BrruceLee | ||
---|---|---|
Shinsoo | Ninja - Archer | 112 LvL |
sir elabor píše: jen by mě zajímalo, jak by to dopadlo, kdyby mohly používat šípy jen Archeři![]()
vymahac píše:No, bude to těžší pro modré. Dá se říci takřka pohřbení TheAvenues je dost velké oslabení. Více Belicharů? Zapomeňte, takovou pvp má u nás jeden z 1000 a to možná i ne. Sehrát se? Nejde to, a nejvíc mě pobaví to, když za mnou běží 5 našich a pak mě nechají samotný proti 4 žlutým soupeřům. Další důvod proč tam nechodím, nemůžu se ani spolehnout na svou vlastní říši.
Tahoun by byl možná Molekulee, jenže ten teď takřka nehraje, takže jsme v podstatě bez tahouna BM surů, což je ve war stále nejdůležitější postava. Todle to bude úder ze kterého se budeme špatně vzpamatovávat, protože v té situaci před minulý rok jsme zůstali půl roku. Teď to není tak zlé, ale to, že prohárávme zrovna nedonutí od nás lidi chodit, takže to může být jen horší momentálně. A já už beru pvp do invu jen když se mi chce, což je v poslední době opravdu vyjímečně.
BrruceLee | ||
---|---|---|
Shinsoo | Ninja - Archer | 112 LvL |
![]() | YMIR | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() ![]() | |||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
+200k min. | Chunjo | ReLions | 141 | 6P | full | P | P | P | Meripa |
Si totální debil.Morfik píše:vymahac píše:No, bude to těžší pro modré. Dá se říci takřka pohřbení TheAvenues je dost velké oslabení. Více Belicharů? Zapomeňte, takovou pvp má u nás jeden z 1000 a to možná i ne. Sehrát se? Nejde to, a nejvíc mě pobaví to, když za mnou běží 5 našich a pak mě nechají samotný proti 4 žlutým soupeřům. Další důvod proč tam nechodím, nemůžu se ani spolehnout na svou vlastní říši.
Tahoun by byl možná Molekulee, jenže ten teď takřka nehraje, takže jsme v podstatě bez tahouna BM surů, což je ve war stále nejdůležitější postava. Todle to bude úder ze kterého se budeme špatně vzpamatovávat, protože v té situaci před minulý rok jsme zůstali půl roku. Teď to není tak zlé, ale to, že prohárávme zrovna nedonutí od nás lidi chodit, takže to může být jen horší momentálně. A já už beru pvp do invu jen když se mi chce, což je v poslední době opravdu vyjímečně.
no vidis chunjo taky prohravala porad kazdou war na 3 miste a sup jsou dnes prvni, takže výmluva - hlavně cech LosReyes má nej podíl na tom jsou dobře sehraní. a od toho ať se poučí TheAvenues= nestůjte pod stromem jak to máte v pravidlech![]()
a už konečně něco dělejte
Zajímavý, že poslední měsíc až dva patřili všichni PvP Avenusáci ke stálým účastníkům válek. Můžu jmenovat Belichara, Pippiho, sebe, undertakera14, Ivetku (Gennesis), JsemPesVrrr, Johna, to jsou lidi, kteří do válek chodili, kdykoliv jim to čas umožnil. Ale ty si fakt jiný označení než nula nezasloužíš, protože to, co tady bliješ, to už snad není možnýMorfik píše:vymahac píše:No, bude to těžší pro modré. Dá se říci takřka pohřbení TheAvenues je dost velké oslabení. Více Belicharů? Zapomeňte, takovou pvp má u nás jeden z 1000 a to možná i ne. Sehrát se? Nejde to, a nejvíc mě pobaví to, když za mnou běží 5 našich a pak mě nechají samotný proti 4 žlutým soupeřům. Další důvod proč tam nechodím, nemůžu se ani spolehnout na svou vlastní říši.
no vidis chunjo taky prohravala porad kazdou war na 3 miste a sup jsou dnes prvni, takže výmluva - hlavně cech LosReyes má nej podíl na tom jsou dobře sehraní. a od toho ať se poučí TheAvenues= nestůjte pod stromem jak to máte v pravidlech![]()
a už konečně něco dělejte