Jsem ninja 100 s buffem 80%

Poměrně luxusní výbava 8x 75/10, full výhyb ( na mém levelu )
Jestli s proměnou nebo s dýkama bez proměny..
Jde mi spíše o exp

z premenoukyslikcz1 píše:Chtěl bych se zeptat s čím a kam mám jít poprvé do swampu
Jde mi spíše o exp
Ale zase v proměně zabiju příšery na jeden sek a nebude dropík :Xkado píše:z premenoukyslikcz1 píše:Chtěl bych se zeptat s čím a kam mám jít poprvé do swampu
Jde mi spíše o exp
z dykami je to o nicom jedinez ze by si mal mec a sekal z kona lebo ked sa ti to pekne roznmozni tak su dyki celkom neucinne
Nad tím jsem také přemýšlel, že udělám proměnu bez bonusů.. budu brát málo mobů tím pádem bude dost mobů na dropy a pořád stejně budu brát metinu, protože na něj bonusky nepůsobí.. Hmmshvetseek píše:V proměně můžeš kamkoliv a ani nemusíš mít ty bonusyBudeš brát sice méně, ale jenom mobům... S mečem a ze zvířete bych tě poslal dropovat na zvířata a expit na orky.
no odporucam zviera na drop alebo ak chces rychlo expit tak ezokyslikcz1 píše:Ale zase v proměně zabiju příšery na jeden sek a nebude dropík :Xkado píše:z premenoukyslikcz1 píše:Chtěl bych se zeptat s čím a kam mám jít poprvé do swampu
Jde mi spíše o exp
z dykami je to o nicom jedinez ze by si mal mec a sekal z kona lebo ked sa ti to pekne roznmozni tak su dyki celkom neucinne
A kam tedy mám chodit? To si mi neřekl