Upravený drop vo SWAMPe. Aký máte nato názor?

Všeobecná diskuze ohledně dění ve hře.
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
Zamčeno
Sabousek
Lv.26
Lv.26
Dal poděkování: 942 poděkování
Dostal poděkování: 482 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Upravený drop vo SWAMPe. Aký máte nato názor?

Příspěvek od Sabousek » stř 23. kvě 2012 20:13:26

ElectriX píše:
podrysek píše:ezoterici dávají průnikem větší dmg a to o dost, před tim jsem nemusela u metinu použít jediný elík a teď jsem málem chcípla :D nešli před tim největší ránou nad 1500 a teˇklíďo si dovolej i za 2500 :D
Ezoterici nikdy nedávali průniky, jen obyčejné kritiky. A nedávají je ani teď. A dávají ranou pořád stejně (vyzkoušeno), takže si buď vymýšlíš, nebo máš slabší buff. Ke zbytku příspěvku se raději nebudu vyjadřovat, protože bych z fóra asi hodně rychle vyfičel :D.

kill009: Jak už psal Saggi, rozhodnutí padlo a už ho těžko něco změní. Naštěstí nejsou všichni tak krátkozrací a vidí v tom i spoustu výhod (stačí si pročíst téma). A docela by mě zajímalo, jestli už jsi dneska byl ve Swampu, že v tom máš takhle jasno. Drop je u menších levlů zhruba poloviční, udělat zdobeniny je i s tímhle výdělkem vcelku hračka. Horší je samozřejmě je natočit, ale o tom tu je jiné téma. Celkově se situace pro začínající hráče zlepší.

DoubleM: Špatně? To je možná Tvůj pohled (netvrdím, že ojedinělý), ale mám dojem, že takhle už to z větší části zůstane. A s nějakým "opravením", jak psal HonzaM bych být Vámi už moc nepočítal...

Sám nemám v trezoru ani 1 Yang a po postavách se mi povaluje stěží pár set kk. A zdobeniny taky nejsou hotové. To jen kdyby měl někdo připomínky.
Na tom vymýšlení něco bude. Mám stejný lvl a drop mám stejný jako předtím... A z takové bandy orků ti toho muselo padnout dosti. Takové poplachy tu vyvolávat... :?
Hra je pro lidi duchaplné rozptýlení, pro hlupáky vášní. - Dumas

Pippi
Lv.17
Lv.17
Dal poděkování: 15 poděkování
Dostal poděkování: 37 poděkování

Příspěvek od Pippi » stř 23. kvě 2012 20:18:33

Dneska jsem byl swamp a připadá mi že se nic nezměnilo,ale na druhou stranu nebudu dělat ukvapené závěry,asi to chce vyzkoušet aspon 3x,4x a potom mudrovat.Jen ten drop titanů opravdu není,ty skoro vůbec nepadaj. :(
Někdy porážka bolí,ale kdo umí prohrávat,umí i žít...
A ti druzí prohrávají sami se sebou.

kamosvsech
Lv.19
Lv.19
Dal poděkování: 13 poděkování
Dostal poděkování: 75 poděkování

Příspěvek od kamosvsech » stř 23. kvě 2012 20:21:05

Změnilo se to, že prťata můžou na ezoteriky. Není to sice jako předtim před updatem, ale pokud se ceny snížej na polovic, tak to beru všema deseti :mrgreen:

Diskas
Lv.3
Lv.3
Dostal poděkování: 1 poděkování

Příspěvek od Diskas » stř 23. kvě 2012 20:25:13

kazdej se ***** do keri!Pred tydnem sem udelal brutalni vybavu na drop do swamp ted mi je k ****,takze je to nej*********** napad....

Edit: Warn za vulgarity.
/Script
Obrázek

Hlavni:Diskas(ninja)108
Buff:DisksBuff(saman)100
Drop:KeriBM(sura)75
Drop:LovecStrepu(ninja)75

JurasSaga
Lv.20
Lv.20
Dal poděkování: 8 poděkování
Dostal poděkování: 12 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JurasSaga » stř 23. kvě 2012 20:34:39

No jelikož sem byl včera ve swampu a expil sem se tak sem si projel par stanovišt a chci jen napsat že na liliputech bylo fakt rušno :lol:
Hraji dál ale už jen občas

Obrázek

Ghibli
Lv.24
Lv.24
Dal poděkování: 506 poděkování
Dostal poděkování: 582 poděkování

Příspěvek od Ghibli » stř 23. kvě 2012 20:36:23

forumman - ono se to nestane proto, že to řekl ElectriX - ono se to stane prostě proto, že trh je soběstačný a poradí si sám a není třeba do něj extra zasahovat. Menší regulace ano - ale omezeně a v rámci dropu, protože cenu si zase určí trh (nakupující a prodávající).

Osobně nefandím žádné cenové předpovědi jakéhokoliv předmětu. Prostě proto, že TEĎ je ten předmět ve hře a cena odpovídá jeho SOUČASTNÉ poptávce (popř. nákladům na jeho výrobu) - a zároveň na další mapě už nemusí být ten samý předmět potřeba vůbec a zase jeho cena bude odpovídat poptávce (spíš ne-poptávce).

Příklad: Rybí kůstky - součastná cena (tuším 1kk) odpovídá poptávce = jsou potřeba maximálně na výrobu jednoho levelu (7-8) u základních věcí. Teď kdyby GM přidali do zlepšování Dračích věcí jeden nebo víc levelů, kde by bylo potřeba 1-2-5 kusů Rybích kůstek, tak.... cena? Možná pak budou ještě dražší než součastné perly.

A nebo taky ne. Vědět na 100%, že cena určitého předmětu půjde nahoru nebo dolů, tak nevydělávám dropem ale předzásobuju se věcmi a následným prodejem.

Proto ani nejde konkrétně poradit malému levelu, na kterém předmětu se bude vydělávat a kolik. Tohle je strategie a na tu si musí každý přijít sám, rozhlídnout se a ohodnotit, co mu ponese víc.

A budoucnost cen? Mě se líbí vize od ElectriXe - pokud budeme nosit menší částky ze Swampu, budeme si moct dovolit nakupovat míň věcí. Dál, buď ty potřebné věci začneme sami dropit/vyrábět a součastně - po určitém čase - se trh sám přizpůsobí a upraví ceny tak, aby se věci zase stali prodejnými.

Souhlasím s tebou, že nejde udělat změnu, která by byla hodnocená kladně všemi skupinami hráčů. Ale asi se něco stalo, co donutilo Saggiho k tak razantnímu kroku. Rozhodit si hráče je to poslední na co GM myslí - ale něco převážilo i na touhle skutečností.

Můžeme vymýšlet "hypotézy", co a nebo kdo za tím vším stojí - topky, které si nahrabali a teď potřebují, aby bohatství zůstalo jen v jejich rukou, zásah mimozemšťanů atd. atd. - ale mnohem důležitější je sledovat změny a přemýšlet.

Myslet na to, jak v novém systému zase vydělávat. Třeba ne tolik, ale zase mít dostatečný příjem pro vlastní rozvoj. ;)

A nebo to vypneme a počkáme, jestli to Saggi nevrátí na původní stav. :)

PS: jestli si někdo myslí, že mám tak "blbý keci" právě proto, že jsem si nahrabal a teď se vezu/směju - tak se plete. Musím uznat vlastní chybu v tom, že jsem zbytečně váhal a čekal na to, jaké budou ty dračí věci - a podle toho jsem chtěl dodělat aktuálně rozdělaný PvP set na Války říší a nebo si PvP udělat z Dračích věcí. Kdybych věděl, že se pohne s dropem ve Swampu, tak tady dropím 8-12 hodin denně, abych si pak mohl ještě včas natočit potřebné bonusy. Teď je natočím taky (doufám) - ale za delší dobu, než jsem plánoval. Inu, po bitvě je každý generál. :D
ObrázekYMIRObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
+200k min.
Chunjo
ReLions
141
6P
full
P
P
P
Meripa

Diskas
Lv.3
Lv.3

Příspěvek od Diskas » stř 23. kvě 2012 20:36:58

GM sou chudaaaaaaaaaaaaaaaaaci kdyz ma nekdo pravdu a rekne svuj nazor na neco a GM se to nelibi tak to hned smazou a daj ti napomenuti :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: chdaci

Edit: To říkejte svému multiúčtu na kterém máte perma ban. Zde máte další warn, tentokrát za team insulting. A to i za tu povedenou PM. Měl by jste si uvědomit, že zde existují určitá pravidla slušné komunikace.
/Script
Obrázek

Rockum
Lv.5
Lv.5
Dal poděkování: 18 poděkování
Dostal poděkování: 2 poděkování

Příspěvek od Rockum » stř 23. kvě 2012 20:42:27

GM jde především o to aby jsme si posílali sms.. Ode mě at to nečekají..
Vy si máte svůj já mám svůj názor..
nic

Diskas
Lv.3
Lv.3

Příspěvek od Diskas » stř 23. kvě 2012 20:45:55

Rockum píše:GM jde především o to aby jsme si posílali sms.. Ode mě at to nečekají..

2x napisu svuj nazor mam z toho skoro ban oni mysli ze to asi ovladnou itemaci ale to asi tezko a beztak zavrou aj kerindor at si nikdo nevidelava a budou si ho pak honit do kriza :D
Obrázek

Secreat
Lv.20
Lv.20
Dal poděkování: 31 poděkování
Dostal poděkování: 4 poděkování

Příspěvek od Secreat » stř 23. kvě 2012 20:48:50

Diskas píše:
Rockum píše:GM jde především o to aby jsme si posílali sms.. Ode mě at to nečekají..

2x napisu svuj nazor mam z toho skoro ban oni mysli ze to asi ovladnou itemaci ale to asi tezko a beztak zavrou aj kerindor at si nikdo nevidelava a budou si ho pak honit do kriza :D
Nedávají ti warn a ban za tvůj názor :DDD Musíš si uvědomit, jak jsi to napsal - 1. - prej vulgarita. 2. - Nadáváš Gmkům ;)
...

Znova to zkouším. :up:

Zamčeno

• You do not have permission to post in chat.
@ Suko201 « čtv 5:10 pm »
diver píše:
Suko201 píše:
diver píše: Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
tma je pořád stejná, ale drop košťat je mnohem těžší.
Na youtube na starších videií takový tma není :-)
yes tak na starších videích je to zorne pole mnohem menší.. Ale takto černě je to už minimálně druhým rokem. Bohužel
@ TomasFoxx « čtv 4:05 pm »
taková kontrolni otazka, nez mi zacne srotovat mozek s tajnym ukolem, urcite byly pridane 2 nove hodnosti? my totiz vidime jen jednu
@ diver « čtv 3:34 pm »
Suko201 píše:
diver píše: Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
Na youtube na starších videií takový tma není :-)
@ Suko201 « čtv 3:07 pm »
@ diver « čtv 2:01 pm »
Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
@ Suko201 « čtv 11:21 am »
Mionix píše: @Suko201,  "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
ok, takže když to včera začalo ve 12, tak od toho času každé 4h bude boj až do konce eventu, chápu už správně? Nevím, kde sem předtím četl že 4x denně :’D
@ neasy « čtv 9:59 am »
:heart:
@ VOJTTANOOO « čtv 9:46 am »
@neasy uz to bezi :D
@ neasy « čtv 9:41 am »
tak napiste az to půjde :fight:
@ p4tresss « čtv 9:39 am »
dneska by to šlo :D
@ VOJTTANOOO « čtv 9:34 am »
no jasneee v poho :-) :D
@ neasy « čtv 9:32 am »
taky dobry dneska se budu poflakovat a hrat s vami ju
@ p4tresss « čtv 9:31 am »
konečne trochu oddych od prace
@ VOJTTANOOO « čtv 9:31 am »
joooo jde to :-) a co ty ? :D
@ neasy « čtv 9:31 am »
je to tak
@ p4tresss « čtv 9:30 am »
Sviatočne :D
@ neasy « čtv 9:30 am »
a jak se mate?
@ p4tresss « čtv 9:29 am »
Ako dlho bude údržba prosim ? :D
@ VOJTTANOOO « čtv 9:25 am »
ahoj, predpokladany konec udrzby ? :D
@ TomasFoxx « čtv 9:23 am »
@neasy,  čaaau kamo
@ neasy « čtv 9:17 am »
CUS CUS
@ Vydesenej « čtv 9:06 am »
hh a stánky zas dole :(
@ Hakan « stř 11:44 pm »
TomasFoxx píše: jo a 666 kosti odevzdat mi přijde jako extrémní přepal
To máš na další roky, aby se nemuselo vymýšlet nic dalšího
@ MastnyRozek « stř 7:44 pm »
@Narsi,  Aha dobře, děkuji :)
@ Narsi « stř 7:43 pm »
Zdravím, je prázdná jen pokud neprobíhá zrovna žádný vstup.
@ MastnyRozek « stř 7:41 pm »
@Mionix,  Ahoj na vývěsní tabuli ve městě po zvolení možnosti vstup do ugorohu se objevuje pouze prázdná tabulka https://i.imgur.com/f1lsa1D.png
@ Mionix « stř 5:46 pm »
@Suko201,  "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
@ Suko201 « stř 5:04 pm »
Takže ty časy jsou Teda 8:10 12:10 16:10 a 20:10?
@ Narsi « stř 4:09 pm »
V 16:10
@ TomasFoxx « stř 4:05 pm »
nema ted bejt dalsi boj o ugoroth?
@ TomasFoxx « stř 1:50 pm »
jo a 666 kosti odevzdat mi přijde jako extrémní přepal
@ Suko201 « stř 1:03 pm »
Narsi píše: Ty časy byly obdobně i u zabíjení se u májek. Jen se změnilo prostředí v kterém boje probíhají a mapa byla záměrně zvolena, kvůli vzpomínkám na staré časy.
aha, tak to si asi pamatuji špatně, dobře. Díky :-D
@ Narsi « stř 1:02 pm »
Ty časy byly obdobně i u zabíjení se u májek. Jen se změnilo prostředí v kterém boje probíhají a mapa byla záměrně zvolena, kvůli vzpomínkám na staré časy.
@ Suko201 « stř 12:58 pm »
Mě by zajímalo, kdo jako vymyslel ty časy těch válek. Však to normální pracující člověk, co má aspoň trochu i život tam venku, nemůže stihnout. Max tak jeden ten čas a to je dobrá bída. Bylo by dobré to doupravit.
@ TomasFoxx « stř 12:44 pm »
u tech kosti musi byt jmeno dyl, realne jsem ted v zamasku jen behal kolem zlute a cervene a kradl jim to ze zeme
@ Mionix « stř 12:41 pm »
@Valkaryan,  budou. Vyčkejte prosím do zítra.
@ Vydesenej « stř 12:40 pm »
Já teda čekal že to bude 15min jedna 15min druha 15min 3 a dál :D a ne že dropnu všechny naráz ale ok no
@ Relly « stř 12:30 pm »
@TomasFoxx,  To je záměr. Vracíme se do starých časů.
@ TomasFoxx « stř 12:25 pm »
a ent je prej nejakej buglej, ze ukazuje chx
@ TomasFoxx « stř 12:24 pm »
1v1 poust ch3
@ TomasFoxx « stř 12:24 pm »
@Vydesenej,  tak pod
@ Narsi « stř 12:21 pm »
Zdravím, je to v řešení. Děkujeme za trpělivost.
@ Vydesenej « stř 12:03 pm »
Tak já tě tímto vyhlašuju
@ TomasFoxx « stř 12:01 pm »
nefunguje vam vyhlaseni boha, tu cekame zbytecne
@ Valkaryan « stř 10:07 am »
Kdy budou v prodeji kloubouky?
@ Mionix « stř 7:39 am »
@Nonepovideeej,  Nejdou, jediné co jdou jsou z truhel. Ty co jsou z kalendáře se nově nastavovali neprodejné. Aby si nedělali hráči 100vky účtů a pak to neprodávali.
@ Vydesenej « stř 7:00 am »
Díky že jste udělali nějaký zajimavý vstup do Ugorohu a není to zas to stejné :)
@ Nonepovideeej « úte 11:38 pm »
Může mi někdo říct, proč nejdou dát do shopu zahradnická povolení z eventu a ani s nimi obchodovat? :(
@ Vydesenej « úte 5:47 pm »
Se to dostane ta údržba až na čtvrtek možná
@ gagefranjo « úte 4:11 pm »
Přicházejí velký změny (korektury)
@ Hakan « úte 12:53 pm »
To posouvání údržby je fakt parádní :lol:
@ Nonepovideeej « čtv 8:55 pm »
@Mionix,  Krásná práce :)
@ Mionix « čtv 6:57 pm »
@Nonepovideeej,  proto jsem to psal. GA byl tak šikovný, že to dokázal opravit bez údržby. :-)
@ Nonepovideeej « čtv 4:35 pm »
Mně se meteory dneska už spawnují celý den normálně :)
@ Mionix « čtv 7:48 am »
Tak chyba se spawnem meteorů snad opravena. Vyzkoušejte.
@ kovardominik « stř 9:55 pm »
když tu máme soutěž ke dni tance, všimnul si někdo že není ani jeden tanec při kterém by si postava s mečem v ruce neusekla hlavu a všechny ostatní části těla (kdyby to šlo samozřejmě)?
@ Mionix « stř 7:31 pm »
Ráno bude chviličková mimořádná údržba kvůli spawnu meteorů. Omlouváme se, GA hledá chybu.
@ Mionix « stř 6:00 pm »
@Nonepovideeej:up: děkuji
@ Nonepovideeej « stř 5:39 pm »
Ty meteory nejdou spawnout vůbec nikde, kde se normálně dají spawnout a eventové prémko mi taky nefunguje celý den..
@ Mionix « stř 4:52 pm »
@reeenda,  on sám z nedostupného místa zmizí a objeví se jinde, do toho sahat GM nesmí

Who is chatting

offline Fogru 
offline Mionix 
offline RAMHH