Všeobecná diskuze ohledně dění ve hře.
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o
herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o
herních lokacích.
-
Johanides
- Lv.23

- Dal poděkování: 32 poděkování
- Dostal poděkování: 43 poděkování
Příspěvek
od Johanides » pon 04. čer 2012 18:16:26
majqo píše:Chcel by som sa spýtať či byde aj dáka mapa podobná swampu. Vo swampe sa už pomali nedá expiť ani zarábať kvoli prepneniu tejto mapy. Ja osobne ked si najdem dobré miesto tak večinou sme tam 2 až 4. Robý to lagy a velké LVLI chodia na orkov. Za odpoveď vopred ďakujem.
chcem sa vyjdariť k pôvodnému príspevku (zvyšok som nečítal)
chodím do swampu už nejaký ten čas a nestalo sa mi, aby som si nenašiel flek alebo, aby siom sa tam musel tlačiť, prípadne niekoho zabíjať (chodil som na zvierat orkov aj ezoterikov)
Nádej zomiera posledná. Prvý zomiera nepiateľ
End of the story - už len na fóre
100lv dosiahnutý 27.7.2011 war Johanides
Paris 4ever
-
Shere
- Lv.16

- Dal poděkování: 5 poděkování
- Dostal poděkování: 9 poděkování
Příspěvek
od Shere » pon 04. čer 2012 18:31:59
Johanides píše:majqo píše:Chcel by som sa spýtať či byde aj dáka mapa podobná swampu. Vo swampe sa už pomali nedá expiť ani zarábať kvoli prepneniu tejto mapy. Ja osobne ked si najdem dobré miesto tak večinou sme tam 2 až 4. Robý to lagy a velké LVLI chodia na orkov. Za odpoveď vopred ďakujem.
chodím do swampu už nejaký ten čas a nestalo sa mi, aby som si nenašiel flek alebo, aby siom sa tam musel tlačiť, prípadne niekoho zabíjať (chodil som na zvierat orkov aj ezoterikov)
Já většinou jezdím od Lili k Lili... + občas nějaký ten Vlkodlak... a vždy se najde místo.. pokud ne změním ch a tam je na nějakou chvíli zase vždy místo...
Takže nouze o prostor není

-
Shere
- Lv.16

- Dal poděkování: 5 poděkování
- Dostal poděkování: 9 poděkování
Příspěvek
od Shere » pon 04. čer 2012 18:32:05
Johanides píše:majqo píše:Chcel by som sa spýtať či byde aj dáka mapa podobná swampu. Vo swampe sa už pomali nedá expiť ani zarábať kvoli prepneniu tejto mapy. Ja osobne ked si najdem dobré miesto tak večinou sme tam 2 až 4. Robý to lagy a velké LVLI chodia na orkov. Za odpoveď vopred ďakujem.
Já většinou jezdím od Lili k Lili... + občas nějaký ten Vlkodlak... a vždy se najde místo.. pokud ne změním ch a tam je na nějakou chvíli zase vždy místo...
Takže nouze o prostor není
EDIT: Omlouvám se za tenhle 2hý příspěvek, nevšiml jsem si, že jsme dal 2.
Naposledy upravil(a)
Shere dne úte 05. čer 2012 16:09:16, celkem upraveno 1 x.
-
slusnej
- Lv.36

- Dostal poděkování: 171 poděkování
Příspěvek
od slusnej » úte 05. čer 2012 10:55:19
Mohlo by tam být více míst jako je jezírko na expení nebo u pařezu
-
Renegade2
- Lv.35

- Dal poděkování: 48 poděkování
- Dostal poděkování: 181 poděkování
Příspěvek
od Renegade2 » úte 05. čer 2012 11:16:30
A ve swampu je snad jenom jezírko nebo pařez?
"Všichni" víme, že to expení na ezo není jenom o tom stát na jednom místě a pláštovat. Většina expících míst je rozdělená na 2 části přičemž se musí jezdit z jedné strany na druhou a nahnat do středu.
"A opravdu to není jenom pařež a jezírko" ikdyž je to nejvíce pohodlné a dalo by se říct že je tam největší koncentrace potvor.

| Renegade1 |  | | Cech |  |  |  |  |  |  |
---|
241187 | 141 | Jinno | GOODFELLAS | Full P | Complete | P | P | P | 30 |
 | SerpentWoman |  | | Cech |  |  |  |  |
---|
25641 | 130 | Jinno | GOODFELLAS | Full P | Complete | G2 | 11 |
-
slusnej
- Lv.36

- Dostal poděkování: 171 poděkování
Příspěvek
od slusnej » úte 05. čer 2012 11:43:23
Renegade2 píše:A ve swampu je snad jenom jezírko nebo pařez?
"Všichni" víme, že to expení na ezo není jenom o tom stát na jednom místě a pláštovat. Většina expících míst je rozdělená na 2 části přičemž se musí jezdit z jedné strany na druhou a nahnat do středu.
"A opravdu to není jenom pařež a jezírko" ikdyž je to nejvíce pohodlné a dalo by se říct že je tam největší koncentrace potvor.

Tak jsem to myslel nejvíc se tam naexí 60% na 120 za 1 swamp je dobrý