[Návrh] Biolog
- TS96
- Lv.19
- Dal poděkování: 22 poděkování
- Dostal poděkování: 82 poděkování
Re: [Návrh] Biolog
Blbost, biolog na stávajícím principu funguje už hezkejch pár let, je nesmysl se v tom vrtat.
Just open your eyes
Just open your eyes
And see that life is beautiful.
Will you swear on your life,
That no one will cry at my funeral?
Just open your eyes
And see that life is beautiful.
Will you swear on your life,
That no one will cry at my funeral?
-
- Lv. 18
- Dal poděkování: 4 poděkování
- Dostal poděkování: 22 poděkování
zachvilku tu stejne bude i navrh s karmou a herbarkem .....okecaj si to tim ze se chtej vyrovnat tem co zacli hrat drive....
uz tady tomu nerozumim......
Mam te rad :-*
- Electrix
- Lv.22
- Dal poděkování: 172 poděkování
- Dostal poděkování: 955 poděkování
Já nevím, je to docela těžké rozhodnout. Ale když se lidově řečeno "vykašleme" na to, jak to bylo v minulosti a koho to poškodí (se třemi dokončenými biology ve stylu 1-2 denně to jde ztuha), pořád mi přijde, že je to tak trochu proti principu toho úkolu. Biolog přece vždycky tvrdí, že pracuje na výzkumu předešlého předmětu, proto mu nemůžeš donést nový.Absinthak píše:Co to melete za kraviny. Všichni by ho měli hned?Všem by se akorát dostala stejná šance mít ho za stejnou dobu s rozdíly pouze několika dní na základě toho, jak moc vám bude uznávat, resp. neuznávat. Jste hrozně divní a zabednění. Nezapomeňte založit topic o tom, jak nikdo není ve svatý a že chcete nalákat nováčky. :DDD
Podle mě je to přehnané ulehčení hry, vždyť sehnat 6 sběratelských předmětů za den je u většiny úkolů úplná hračka, ta obtížnost je daná právě nutností hlídat si časy. Takže spíše PROTI, ale už se staly i horší věci, brojit proti tomu nebudu.
P.S.: I když si někdo udělá rychleji biologa, nikdy se nebude moci rovnat těm, kteří sedí u metinu třeba 6 a více hodin denně (důvody si jistě každý domyslí sám). Jestli chce někdo tohle změnit, možná že hraje špatnou hru (nic ve zlém).
Návody: Bonusy I. |
Bonusy II. | Biolog | Těžba | Vedení | Talismany
Pomocníci: Skillculator(
) |
Expulator | Lovecké(
) | Mapa pokladu | Dračí věci | Prům. & Pošk. | Dračí věci | Točení bonusů
„Pouze život, který žijeme pro ostatní, stojí za to.“ - [A. Einstein]

Pomocníci: Skillculator(

„Pouze život, který žijeme pro ostatní, stojí za to.“ - [A. Einstein]
- drago23
- Lv.5
- Dal poděkování: 1 poděkování
- Dostal poděkování: 2 poděkování
Je pravda že to taky nestíhám a občas ho nedám třeba i 2 dny
ale zase je fakt že o tom to je a asi bych to neměnil
ale zkus to poslat na ticket a uvidíš co ti napíše tým 

- JustPlay
- Lv.23
- Dal poděkování: 45 poděkování
- Dostal poděkování: 75 poděkování
Konečně někdo normální který pochopil hlavní důvod tohoto návrhu. Cením si toho díky.Absinthak píše:Co to melete za kraviny. Všichni by ho měli hned?Všem by se akorát dostala stejná šance mít ho za stejnou dobu s rozdíly pouze několika dní na základě toho, jak moc vám bude uznávat, resp. neuznávat. Jste hrozně divní a zabednění. Nezapomeňte založit topic o tom, jak nikdo není ve svatý a že chcete nalákat nováčky. :DDD
Pro.
Podpis odstraněn pro porušení pravidel pro podpisy.
- BlackHunter
- Lv.16
- Dostal poděkování: 1 poděkování
Fajn,keby sa mal zamietnuť každý návrh štýlom že:Tí a tí to spravili aj bez toho.Ok zrušme SWAMP tiež niektorí dokázali bez neho dať lvl115.Zrušme jazdecké zvieratá,tí predtým ich tiež nemali.A takto môžem pokračovať ďalej a ďalej.Server sa vyvíja a vy sami to furt kecáte a teraz by to nemalo byť, lebo to nemal niekto predtým?Trošku si s prepáčením serete do huby 
Edit: Bez. Warn za vulgaritu.
/Script

Edit: Bez. Warn za vulgaritu.
/Script

Ďakujem JeSTeRSK za parádny podpis

Come Here You Fucking B@#ch!
-
- Lv. 18
- Dostal poděkování: 22 poděkování
prave proto ze server jde dopredu....potrebujes swamp ty joudo ...a ostatni veci...ale ten biolog neni vazne dulezitej az tak... kazdej zacinal od 0 a musel si delat biologa po 8 hodinach ....a tedka by to melo bejt jinak??? premejslej nez neco napises ......
uz tady tomu nerozumim......
- JustPlay
- Lv.23
- Dal poděkování: 45 poděkování
- Dostal poděkování: 75 poděkování
Souhlasím,hlavně jitra už mám plný zuby. Ostatní komanduje ale aby sám něco vymyslel to ne...BlackHunter píše:Fajn,keby sa mal zamietnuť každý návrh štýlom že:Tí a tí to spravili aj bez toho.Ok zrušme SWAMP tiež niektorí dokázali bez neho dať lvl115.Zrušme jazdecké zvieratá,tí predtým ich tiež nemali.A takto môžem pokračovať ďalej a ďalej.Server sa vyvíja a vy sami to furt kecáte a teraz by to nemalo byť, lebo to nemal niekto predtým?Trošku si s prepáčením serete do huby
Podpis odstraněn pro porušení pravidel pro podpisy.
- BlackHunter
- Lv.16
- Dostal poděkování: 1 poděkování
Ja premýšľam, ale ty asi nie.Preboha pochop!Sú tu aj noví ľudia, ktorí chcú tiež byť dobrí, a byť vo svätej,ale bez bio to nedáš.Bio je s výskumníkami záležitosť cca na trištvrte roka.A ešte niečo,keď neni tak dôležitý, prečo potom furt protestuješ?!jitro píše:prave proto ze server jde dopredu....potrebujes swamp ty joudo ...a ostatni veci...ale ten biolog neni vazne dulezitej az tak... kazdej zacinal od 0 a musel si delat biologa po 8 hodinach ....a tedka by to melo bejt jinak??? premejslej nez neco napises ......
a ja sa mám zamýšľať než niečo napíšem

Ďakujem JeSTeRSK za parádny podpis

Come Here You Fucking B@#ch!
- Absinthak
- Lv.14
- Dal poděkování: 52 poděkování
- Dostal poděkování: 88 poděkování
Chodím se sem pobavit jen občas na pár chvil, ale zde je komunita furt stejná a proto tento nápad podporuji. Kdybych byl hrající a biologa neměl, byl bych pro stejně tak, jako kdybych byl hrající a bio hotového měl.ElectriX píše:Já nevím, je to docela těžké rozhodnout. Ale když se lidově řečeno "vykašleme" na to, jak to bylo v minulosti a koho to poškodí (se třemi dokončenými biology ve stylu 1-2 denně to jde ztuha), pořád mi přijde, že je to tak trochu proti principu toho úkolu. Biolog přece vždycky tvrdí, že pracuje na výzkumu předešlého předmětu, proto mu nemůžeš donést nový.
Podle mě je to přehnané ulehčení hry, vždyť sehnat 6 sběratelských předmětů za den je u většiny úkolů úplná hračka, ta obtížnost je daná právě nutností hlídat si časy. Takže spíše PROTI, ale už se staly i horší věci, brojit proti tomu nebudu.
P.S.: I když si někdo udělá rychleji biologa, nikdy se nebude moci rovnat těm, kteří sedí u metinu třeba 6 a více hodin denně (důvody si jistě každý domyslí sám). Jestli chce někdo tohle změnit, možná že hraje špatnou hru (nic ve zlém).
Také jsem odevzdával stylem 2x denně max. Dokončil jsem biologa po konci aktivního hraní a do války zavítal s výbavou starou více jak čtvrt roku. Udělalo to docela slušný rozdíl v síle postavy, a proto mi přijde jako dobrý nápad to, aby si nováček(nebo spíše chudák), který přijde hrát metin a ne zde budovat životní styl, nemusel dělat hlavu, že většina budíkářů si dává bio vícekrát než on. Stejně tak nevím, proč se tu vedou nekonečné debaty o tom, jak tu pvp upadá a přitom se zde objeví docela slušný návrh na povzbuzení nových hráčů a stejně ho pošlete někam.
Tady byla vždy skupina tupců(nemyslím tebe), kteří byli proti jakékoli změně, která by pouze nastavila všem stejné možnosti. Proč, to si asi každý domyslí.
Je mi více než jasné, že tohle neprojde, ale můj názor je k návrhu stejně kladný.
Naposledy upravil(a) Absinthak dne čtv 31. kvě 2012 20:08:02, celkem upraveno 1 x.
-
- Chat Center
-
- You do not have permission to post in chat.

@
Mionix « pát 7:34 am »

@
Borda91 « čtv 3:09 pm »

@
Borda91 « čtv 2:21 pm »

@
Suko201 « čtv 5:10 pm »

@
TomasFoxx « čtv 4:05 pm »

@
diver « čtv 3:34 pm »