Ja som na meteoroch nezarabal nikdy

A ak chces aj ovela viac...dropni musle, jantar, chod si zarybarit....ak ak sa ti podari ( ako mne

uz po druhykrat drzim palce

zdenekreklamak píše:Prosím tě co si tu takhle stěžuješ??:)
Vždyť je to jenom hra, prostě nějaký den vyděláš a nějaký den zase nic je to prostě o náhodě.
U téhle hry prostě člověk musístrávit nějakou tu hodinku za den a né 5 minut, to se ti pak nedivím, že nic nevyděláš.
Já jsem třeba kopal zhruba hodinku a půl a nakopal jsem cca 2500,- nebeských slz, ty jsem přetavil a za 30 minut ve stánku jsem si vydělal 75kk, což je celkem hezký ne za 2 hodinky hraní?
Taky nejsem aktivní hráč, ale tato hra je lehká, tady si dokážeš vydělat 500kk za den
Hraju to měsíc a mám 82 lvl a vše na P a věci až na botky +9
Hrál jsem ofiko rok a půl a co jsem nahrál 71 lvl věci s těží +7 a čtení knih?Měl jsem 2 G, tam teprve můžeš říct, že se tam nedá vydělat.
Tak ty úlomky prodávej 1ks/5KK pokud uděláš takhle 200 máš vyděláno 1KKK za necelej den to máš prodané aj dřívFenrir99 píše:Ahoj. Už opravdu nevím jak si mám vydělat. Na metinech je to nic moc a strávil jsem tam přes 60 000 minut tam už mě to netáhne. BM sura v Keri sice hezký, ale jaksi nikdo nic nekupuje. Střepy a mudrcovky za 50kk, jsem rád když za den prodám 2,3 kusy. Opravdu mě už nic nenapadá.
MadaraPL píše:Tak ty úlomky prodávej 1ks/5KK pokud uděláš takhle 200 máš vyděláno 1KKK za necelej den to máš prodané aj dřívFenrir99 píše:Ahoj. Už opravdu nevím jak si mám vydělat. Na metinech je to nic moc a strávil jsem tam přes 60 000 minut tam už mě to netáhne. BM sura v Keri sice hezký, ale jaksi nikdo nic nekupuje. Střepy a mudrcovky za 50kk, jsem rád když za den prodám 2,3 kusy. Opravdu mě už nic nenapadá.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
To pak nevímFenrir99 píše:MadaraPL píše:Tak ty úlomky prodávej 1ks/5KK pokud uděláš takhle 200 máš vyděláno 1KKK za necelej den to máš prodané aj dřívFenrir99 píše:Ahoj. Už opravdu nevím jak si mám vydělat. Na metinech je to nic moc a strávil jsem tam přes 60 000 minut tam už mě to netáhne. BM sura v Keri sice hezký, ale jaksi nikdo nic nekupuje. Střepy a mudrcovky za 50kk, jsem rád když za den prodám 2,3 kusy. Opravdu mě už nic nenapadá.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
V tom je háček. Měl jsem půl dne otevřenej stánek s úlomky a když přeženu tak jsem jich prodal sotva 10. A bohužel pro mě, můj PC nerozjede 2 účty abych na jednom měl stánek a na druhým hrál.
To dělám, jenže úlomků jsem prodal za 12 hodin asi 6 a střepy nemůžu prodat ani za 50kk.slusnej píše:Udělej BM 95 a choď na zvířata 107 cca 150ks a prodáš 1ks/5KK nebo otvírej skrz střepy
![]() | Cepino19731 | Renegat | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() | 150 | Hotovo | P | P | P | M6 |
Jestli by jsi potřeboval časem SD tak házej na BM ty střepy za nějakou dobrou cenu někdy se vyplatí ty SD nazvírat a pak koupit po čase dobré PvP shell nebo nějaký mečFenrir99 píše:To dělám, jenže úlomků jsem prodal za 12 hodin asi 6 a střepy nemůžu prodat ani za 50kk.slusnej píše:Udělej BM 95 a choď na zvířata 107 cca 150ks a prodáš 1ks/5KK nebo otvírej skrz střepy