Třeba bonusy atd.

Já třeba bonusy na neusmrcené ( jsou jen v rokly) ,a nějakou mapu na "team work"

Já bych byl spíš pro to aby to žralo ještě víc času, jelikož by to pak bylo vyjímečnější dejme tomu aby to trvalo i 10 a víc hodin, a nakonci nějaká pěkná odměna..Shere píše:Já bych byl pro na něco jako je rokle, ale nějaké, která nebude žrát tolik času..
no dajme tomu ze by to bolo na prejdutie tak 10-15hod keby si vedel co a a ko tak pri objavovani by to trvalo asi tak 30+ ale to vsetko by sa daloZeDDys píše:Já bych byl spíš pro to aby to žralo ještě víc času, jelikož by to pak bylo vyjímečnější dejme tomu aby to trvalo i 10 a víc hodin, a nakonci nějaká pěkná odměna..Shere píše:Já bych byl pro na něco jako je rokle, ale nějaké, která nebude žrát tolik času..
kado píše:no dajme tomu ze by to bolo na prejdutie tak 10-15hod keby si vedel co a a ko tak pri objavovani by to trvalo asi tak 30+ ale to vsetko by sa daloZeDDys píše:Já bych byl spíš pro to aby to žralo ještě víc času, jelikož by to pak bylo vyjímečnější dejme tomu aby to trvalo i 10 a víc hodin, a nakonci nějaká pěkná odměna..Shere píše:Já bych byl pro na něco jako je rokle, ale nějaké, která nebude žrát tolik času..