Náhrdelník tedy, Zdobený Ametistový x Zdobený z Nebezkých slz
Co myslíte? Myslím si že těch skoro 100% na obnovu zb mi nepříde potřeba, nyní mám klasický náhrdelník z nebezkých slz a myslím že bez těch průniků by to bylo horší

Tak průniky jsou ti nanic ,když mají pvp hráči co nejméně obrany to nedáš ani raz průnik skoro spíše bílé zlato kde máš sílu... a na pvm je jasně ametyst...Davisss píše:Zdravím, jelikož mi nejde přidávat toho téma přímo do Té určité postavy.
Co myslíte? Myslím si že těch skoro 100% na obnovu zb mi nepříde potřeba, nyní mám klasický náhrdelník z nebezkých slz a myslím že bez těch průniků by to bylo horšíDíky všem za radu

počítám že dělat si pořád ty eliky není lepší než si radši udělat ty ze slzJurasSaga píše:Pokud používaš eliky na pruniky tak bych volil bile zlato přece jen jde ta sila v hodnote utoku poznat. Ale pokud bez eliku na pruniky tak rozhodne ze slz

staci aby tvoj protivnik mal shelko(najviac pouzivane na pvp 105+) a pruniku su celkom pekneTrolFace píše:Tak průniky jsou ti nanic ,když mají pvp hráči co nejméně obrany to nedáš ani raz průnik skoro spíše bílé zlato kde máš sílu... a na pvm je jasně ametyst...Davisss píše:Zdravím, jelikož mi nejde přidávat toho téma přímo do Té určité postavy.
Co myslíte? Myslím si že těch skoro 100% na obnovu zb mi nepříde potřeba, nyní mám klasický náhrdelník z nebezkých slz a myslím že bez těch průniků by to bylo horšíDíky všem za radu

Ametyst na PvM???TrolFace píše:Tak průniky jsou ti nanic ,když mají pvp hráči co nejméně obrany to nedáš ani raz průnik skoro spíše bílé zlato kde máš sílu... a na pvm je jasně ametyst...Davisss píše:Zdravím, jelikož mi nejde přidávat toho téma přímo do Té určité postavy.