chci si založit BM suru přímo jen do kerindoru, ale nevím jaké kouzla si u BM sury mám dát na P.CHci ho vyexpit tak na 80 lvl, což jsou 4 kouzla
Děkuji Všem za pomoc
Edit: Upřesněn název tématu.
/Script

24s? A na co je potom rychlost kouzla?taqDROP píše:Ja by som siel bez kamena....24 sekund je opravdu dlho, za ten cas das 3x temnu ranu co da o 40% dokopy viac DMG ako kamen. Ale kedze ides na orkov, volil by som Kamen, ducha, temnu ranu, ranu ducha (bez temnej, lebo zasa tolko neberu) ale najlepsie je ist na 86 lvl

Ideš sa somnou hádať ?Zatox píše:24s? A na co je potom rychlost kouzla?taqDROP píše:Ja by som siel bez kamena....24 sekund je opravdu dlho, za ten cas das 3x temnu ranu co da o 40% dokopy viac DMG ako kamen. Ale kedze ides na orkov, volil by som Kamen, ducha, temnu ranu, ranu ducha (bez temnej, lebo zasa tolko neberu) ale najlepsie je ist na 86 lvl+ kámen bere o skoro 2x víc než ostatní skilly. Já mám ducha jen 11 a zbytek v těchle skillech a dávám si to na pohodu.

já dávám třeba jeden skill za druhým a nemusím vůbec čekat navíc na načítání.taqDROP píše:Ideš sa somnou hádať ?Zatox píše:24s? A na co je potom rychlost kouzla?taqDROP píše:Ja by som siel bez kamena....24 sekund je opravdu dlho, za ten cas das 3x temnu ranu co da o 40% dokopy viac DMG ako kamen. Ale kedze ides na orkov, volil by som Kamen, ducha, temnu ranu, ranu ducha (bez temnej, lebo zasa tolko neberu) ale najlepsie je ist na 86 lvl+ kámen bere o skoro 2x víc než ostatní skilly. Já mám ducha jen 11 a zbytek v těchle skillech a dávám si to na pohodu.
Ja čo tam chodím 4 mesiace?
Ehm. Dáva, to máš pravdu. Ale dáva 2x viacej ako temna rana. Ale temnu ranu das 3,5x častejšie. to znamená, ze 1,5x väčší dmg dáš ranou ako kamenom
A to že máš ducha na 11 je len tvoja hlúposť![]()
![]()
![]()
Prosím, nehádaj sa somnou, myslím že mám viac skúseností(lvl 95
![]()
)