no dobře no tak jitro podáme návrh ať jde biolog odevzdávat hne po sobě?jitro píše:to prave nemuzes protoze by si stezovali ze sou ve skole v praci nebo tak...takze by na tom byli stejne..proste to nechat jak to je a jeto.....Morfik píše:ja bych to dal odevzdavat treba po mensim casovem intervalu treba 4 h
[Návrh] Biolog
- Morfik
- Lv.15

- Dal poděkování: 8 poděkování
- Dostal poděkování: 3 poděkování
Re: [Návrh] Biolog
| BrruceLee | ||
|---|---|---|
| Shinsoo | Ninja - Archer | 112 LvL |
Bio-Úlomky
[/td][td]Zručnost-M2Karma-16[/td][tr][td][/td][td]
Game for Fun
[/td][td]----[/td][/tr][/table]Proč nerostu na LVL? Jednoduché!- není proč expit
-
Hard
- Lv. 18

- Dal poděkování: 28 poděkování
- Dostal poděkování: 36 poděkování
Ahoj,
jsem proti... když chceš mít dobrého biologa, tak pro to něco udělej... Navíc by to bylo nefér vůči ostatním kteří už ho mají hotového... Mě už těch biologů taky moc neschází a kdyby to bylo tak jak navrhuješ biologa by měl kde kdo... K tomu tvému editu... Je to ulehčení.. ne každý dává biologa poctivě každých 8 hodin, tak mi řekni co na tom podle tebe není jako ulehčení když místo toho, aby si člověk udělal ten čas tak si zajde 1x za den na max. 5 minut na sindicate, odevzdá naráz 3 předměty a pak zase off? Pokud chceš lepšího biologa tak si udělej čas jako všichni ostatní...
A pro lidi: To že nemáte čas je váš problém... ostatně kdo z nás ho má že? Já mám taky spoustu práce, ale vždycky si ten čas nějakým způsobem udělám...
jsem proti... když chceš mít dobrého biologa, tak pro to něco udělej... Navíc by to bylo nefér vůči ostatním kteří už ho mají hotového... Mě už těch biologů taky moc neschází a kdyby to bylo tak jak navrhuješ biologa by měl kde kdo... K tomu tvému editu... Je to ulehčení.. ne každý dává biologa poctivě každých 8 hodin, tak mi řekni co na tom podle tebe není jako ulehčení když místo toho, aby si člověk udělal ten čas tak si zajde 1x za den na max. 5 minut na sindicate, odevzdá naráz 3 předměty a pak zase off? Pokud chceš lepšího biologa tak si udělej čas jako všichni ostatní...
A pro lidi: To že nemáte čas je váš problém... ostatně kdo z nás ho má že? Já mám taky spoustu práce, ale vždycky si ten čas nějakým způsobem udělám...
Server:Sindicate
Full P, Zručnost: M5, Herbaření: 15, Kůň: MH, Zkrocen: Dino, Biolog: Rez. Čepele Kordu 0/65, Rekord v Kerindoru: Minotauři-325 úlomků, Hodnost: Dobyvatel, Karma: 8
Hlavní postava: Hard169 Lv 122+
Server:Sinfortia
Full P, Zručnost: 16, Herbaření: 8, Kůň: MH, Zkrocen: Nic, Biolog: Červené Větve 20/40, Hodnost: Dobrodruh, Karma: 6
Hlavní postava: Hard Lv 110+
Rychle klikni
Full P, Zručnost: M5, Herbaření: 15, Kůň: MH, Zkrocen: Dino, Biolog: Rez. Čepele Kordu 0/65, Rekord v Kerindoru: Minotauři-325 úlomků, Hodnost: Dobyvatel, Karma: 8
Hlavní postava: Hard169 Lv 122+
Server:Sinfortia
Full P, Zručnost: 16, Herbaření: 8, Kůň: MH, Zkrocen: Nic, Biolog: Červené Větve 20/40, Hodnost: Dobrodruh, Karma: 6
Hlavní postava: Hard Lv 110+
Rychle klikni
Spoiler:
hihi pozdě 
-
1Naruto1
- Lv. 18

- Dal poděkování: 97 poděkování
- Dostal poděkování: 64 poděkování
ja si ho taky udělal 2x denně rano ve 4:30 před odjezdem a večer 18-20 tak to mam jaHard píše:Ahoj,
mam hodně kamošu a sem na to pyšnej !
http://ask.fm/BorivojNimmerfroh#_=_ ptej se
parodie na ekuru: http://www.youtube.com/watch?v=-ldiN2i7zx8
http://plug.dj/hitparada-borivoje/ top místnost v čr
https://www.facebook.com/borivoj.nimmerfroh
http://ask.fm/BorivojNimmerfroh#_=_ ptej se
parodie na ekuru: http://www.youtube.com/watch?v=-ldiN2i7zx8
Spoiler:
Droper na 61 war -57lvl
droper do keri ninja-76
buff-100lvl
hlavní war-113lvl
stuner-76lvl
droper do keri ninja-76
buff-100lvl
hlavní war-113lvl
stuner-76lvl
https://www.facebook.com/borivoj.nimmerfroh
- JustPlay
- Lv.23

- Dal poděkování: 41 poděkování
- Dostal poděkování: 68 poděkování
Dobře,tak podle toho co tu ty říkáš tak já v práci jako barman řeknu šéfovy že přijdu za 30minut zpět protože musím domů odevzdat biologa,trošku na hlavu nemyslíš? Jestli si to myslel vážně,tak velice pochybuji že si v životě udržíš nějakou práci protože tohle by jsi udělal jednou a naposled.Hard píše:Ahoj,
Podpis odstraněn pro porušení pravidel pro podpisy.
-
DpetanD
- Lv.14

- Dal poděkování: 4 poděkování
- Dostal poděkování: 19 poděkování
Oukej, tak ještě jedno přirovnání.Gwynbleidd píše:Ano, srovnávám. Ale princip je stejný.DpetanD píše:Srovnáváš tu jabka s hruškama..Gwynbleidd píše: Já bych možná zrušil i Mka i Gčka a udělal rovnou P ať to ti, kdož nemají na duše můžou dohnat
Nemám to, ale chci to co nejrychleji získat.. aaaa ulehčím si cestu k tomu to získat.. typický český člověk
Máš přenosit paletu střešních tašek, budeš je nosit po jedný nebo po třech abys to měl rychle?..
Chytrý člověk bude nosit 3 tašky, aby to měl rychleji a tolik se u toho nenaběhal..
-
sir elabor
- Lv.19

- Dal poděkování: 119 poděkování
- Dostal poděkování: 13 poděkování
trošku nevýhoda oproti těm, co už mají biologa hotového nebo u konce nemyslíš? a to, že jste začali pozdě, nebo ho neodevzdávali pravodelně, tak za to vám nikdo nemůžeDpetanD píše:
Oukej, tak ještě jedno přirovnání.
Máš přenosit paletu střešních tašek, budeš je nosit po jedný nebo po třech abys to měl rychle?..
Chytrý člověk bude nosit 3 tašky, aby to měl rychleji a tolik se u toho nenaběhal..
a další příjde návrh na herbařko? jen proto, že nesázíte bylinky, tak jak to hra umožňuje ......
Spoiler:
BLBOST
...comming soon...
| Jméno | charakter | level | říše |
|---|---|---|---|
| RockStarMag | Šaman - drak | 129 | SHINSOO |
- bananek
- Lv.10

- Dostal poděkování: 24 poděkování
Tak to budeš pěknej hlupák, já bych si vzal ještěrkuDpetanD píše: Oukej, tak ještě jedno přirovnání.
Jihočeská šlechta
-
jitro
- Lv. 18

- Dostal poděkování: 22 poděkování
DpetanD....nemuzes to prirovnavat s taskama na strechu to je uplne neco jineho........a este takhle hloupe....
uz tady tomu nerozumim......
Mam te rad :-*
Mam te rad :-*
- Wenneis
- Lv.19

- Dostal poděkování: 33 poděkování
-
Hiei
- Lv.10

- Dal poděkování: 8 poděkování
- Dostal poděkování: 12 poděkování
dealer to opísal parádnejitro píše:DpetanD....nemuzes to prirovnavat s taskama na strechu to je uplne neco jineho........a este takhle hloupe....