a sekal to z koně, buff bych měl 100% a jenom bych stál a plášťoval a s Buffem si sbíral pruty, myslíte že to má cenu dělat a jestli to zvýší výdělek ?
ninja-swamp-výdělek-meč?
- princik
- Lv.26

- Dal poděkování: 61 poděkování
- Dostal poděkování: 18 poděkování
ninja-swamp-výdělek-meč?
Ahoj, se svým ninjem lvl 121 v proměně s lukem dávám takových 300kk a míň na plášťování ezouchů, tak jsem přemýšlel o tom že bych udělal uran (doufam že se tak jmenuje
takej ten zelenej
)
a sekal to z koně, buff bych měl 100% a jenom bych stál a plášťoval a s Buffem si sbíral pruty, myslíte že to má cenu dělat a jestli to zvýší výdělek ?
Naposledy upravil(a) princik dne sob 02. čer 2012 12:53:43, celkem upraveno 1 x.
PrincBenHur 110 war
-
kado
- Lv.39

- Dal poděkování: 78 poděkování
- Dostal poděkování: 174 poděkování
Re: ninja-swamp-výdělek-meč?
no viac sa ti to rozmnozi takze asi na 80% by si mal lepsie zarobokprincik píše:Ahoj, se svým ninjem lvl 121 v proměně s lukem dávám takových 300kk a míň na plášťování ezouchů, tak jsem přemýšlel o tom že bych udělal uran (doufam že se tak jmenujetakej ten zelenej
)
Lidi, s blbejma nikdy nediskutujte. Jednak je to ztráta času a jednak jim prokazujete laskavost, že je vůbec berete na vědomí. Jan Werich
© kado 2014
We are workout
© kado 2014
We are workout
- D3NJIs
- Lv.28

- Dal poděkování: 264 poděkování
- Dostal poděkování: 73 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Otázkou je, zda bys to ustál, ale myslím si, že jo. Doporučuji ti to vyzkoušet 
- princik
- Lv.26

no, s buffem 100% prej nic neberou, už mám 96.6% tak este talismany a je toD3NJIs píše:Otázkou je, zda bys to ustál, ale myslím si, že jo. Doporučuji ti to vyzkoušet
ale právě se tady ptám protože se mi nechce házet do uranu zbytečně moc peněz
PrincBenHur 110 war
-
DpetanD
- Lv.14

- Dal poděkování: 4 poděkování
- Dostal poděkování: 19 poděkování
Určitě je to lepší..budou se ti mnohem více množit a nedávej stun do věcí..
- princik
- Lv.26

stun ve věcích snad ani nemámDpetanD píše:Určitě je to lepší..budou se ti mnohem více množit a nedávej stun do věcí..
no, jdu to vyzkouset s uranem +0 ale beru s sebou proměny, je mi jasný že to s tím mečem na +0 nemá cenu
PrincBenHur 110 war
-
Gawaina
- Lv.19

- Dal poděkování: 39 poděkování
- Dostal poděkování: 34 poděkování
Když víš že to s tím mečem+0 nemá cenu tak proč ho bereš?princik píše:stun ve věcích snad ani nemámDpetanD píše:Určitě je to lepší..budou se ti mnohem více množit a nedávej stun do věcí..
no, jdu to vyzkouset s uranem +0 ale beru s sebou proměny, je mi jasný že to s tím mečem na +0 nemá cenu
- princik
- Lv.26

jenom tak zkušebně abych si zaznamenal DMG před a poGawaina píše:Když víš že to s tím mečem+0 nemá cenu tak proč ho bereš?princik píše:stun ve věcích snad ani nemámDpetanD píše:Určitě je to lepší..budou se ti mnohem více množit a nedávej stun do věcí..
PrincBenHur 110 war
- princik
- Lv.26

takže, omlouvám se za double post, a zároveň refesh
byl jsem ve swampu a zkousel jsem to s mecem (+0,prum14%,bez kamenu) a s buffem 96%, udržím toho mega moc , ale beru 5k kritikem , spíš se bojím jestli to nebude tak že s proměnou jich zabiju víc za swamp než s mečem
byl jsem ve swampu a zkousel jsem to s mecem (+0,prum14%,bez kamenu) a s buffem 96%, udržím toho mega moc , ale beru 5k kritikem , spíš se bojím jestli to nebude tak že s proměnou jich zabiju víc za swamp než s mečem
PrincBenHur 110 war