E: rady ako vybava 10/8 , vsetke 3 utocne kuzla + pomoc draka su mi jasne

![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
---|---|---|---|
Micah | P | 15 | M4 |
V normálu aj když máš všude 10/8 tak ze shamanem dáš max 20k jedně v proměně je účinej takže raději vol BM suru protože shaman by sekal 1NPC tak 5minut na kouzlakado píše:Ahojte mohol by sa saman drak v palebnej sile vyrovnat aspon z casti BM surovy ? lebo dost som u tejto postave uvazoval a celko ma to laka
BMko sebou nemusí tahat nic iba príruční sklad, ale buffka zvýši kritik na kuzlo je to poznat i ked to je jen 10 procent, a pokial mas dost dobru rychlost kouzla nemusíš ami healera.jsemhloupy píše:Jako BMko s sebou musí tahat buffa a aby nahnal pořádnou rychlost kouzel je třeba běžet od healera, což by byl třetí nalogovaný účet. Šamík se buffne sám, kór s vymaxovanou inteligencí, takže heal by byl jako buff.
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
---|---|---|---|
Micah | P | 15 | M4 |
slusnej píše:V normálu aj když máš všude 10/8 tak ze shamanem dáš max 20k jedně v proměně je účinej takže raději vol BM suru protože shaman by sekal 1NPC tak 5minut na kouzlakado píše:Ahojte mohol by sa saman drak v palebnej sile vyrovnat aspon z casti BM surovy ? lebo dost som u tejto postave uvazoval a celko ma to laka