Ne nadávat ne ale když řekne nikdo svuj nazor neměl by se do něj pustit ... A ja si myslím že jich je malo se podívej občas do hry každej si tam děla co chce nadávky, spam, bugování, výměne obchody na jiných serverech....Teensaver píše:A.to jako si gm má nechat nadávat na svou osobu? Počet GM dle me stačí jelikož kvalitní GM se hledá težceOdpadlik píše:Naopak musí se přitvrdit a sehnat více GM aby bylo dost Adminu ve hře...
Lidi si dělají co chtějí ignorujou pravidla...
Ale GM by nemuseli být tak uražlivý
Až příliš tvrde pravidla
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
Re: Až příliš tvrde pravidla
-
- Lv. 11
- Dal poděkování: 4 poděkování
- Dostal poděkování: 3 poděkování
Je to asi pouze muj nazor a asi ho nezmenim co se týče te pomsty....S klidným svědomím Vás mohu ubezpečit v tom, že Já se nemstím, protože nemám důvod. Jak mi může někdo z Vás ublížit v online hře Navíc mě neznáte osobně, tak si myslete co chcete.
Já bojuji za lepší herní prostředí a odstranění zbytečných vykradení účtu.
Př: Hrál někdo xxx > jde na daný server> vytvoří account> a tady je ten kámen úrazu. Buď zadá identické ID a heslo jako u Nás a nebo je to server na 2 věci a GA si zjistí email.
Budou prázdniny a opět tu bude příliv nových hráčů a to i těch co jen nakouknou a prověřují si jak pracuje tým věčným spamování, tím pádem otravováním domácích hráčů. Nehledě na to, že je pak zablokován obchodní chat.
Zpřísnění pravidel muselo přijít. Stačí, když si každý GM zapne postavu a do hodiny je to pěkné číslo na odměňování. Kdybyste viděl 3 říše, tak mluvíte jinak. Kdo to má pořád číst a hlavně koho to zajímá?
PS: GM postavu jsem měl založenou dříve, nežli herní Takže mi tu netvrďte, že si léčím komplexy. Na herní chodím zřídka a to jen z nostalgie.
k tematu všichni tu mluvíte jen o serverech... ja nemyslim jen servery ale myslim i jine hry... např střílečky običejne kde se nezakladají accondy ano věřím propagace serveru je dosti blbe a obchody taky mezi servery ale vaš kamen urazu je v tom že ja myslím jen a pouze HRAJE NĚKDO XXX ne prodavam na XXX ne vymenim na XXX atd... ale jen oto jestli to nekdo hraje samozřejme když se jedna o jiný server mute ano beru ale když se jedna o CSko ktere stím nema vubec nic společneho tak myslim že za to by se banovat nemělo.... tot vše co myslím
a ktomu že se tu prí nemame na co stěžovat že na jiných serverech sou horší pravydla musim jen připomenout kamoše který napsal že GM XXX BYL NEJLEPŠÍ GM a dostal na tvrdo mute na pul dne a když se to řešilo přez ticket aby se zenta omluvil za neravoplatný mute sag se vyjadřil tak že se mu nikdo omlouvat nebude že prí nevěděl co mluví...
S pozdravem XiLidaX
JINNO ITS ME LIVE...
KINGS предал Jinno
Я остался, я буду мстить ...
DonnaS
Dona-F-Trade
KINGS предал Jinno
Я остался, я буду мстить ...
DonnaS
Dona-F-Trade
- Alea
- Čestný člen
- Dal poděkování: 37 poděkování
- Dostal poděkování: 347 poděkování
Sice nejsem GM, ale dovolim si odpovedet, jak to vidim ja.Saliven píše:Je to asi pouze muj nazor a asi ho nezmenim co se týče te pomsty....S klidným svědomím Vás mohu ubezpečit v tom, že Já se nemstím, protože nemám důvod. Jak mi může někdo z Vás ublížit v online hře Navíc mě neznáte osobně, tak si myslete co chcete.
Já bojuji za lepší herní prostředí a odstranění zbytečných vykradení účtu.
Př: Hrál někdo xxx > jde na daný server> vytvoří account> a tady je ten kámen úrazu. Buď zadá identické ID a heslo jako u Nás a nebo je to server na 2 věci a GA si zjistí email.
Budou prázdniny a opět tu bude příliv nových hráčů a to i těch co jen nakouknou a prověřují si jak pracuje tým věčným spamování, tím pádem otravováním domácích hráčů. Nehledě na to, že je pak zablokován obchodní chat.
Zpřísnění pravidel muselo přijít. Stačí, když si každý GM zapne postavu a do hodiny je to pěkné číslo na odměňování. Kdybyste viděl 3 říše, tak mluvíte jinak. Kdo to má pořád číst a hlavně koho to zajímá?
PS: GM postavu jsem měl založenou dříve, nežli herní Takže mi tu netvrďte, že si léčím komplexy. Na herní chodím zřídka a to jen z nostalgie.
k tematu všichni tu mluvíte jen o serverech... ja nemyslim jen servery ale myslim i jine hry... např střílečky običejne kde se nezakladají accondy ano věřím propagace serveru je dosti blbe a obchody taky mezi servery ale vaš kamen urazu je v tom že ja myslím jen a pouze HRAJE NĚKDO XXX ne prodavam na XXX ne vymenim na XXX atd... ale jen oto jestli to nekdo hraje samozřejme když se jedna o jiný server mute ano beru ale když se jedna o CSko ktere stím nema vubec nic společneho tak myslim že za to by se banovat nemělo.... tot vše co myslím
a ktomu že se tu prí nemame na co stěžovat že na jiných serverech sou horší pravydla musim jen připomenout kamoše který napsal že GM XXX BYL NEJLEPŠÍ GM a dostal na tvrdo mute na pul dne a když se to řešilo přez ticket aby se zenta omluvil za neravoplatný mute sag se vyjadřil tak že se mu nikdo omlouvat nebude že prí nevěděl co mluví...
S pozdravem XiLidaX
Miluji, kdyz nekdo zacne na lidi hazet spinu stylem - kdysi davno jedne osobe se stalo neco takoveho a ona v tom byla zcela nevinne... A nakonec z toho vyleze, ze vsichni jsou hrozne nespravedlivi, netolerantni apod... Kazda vec ma dve strany - jednu vidite vy ci ji berete jako dannou, protoze vam nekdo neco rekl, druhou vidi ti, co vidi do logu. Je zbytecne tu resit neco, co uz neni a bylo na ticketu uzavreno.
Zpet k tematu:
Kdyz nekdo napise do zavolat: "Cau, hraje nekdo offik?". Tezko tim mysli, ze jde poklabosit o offiku. Vetsinou to vola proto, ze pak nasleduje - prodam ucet/vymenim ucet. Zde je kamen urazu, jelikoz tyhle prodeje a vymeny jsou zakazany propagovat.
Kdyz se lognete do jine hry, taky tam volate neco o jine hre? To bych chtela videt... Samozrejme vam ale neni braneno bavit se o jinych hrach, ale nevyvolavejte to v zavolat, natoz jak to nekteri spamujete kazdou minutu. Mate potrebu i presto si vykecavat o "CSku", prosim - mate pm, cechovni chat, skupinovy chat, icq, skype, facebook - kdo vam brani?
Zaujal me tu jeden komentar s prirovnanim k reklamam primy na nove. Mam za to, ze i ten odpivida celkem presne.
Libi se mi, jak si vzdy nekdo postavi hlavu, ze zrovna neco se mu nelibi a hned se prizene dalsich 10, co mu prizvukuji a ohaneji se slovy jako svoboda slova apod... Tak ja vam k tomu napisu tez neco - rikejte si co chcete, ale to, co nechate projit od vasi hlavy k prstum na klavesnici, u toho premyslejte. Preci jen, nerika se nadarmo, co je psano, to je dano...
"Mým revírem je fórum, mé tempo bude vražedné. Mí protivníci jsou opakující se témata, nezdvořáci a přispívající maniaci. Jako BM se budu snažit pracovat ve dne v noci. Mým úkolem je chránit vaší bezpečnost."
- Teensaver
- Lv.28
- Dal poděkování: 265 poděkování
- Dostal poděkování: 149 poděkování
ACTA rulez..
Takže nepište do chatu nic o hrách, to chápeme(minimalne já)
ALE!
Když mi nekdo neznámej napíše do Pm jestli nehraju/nechci hrát/nechci vymenit účet atď tak to se nepovažuje za trestné?(pokud me to obtežuje)
PS: Vypnout PM? A pak se mi kvuli nejakému.. jedinci nedopíše 5 dalších

Takže nepište do chatu nic o hrách, to chápeme(minimalne já)
ALE!
Když mi nekdo neznámej napíše do Pm jestli nehraju/nechci hrát/nechci vymenit účet atď tak to se nepovažuje za trestné?(pokud me to obtežuje)
PS: Vypnout PM? A pak se mi kvuli nejakému.. jedinci nedopíše 5 dalších
-
- Chat Center
-
- You do not have permission to post in chat.

@
Hakan « úte 6:14 pm »

@
TomasFoxx « úte 5:58 pm »

@
TomasFoxx « úte 5:58 pm »

@
TomasFoxx « úte 5:20 pm »

@
Azaril « úte 5:17 pm »

@
Hakan « úte 4:47 pm »