneska sem byl swamp jen rano...chtel sem jit tedka ale pujdu spat radeji..tedka ti to upravuje tak snad nebudes brecet dal.....k irwince asi chce 140 kuli karme aby mela klid ....
- arabela
- Lv.13
- Dal poděkování: 356 poděkování
- Dostal poděkování: 45 poděkování
Miluju tyhle co se JEN vytahujídejv-kno píše:dejte swamp od 130 a je klid

-
- Chat Center
-
- You do not have permission to post in chat.

@
Suko201 « čtv 5:10 pm »

@
TomasFoxx « čtv 4:05 pm »

@
diver « čtv 3:34 pm »

@
Suko201 « čtv 3:07 pm »

@
diver « čtv 2:01 pm »

@
Suko201 « čtv 11:21 am »