v tabulce mi chybý byolog 80lv, u postav útočící fyzickými kouzli platí jak na příšery tak i na lidi ! nebo to tak aspoň bylo a jestli se něco změnilo tak to nevím

ale jinak pěkná tabulka díky všem co se na tom podíleli
Promiňte, velice se Vám omlouvám asi je to jenom má chyba že nečtu každé téma, ale když jak Vy píšete možná za ten týden by se našlo 5 minut aby to bylo v tématu V Přípravě nemyslíte?ElectriX píše: terpen: Máš pravdu, chybí tam. Škoda, že jsi to nenapsal dřív, se Saggim se to řešilo skoro celý týden (klik). Uvidíme, jestli bude mít čas to tam přidat, je to přeci jen takový vcelku zbytečný bonus.
Ahoj, máš pravdu, že platí jak na příšery, tak na lidi, ale není to totéž, jako bonus na příšery a na lidi, tj. nesčítá se s nimi. Odměna za biologa 80 přímo ovlivňuje hodnotu útoku postavy (zvyšuje o 10%), takže to není bonus podobný žádnému jinému ve hře (=nezbylo na něj místo, podobně jako na biologa 70, poměr útoku, magická hodnota útoku+, magická obrana+, obrana+).Rok píše:Ahoj
v tabulce mi chybý byolog 80lv, u postav útočící fyzickými kouzli platí jak na příšery tak i na lidi ! nebo to tak aspoň bylo a jestli se něco změnilo tak to nevím
Ahoj,Saggitarius píše:od stredy (prvni upozorneni na dane tema co sem registroval myslim na tiketu)
do dneska, kdy se jiz finalne ladila podoba a ktere bonusy zahrnout a ktere je mozno vypustit
hmm 5 minut jsem si opravdu nenasel za tech 5 dni, omlouvam se
ja to pisu kde se da, ze koupim par hodin denne, a nikdo nechce prodat
Vůbec nepadají, takže asi těžkoPospeDrop píše:Lupněte sem někdo obrázek titanuDíky .
Každopádně dobrá prácička.