a sekal to z koně, buff bych měl 100% a jenom bych stál a plášťoval a s Buffem si sbíral pruty, myslíte že to má cenu dělat a jestli to zvýší výdělek ?
no viac sa ti to rozmnozi takze asi na 80% by si mal lepsie zarobokprincik píše:Ahoj, se svým ninjem lvl 121 v proměně s lukem dávám takových 300kk a míň na plášťování ezouchů, tak jsem přemýšlel o tom že bych udělal uran (doufam že se tak jmenujetakej ten zelenej
)
a sekal to z koně, buff bych měl 100% a jenom bych stál a plášťoval a s Buffem si sbíral pruty, myslíte že to má cenu dělat a jestli to zvýší výdělek ?
no, s buffem 100% prej nic neberou, už mám 96.6% tak este talismany a je toD3NJIs píše:Otázkou je, zda bys to ustál, ale myslím si, že jo. Doporučuji ti to vyzkoušet
stun ve věcích snad ani nemámDpetanD píše:Určitě je to lepší..budou se ti mnohem více množit a nedávej stun do věcí..
Když víš že to s tím mečem+0 nemá cenu tak proč ho bereš?princik píše:stun ve věcích snad ani nemámDpetanD píše:Určitě je to lepší..budou se ti mnohem více množit a nedávej stun do věcí..
no, jdu to vyzkouset s uranem +0 ale beru s sebou proměny, je mi jasný že to s tím mečem na +0 nemá cenu
jenom tak zkušebně abych si zaznamenal DMG před a poGawaina píše:Když víš že to s tím mečem+0 nemá cenu tak proč ho bereš?princik píše:stun ve věcích snad ani nemámDpetanD píše:Určitě je to lepší..budou se ti mnohem více množit a nedávej stun do věcí..
no, jdu to vyzkouset s uranem +0 ale beru s sebou proměny, je mi jasný že to s tím mečem na +0 nemá cenu