Karma na G a rozhodnutí
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
-
P3tter
- Lv.14

- Dostal poděkování: 6 poděkování
Re: Karma na G a rozhodnutí
Já jako mental jedu UTOK
) Sice obrana by byla lepši.. Ale když sem to tak počital.... Tak to bude masakr 
- bananek
- Lv.10

- Dal poděkování: 4 poděkování
- Dostal poděkování: 24 poděkování
Nechce se mi zakládat nové téma, ale právě jsem si vybral odolnost, sice 1%, ale i to by mělo být trochu znát a s wp si beru pořád stejně jako s karmou M10. Tak by mě zajímalo, jestli si toho taky někdo všiml.
- Electrix
- Lv.22

- Dal poděkování: 172 poděkování
- Dostal poděkování: 956 poděkování
Ahoj, nevím, jak máš vybaveného WP, ale jestli si bereš zruškem třeba 5k, tak 1% z toho je 50. A samotné zruško má ve vzorečku implementovaný rozptyl (náhodné číslo v intervalu 50-100), takže ten rozdíl bude zatím jen hodně stěží viditelný (navíc magický útok a INT ten rozptyl násobí). To bys musel sundat zbraň a udělat průměr tak z alespoň 20-30 kouzel, pak už by to bylo vidět.bananek píše:Nechce se mi zakládat nové téma, ale právě jsem si vybral odolnost, sice 1%, ale i to by mělo být trochu znát a s wp si beru pořád stejně jako s karmou M10. Tak by mě zajímalo, jestli si toho taky někdo všiml.
EDIT: Promiň, nějak jsem si vsugeroval, že píšeš o zrušku (nebylo to tam předtím?
Naposledy upravil(a) Electrix dne pát 25. kvě 2012 16:41:10, celkem upraveno 1 x.
- bananek
- Lv.10

- Dal poděkování: 4 poděkování
- Dostal poděkování: 24 poděkování
Dělal jsem to vírem, kde bez věcí je dmg konstantní a s M10 i G1 bral pořád stejně.ElectriX píše:Ahoj, nevím, jak máš vybaveného WP, ale jestli si bereš zruškem třeba 5k, tak 1% z toho je 50. A samotné zruško má ve vzorečku implementovaný rozptyl (náhodné číslo v intervalu 50-100), takže ten rozdíl bude zatím jen hodně stěží viditelný (navíc magický útok a INT ten rozptyl násobí). To bys musel sundat zbraň a udělat průměr tak z alespoň 20-30 kouzel, pak už by to bylo vidět.bananek píše:Nechce se mi zakládat nové téma, ale právě jsem si vybral odolnost, sice 1%, ale i to by mělo být trochu znát a s wp si beru pořád stejně jako s karmou M10. Tak by mě zajímalo, jestli si toho taky někdo všiml.
- megac
- Lv.27

- Dal poděkování: 171 poděkování
- Dostal poděkování: 119 poděkování