Gratuluju k výhře
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
Re: Gratuluju k výhře
Chunjo dost dlouho nevyrálo, gratuluju
Jinno musíme začít makat 
Klirx-aurák 110
CuntLicking-Dragon 104
sandiiik ninja dagger lvl 100 bejval.....
jsem tu abych zabíjel stánky v modré a červené říši :-****
CuntLicking-Dragon 104
sandiiik ninja dagger lvl 100 bejval.....
jsem tu abych zabíjel stánky v modré a červené říši :-****
- slusnej
- Lv.36

- Dostal poděkování: 171 poděkování
Nehádejte se nechci aby ho někdo LOCKNULale je to velká zásluha Esska a Pipiho ale u modrých zas přestalo hodně PvP lidí co bylo ve válce tak skončilo ze hrou
Ale až teď dodělá pár lidí z modré biologa změní se to
Já bouhžel nejsem doma a dnes jsem stáhl metin u kámoša a nehorázné lagy takže škoda
Ale až teď dodělá pár lidí z modré biologa změní se to
Já bouhžel nejsem doma a dnes jsem stáhl metin u kámoša a nehorázné lagy takže škoda

-
DroperkaLB
- Lv.16

- Dal poděkování: 11 poděkování
- Dostal poděkování: 86 poděkování
Prý si zapomněl zmínit Clona3D tak nám tu brečíslusnej píše:Gratuluju Chunju k výhře zasloužíte si to a užívejte si bonusů nejspíše teď často budete mít výhry skrz Esska a Misse a dalších posil

- slusnej
- Lv.36

- Dostal poděkování: 171 poděkování
Tak on je u Chunja furt není to novej přírustek jako Essko PipinDroperkaLB píše:Prý si zapomněl zmínit Clona3D tak nám tu brečíslusnej píše:Gratuluju Chunju k výhře zasloužíte si to a užívejte si bonusů nejspíše teď často budete mít výhry skrz Esska a Misse a dalších posil

-
vymahac
- Lv.17

- Dal poděkování: 1 poděkování
- Dostal poděkování: 5 poděkování
Ano, v jednom tématu jsem povídal, že kdyby se Chunjo trochu opřelo o svůj potenciál, červení se půjdou zahrabat. Jaká náhoda, že jsem to říkal včera.
Modří se pravděpodobně moc nezvednou, opět nastává éra cca rok zpět.
Modří se pravděpodobně moc nezvednou, opět nastává éra cca rok zpět.
Jinno.
KevinRudolf WP sura lvl 131
vymahac war aura lvl 110
Žádný plán není špatný, nebo hloupý. Chyby na plánech jsou jenom a pouze lidi.
Pravda je naprosto na nic. Každý si ji vyloží po svém a jak se mu zachce.
Někteří hrají fér, někteří ne. Ale takový lidi lituji, když musí podvádět i ve hře. Člověk hraje poctivě a je tak akorát šašek.
KevinRudolf WP sura lvl 131
vymahac war aura lvl 110
Žádný plán není špatný, nebo hloupý. Chyby na plánech jsou jenom a pouze lidi.
Pravda je naprosto na nic. Každý si ji vyloží po svém a jak se mu zachce.
Někteří hrají fér, někteří ne. Ale takový lidi lituji, když musí podvádět i ve hře. Člověk hraje poctivě a je tak akorát šašek.
-
maniak
- Lv.13

- Dal poděkování: 6 poděkování
- Dostal poděkování: 6 poděkování
Trolof a Rusilla nemaly zbrane to bude tym
Gratuluji Chunjo zaslužite si to
)
* Podpis smazán pro porušení pravidel *
-
DroperkaLB
- Lv.16

- Dal poděkování: 11 poděkování
- Dostal poděkování: 86 poděkování
Tak pozor aby se nam Clonik neurazil a v dalsich valkach se neobjevilslusnej píše:Tak on je u Chunja furt není to novej přírustek jako Essko PipinDroperkaLB píše:Prý si zapomněl zmínit Clona3D tak nám tu brečíslusnej píše:Gratuluju Chunju k výhře zasloužíte si to a užívejte si bonusů nejspíše teď často budete mít výhry skrz Esska a Misse a dalších posil

- Cepino
- Lv.38

- Dal poděkování: 868 poděkování
- Dostal poděkování: 1230 poděkování
A to máte štěstí, že jsem tam nebyl já, je všechny hrdiny z Chunja vycvičil 
![]() | Cepino19731 | Renegat | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| 150 | Hotovo | P | P | P | M6 | |||||||
-
ClooniE
- Lv.5

- Dostal poděkování: 1 poděkování
- Ghibli
- Lv.24

- Dal poděkování: 366 poděkování
- Dostal poděkování: 528 poděkování
DroperkaLB - Clon3D musí přijít - komu budu "vyžírat" CéBéčka.
Myslím, že každý bez rozdílu barvy, kdo tam byl a bojoval nebo buffoval, si zaslouží Dík. Moc pěkně je to napsané od Pippi: Gratulace červeno/modro/žlutí......
". Fakt nás tam přišlo hodně a bylo o co hrát.
A kdybych měl jmenovat - LeniSx3 ( 117 Lv. Šaman ) +402 CB - to je taky velká PvP celebrita. Neznáš náhodou?
Žlutí - jedno velké vítězství je fajn - ale když už jsme přerušili šňůru výher červených, tak to musíme jednak potvrdit (že to nebyla náhoda) a potom by nebylo marné, kdyby se posunul i rekord v počtu výher zasebou.... takže choďte Války - je pořád o co hrát.
Cepino - mistře učiteli - co mám dělat - jsem zase nejhorší z cechu i když vyžírám CB (hlavně Rassovi), kam mé Zruško dolehne, tak to ve Válkách nestačí. Ach jo.

Myslím, že každý bez rozdílu barvy, kdo tam byl a bojoval nebo buffoval, si zaslouží Dík. Moc pěkně je to napsané od Pippi: Gratulace červeno/modro/žlutí......
A kdybych měl jmenovat - LeniSx3 ( 117 Lv. Šaman ) +402 CB - to je taky velká PvP celebrita. Neznáš náhodou?
Žlutí - jedno velké vítězství je fajn - ale když už jsme přerušili šňůru výher červených, tak to musíme jednak potvrdit (že to nebyla náhoda) a potom by nebylo marné, kdyby se posunul i rekord v počtu výher zasebou.... takže choďte Války - je pořád o co hrát.
Cepino - mistře učiteli - co mám dělat - jsem zase nejhorší z cechu i když vyžírám CB (hlavně Rassovi), kam mé Zruško dolehne, tak to ve Válkách nestačí. Ach jo.
![]() | YMIR | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() ![]() | |||||||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
+200k min. | Chunjo | ReLions | 141 | 6P | full | P | P | P | Meripa | ||||||||||